Nesrin Cavadzade Kimdir

Nesrin Cavadzade Kimdir

Nesrin Cavadzade (d. 30 Temmuz 1982, Bakü), Azerbaycan asıllı Türk dizi ve sinema oyuncusu. Nesrin Cavadzade, Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncularında oyunculuk eğitimi aldı. Türkçenin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca bilmektedir ve Arapça, Japonca öğrenim aşamasındadır. Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesi'nin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı "Acı" filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini vurgulayan ve kariyeri sinemadaki başarılarıyla öne çıkan oyuncu 2014 yılında da bu başarısını sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu, Erol Mintaş'ın ilk uzun metrajı Annemin Şarkısı ve Çanakkale Harbi'ni anlatan Son Mektup'ta yer alan oyuncu Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Bilim insanı Mirmemmed Cavadzade'nin torunudur.

Nesrin Cavadzade Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nesrin cavadzade kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 nesrin cavadzade kimdir haberi bulunmuştur. Tüm nesrin cavadzade kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu Birce Akalay, Nesrin Cevadzade ve Fırat Çelik, bir organizasyon için geldikleri Bodrum’da bir otelin plajında görüntülendi. Tek başına denize giren Fırat Çelik, denizde tanıştığı bir kadınla arkadaş olup, yarım saat sohbet etti. Dubalara yaslanıp güneşlenen Cavadzade, fit haliyle dikkat çekti.
16.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum Ünlü bir mücevher markasının reklam yüzü olan Nesrin Cavadzade, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cavadzade, 'Gereğinden fazla şık giyinmeyi, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum' dedi.
1.12.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade o soruları duymazdan geldi!
Nesrin Cavadzade o soruları duymazdan geldi! Kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan’la evliliğinin kıyısından dönen Nesrin Cevadzade, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Sabah kahvaltısının ardından kendisini spor salonuna atan Cevadzade, dönüş yolunda gazetecilerle karşılaşınca gerildi.
31.08.2022 Magazin
Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi!
Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi! Üç Kuruş dizisi henüz yayınlanmadan dikkatleri çekti. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak. Dizi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile şimdiden sorgulanan dizinin başrollerinde Uraz Kaygılraoğlu ve Ekin Koç ile Nesrin Cevadzade ve Aslıhan Malbora gibi isimler de yer alıyor. Peki, Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi…
1.11.2021 Gündem
Nesrin Cavadzade kedisiyle spor yaptı
Nesrin Cavadzade kedisiyle spor yaptı Oyuncu Nesrin Cavadzade geçen hafta paylaştığı fotoğraf ile yaz aylarını geçirmek için gittiği evinde temizlik işlerine giriştiğini söylemişti. Cavadzade, son paylaşımında sporunu aksatmadığını gösterdi.
4.06.2020 Magazin
Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor!
Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor! Yasak Elma dün akşam 70. Bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma’nın son yayınlanan bölümünde Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yasak Elma’nın 70. Bölümünün ardından, 71 bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit’in iş istediği, Şahika’nın da Nadir’i zehirlediği görülüyor.
25.02.2020 Gündem
"Burnum patlıcan gibi"
"Burnum patlıcan gibi" 36 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade, estetik yaptırdığı iddialarını bir kez daha yalanladı.
6.03.2019 Magazin
Nesrin Cavadzade'den 'yılan' paylaşımı
Nesrin Cavadzade'den 'yılan' paylaşımı Nesrin Cavadzade, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, 'Bu da koynunda yılan besleyenlere gelsin' dedi.
15.02.2019 Magazin
Nesrin Cavadzade'den yırtmaç şov!
Nesrin Cavadzade'den yırtmaç şov! Oyuncu Nesrin Cevadzade'nin kıyafeti olay oldu, sosyal medyada ortalık karıştı.
19.12.2018 Magazin
Geceyi aydınlattı!
Geceyi aydınlattı! Ünlü oyuncu Nesrin Cevadzade dün gece Nişantaşı'nda görüntülendi.
13.12.2018 Magazin
Burak’ın paniği
Burak’ın paniği Oyuncu Büşra Develi’den ayrılan Burak Deniz’in kalbini Nesrin Cevadzade’ye kaptırdığı iddia edilmişti.
15.08.2018 Magazin
Resmen açıklandı! Dünyaca ünlü dizide...
Resmen açıklandı! Dünyaca ünlü dizide... LaCasaDePapel'de 'İstanbul' karakterine can vereceği söylenen Nesrin Cevadzade'nin dizide yer alacağı haberlerine menajerinden doğrulama geldi. Menajer, "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler olumlu" dedi.
7.07.2018 Magazin
İspanyolca öğreniyor
İspanyolca öğreniyor ‘Bizim Hikaye’ adlı diziyle akranlara gelen Nesrin Cevadzade önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
27.09.2017 Magazin
Bizim Hikaye'nin yayın tarihi belli oldu!
Bizim Hikaye'nin yayın tarihi belli oldu! FOX'un Shameless uyarlaması dizisi Bizim Hikaye, ekran macerasına başlıyor. İşte iddialı dizinin yayın tarihi...
7.09.2017 Televizyon
Hazal Kaya ile Burak Deniz'in yeni dizisinin adı belli oldu
Hazal Kaya ile Burak Deniz'in yeni dizisinin adı belli oldu FOX'un, Shameless uyarlaması dizisinin adı ve oyuncu kadrosu belli oldu.
30.07.2017 Televizyon
İtalyanca öğreniyor
İtalyanca öğreniyor Azeri asıllı Türk oyuncu Nesrin Cevadzade, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
2.05.2017 Magazin
Anne koş!
Anne koş! Nesrin Cevadzade, annesi Feride Hanım ile birlikte önceki gün Bebek’teydi...
25.11.2016 Magazin
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar" 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar" 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar" Salı akşamları TRT 1'de ekranlara geliyor. Her bölümü ayrı bir heyecan içeren Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar" dizisinde Tutu Kadın yaralı oğlunu görmüştü peki daha sonra neler oldu? Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar" bu akşam Kanal D'de...
29.09.2021 Gündem
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' ın 5. bölüm fragmanında kötü sürpriz!
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' ın 5. bölüm fragmanında kötü sürpriz! Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' 5. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Çanakkale Savaşı'nı konu alan Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' dizisinde Tutu Kadın oğluyla helalleşmek için savaş yerine gidiyor, orada kendisini bekleyen kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' bu akşam...
29.09.2021 Gündem
Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" 4. bölüm fragmanında cephaneyi kadınlar götürüyor!
Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" 4. bölüm fragmanında cephaneyi kadınlar götürüyor! Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" 4. bölüm fragmanında heyecan bitmiyor. Yüzyıllık Mühür dizi serisinin devamı olan Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" da kadınlar da Çanakkale Savaşı'nda düşmanlara karşı savaşıyor. Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" ın yeni bölümünde kadınlar cephaneyi götürüyor.
29.09.2021 Gündem
Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" yine dopdolu bir bölümle geliyor!
Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" yine dopdolu bir bölümle geliyor! Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" dizisi beğenilerek izleniyor. Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" da sadece erkeklerin değil kadınların da savaşabileceği anlatılıyor. Yüzyıllık Mühür "Kadın Kahramanlar" yeni bölümüyle bu akşam TRT 1'de olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nesrin Cavadzade Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nesrin cavadzade kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.