Net Asgari Ücret

Net Asgari Ücret

Son dakika net asgari ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan net asgari ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını net asgari ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Net Asgari Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan net asgari ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.371 net asgari ücret haberi bulunmuştur. Tüm net asgari ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi?
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre 2024 için net asgari ücret yüzde 49 artışla 17 bin 2 TL oldu. Karara muhalefet şerhi koyduklarını söyleyen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay kendi taleplerinin 18 bin TL olduğunu belirtti. Söz konusu zammın ardından işsizlik maaşı, GSS primi, yaşlılık aylığı gibi kalemler değişince evde bakım maaşı ile ilgili aramalar da arttı. Peki, yeni evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına zam geldi mi? Evde bakım aylığı zammı oldu mu? İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilenler…
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Yemek ücretlerine ne kadar zam geldi? Asgari ücret zam oranı belli oldu, yemek ücretleri masada!
Yemek ücretlerine ne kadar zam geldi? Asgari ücret zam oranı belli oldu, yemek ücretleri masada! Asgari ücret zam oranı yüzde 49 olarak açıklandı. Buna göre 2024 net asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Tüm ödemelerde değişikliğe neden olan asgari ücret, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, engelli aylığında artışa neden oluyor. Ancak yemek ücretlerinde yaşanacak artış da merak ediliyor. Peki yemek ücretlerine ne kadar zam geldi?
27.12.2023 Ekonomi
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu?
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu? Asgari ücret 11.402 liradan %49.11 artışla 17.002 lira oldu. Söz konusu gelişmesi sonrası GSS priminde yeni tutar merak konusu oldu. Peki, Genel Sağlık Sigortası primi ne kadar oldu? Asgari ücret zammı sonrası GSS primi kaç?
27.12.2023 Ekonomi
KIDEM TAZMİNATI TAVANI 2024 | Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? En yüksek kıdem tazminatı tavanı
KIDEM TAZMİNATI TAVANI 2024 | Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? En yüksek kıdem tazminatı tavanı 2024’te geçerli olacak asgari ücret 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net asgari ücret 17002 lira olarak açıklandı. Peki, Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte en yüksek kıdem tazminatı tavanı...
27.12.2023 Ekonomi
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira!
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira! Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi sorusunun yanıtı meralk ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıkladığı son dakika asgari ücret açıklamasına göre yeni zamlı asgari ücret belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Aralık ayı boyunva yaptığı toplantılar sonuçlandı. 2024 asgari ücret 27 Aralık 2023 Çarşama akşamı açıklandı. 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere yeni yılda net asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Peki asgari ücret yüzde kaç arttı?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı 2024 Asgari ücret zammı için Ankara'da kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul etti. Kritik toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira olacak. Bu rakamın 700 lirası asgari ücret desteği olarak belirlendi.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
İkinci toplantıda ilk rakam masaya kondu! Asgari Ücrette son dakika: Asgari ücret ikinci toplantı ne zaman, saat kaçta?
İkinci toplantıda ilk rakam masaya kondu! Asgari Ücrette son dakika: Asgari ücret ikinci toplantı ne zaman, saat kaçta? Asgari Ücret için komisyon ikinci kez bugün toplanıyor. İlk toplantısını 11 Aralık'ta yapan taraflar rakam telaffuz etmemişti. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin katıldığı toplantıda 2024 yılı brüt net asgari ücret için 18 Aralık (bugün) tekrar bir araya gelecek. Peki asgari ücret toplantısı saat kaçta?
18.12.2023 Ekonomi
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha...
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha... Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. 2024 asgari ücreti için zam oranları gelmeye devam ediyor. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırmıştı.2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? SGK Uzmanı Murat Bal CNN Türk canlı yayında milyonların merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette ilk rakam ikinci toplantı öncesi sızdı: Bu rakam yeni zamlı asgari ücret olabilir!
Asgari ücrette ilk rakam ikinci toplantı öncesi sızdı: Bu rakam yeni zamlı asgari ücret olabilir! Asgari ücret tespit komisyonu 11 Aralık'ta ilk toplantısını yapmıştı. Milyonlar şimdiden brüt ve net asgari ücret hesabı yapmaya başladı. Refah payının da ekleneceği iddiaları sonrası yeni zamlı asgari ücretin ne kadar olacağına dair merak büyüdü. İkinci toplantıda işveren kesiminin ilk kez bir rakam ortaya koyacağı belirtildi. Vergi konusunda büyük ölçüde anlaşan taraflar 2024 yılı asgari ücrette ilk rakamı telaffuz etti.
15.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran Asgari ücret ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
14.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını bugün yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ilk Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesi önemli açıklamalardı bulundu. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar ise toplantı sonrası, "Bugün milyonlarca kişinin gözü kulağı bugünkü toplantıdaydı. Bugünkü toplantılarımızda herhangi bir ücret konusu görüşülmedi. Pazartesi saat 13.30'da tekrar bir araya gelinecek." diye konuştu. Peki 2024'te net asgari ücret kaç lira olacak? İşte üzerinde en çok durulan rakamlar...
11.12.2023 Çalışma Hayatı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023 Gündem
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar...
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri 11 Aralık Pazartesi günü başlıyor. 5 işçi, 5 işveren ve 5 hükümet temsilcisinin yer alacağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yarın yapacak. Peki masada hangi başlıklar var, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler...
10.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı  Milyonlarca çalışan, işsiz, engelli vatandaş bekliyordu. Zam geliyor. Milyonlarca kişinin geliri artıyor. Rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücretin belirlenmesi için son günlere yaklaşılıyor. Aralık ayı içinde belirlenecek olan asgari ücret için ilk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
8.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında yeni senaryo! Oranlar değişti, işte 2024 net asgari ücret için verilen son rakamlar
Asgari ücret zammında yeni senaryo! Oranlar değişti, işte 2024 net asgari ücret için verilen son rakamlar Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrette zam pazarlığı 11 Aralık’ta başlıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı. Tek tek açıklandı, net asgari ücret için dikkat çeken rakam telaffuz edildi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş çalışan emeklilere bir defaya mahsus ödenecek 5 bin liralık ikramiyeden 4 milyon 688 bin emeklinin daha yararlanacağını belirtti.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! Oran verildi, net asgari ücret için dikkat çeken rakam açıklandı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! Oran verildi, net asgari ücret için dikkat çeken rakam açıklandı Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrette zam pazarlığı 11 Aralık’ta başlıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı. Tek tek açıklandı, net asgari ücret için dikkat çeken rakam telaffuz edildi.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Net asgari ücret kaç lira olacak? Zam oranları ile ilgili son rakamlar ortaya çıktı
Net asgari ücret kaç lira olacak? Zam oranları ile ilgili son rakamlar ortaya çıktı Asgari ücretli milyonlar yapılacak zam oranına kilitlendi. Aralık ayına girilmesiyle birlikte asgari ücrette zam maratonu başlıyor. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili “Bir kez verilecek zamla bu iş biter” ifadelerini kullandı. Peki asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Yeni asgari ücret tahminleri geliyor. 4 senaryo gündemde. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamalarının detayları...
4.12.2023 Çalışma Hayatı
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Net asgari ücret zammında sürpriz rakam! İşte milyonlarca asgari ücretlinin olası yeni maaşı
Net asgari ücret zammında sürpriz rakam! İşte milyonlarca asgari ücretlinin olası yeni maaşı Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
27.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Net Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki net asgari ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.