Nevzat Demir Tesisleri

Nevzat Demir Tesisleri

Son dakika Nevzat Demir Tesisleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nevzat Demir Tesisleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nevzat Demir Tesisleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nevzat demir tesisleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.238 nevzat demir tesisleri haberi bulunmuştur. Tüm nevzat demir tesisleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı!
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı! Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Joe Worrall, takımla ilk antrenmanına çıktı.
6.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü!
Beşiktaş'a müjdeli haber: Aboubakar geri döndü! Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar, tedavi süreciyle beraber saha çalışmalarına başladı. Oyuncunun istekli hali, teknik ekibi memnun etti.
3.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Pendikspor hezimetinin faturasını 4 futbolcuya kesti!
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Pendikspor hezimetinin faturasını 4 futbolcuya kesti! Fernando Santos, 4-0’lık şok Pendikspor mağlubiyetinin faturasını 4 isme kesti. Yarınki Adana Demirspor maçında; Portekizli hocanın oynatacağı oyuncular belli oldu. İşte Beşiktaş'ın hocası Santos'un Adana Demirspor mücadelesinde yapacağı önemli değişiklikler...
22.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal geri döndü!
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal geri döndü! Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken, kadro dışı bırakılan isimlerden Rachid Ghezzal takımla birlikte çalıştı.
31.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara...
Beşiktaş Ryan Kent'in kankasını transfer ediyor! Yeni 10 numara... Orta saha arayışlarına devam eden Beşiktaş, Glasgow Rangers'ta Ryan Kent'le birlikte oynayan Nijeryalı yıldız Joe Aribo için görüşmelere başladı.
3.07.2023 Beşiktaş
'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı'
'Madem bırakıp gittin sana geri dönüş yolu kapalı' Devre arası transfer sezonunda Beşiktaş'tan ayrılarak M.United'ın yolunu tutan Hollandalı golcü Weghorst'un geri dönüşüne kapılar kapalıç
20.04.2023 Beşiktaş
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın gollerinden sonra "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
'Taraftar yok, medya yok. Siz de yoksunuz!'
'Taraftar yok, medya yok. Siz de yoksunuz!' Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcularının ne maç ne de antrenman performanslarını beğenmeyen Şenol Güneş öğrencilerine "Taraftar yok, medya yok. Siz de yoksunuz!" uyarılarında bulundu.
28.03.2023 Beşiktaş
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir' Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.
27.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak
Beşiktaş'ın yeni orta saha Gedson-Hadziahmetovic-Maxim olacak Antalyaspor ile Vodafone Park'ta 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 14 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in orta saha kurgusu Gedson-Hadziahmetovic-Maxim'den oluşacak.
1.03.2023 Beşiktaş
Amir Hadziahmetovic resmen Beşiktaş'ta! İşte bonservis bedeli ve maaşı
Amir Hadziahmetovic resmen Beşiktaş'ta! İşte bonservis bedeli ve maaşı Beşiktaş, Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile anlaşmaya vardı.
3.02.2023 Beşiktaş
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutmayı planlayan Hollandalı golcü Wout Weghorst’ta gerçekler ortaya çıktı.
10.01.2023 Beşiktaş
Büyük umutlarla gelmişti Şenol Güneş hesabını kesti
Büyük umutlarla gelmişti Şenol Güneş hesabını kesti Şenol Güneş'le yeniden kadro mühendisliğine gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta İngiliz yıldız Dele Alli'nin hesabı kesildi.
25.11.2022 Beşiktaş
Şenol Güneş transferlere değil eldekilere baktı 5 futbolcu için ekstra mesai harcadı
Şenol Güneş transferlere değil eldekilere baktı 5 futbolcu için ekstra mesai harcadı Süper Lig'de ikinci Beşiktaş dönemine Ümraniyespor maçıyla merhaba diyen ve Galatasaray derbisini kaybeden Şenol Güneş'in 5 futbolcu üzerinde çalışmalara başladı.
22.11.2022 Beşiktaş
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş orta saha hattına takviye yapmak isterken, tecrübeli teknik adamın yönetime 'Yeni Talisca arıyorum' raporu dikkat çekti.
17.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama...
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama... Beşiktaş'ın 1,5 yıllık kontrat imzaladığı Şenol Güneş'in yardımcılığını Eren Şafak yapacak. Siyah-beyazlı takımda bir dönem forma giyen Real Madrid efsanesi Guti Hernandez, sosyal medya hesabından Şenol Güneş paylaşımı yapması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Beşiktaş
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım"
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" Süper Lig'de kendisine sunulan kadronun hakkını veremediği görülen Valerien Ismael'in Ahmet Nur Çebi'ye "Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" sözleri yönetimde memnuniyetle karşılandı.
21.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor!
3,5 milyon euro'ya anlaşma tamam! Alex Teixeria'nın yerine geliyor! Alex Teixeria ile yollarını ayıran Beşiktaş, İsviçreli futbolcu Christian Fassnacht ile anlaşmaya vardı.
15.07.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nevzat demir tesisleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.