Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor!

Yasak Elma dün akşam 70. Bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma’nın son yayınlanan bölümünde Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yasak Elma’nın 70. Bölümünün ardından, 71 bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit’in iş istediği, Şahika’nın da Nadir’i zehirlediği görülüyor.

Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor!

Yasak Elma 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 71. Bölüm fragmanı geldi. Yasak Elma yeni bölümde şirketi iflas eden ve her şeyini kaybeden Halit, çocuklarıyla birlikte bir ev kiralayarak yaşamaya başlıyor. Halit geçinmek için iş arıyor. Diğer yandan ise Şahika da Ender ve Nadir tarafından şirketten kovuluyor. Şahika ise boş durmuyor, Nadir'i zehirliyor.

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 70. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde Halit'in şirketi, Afrika'daki yatırımların batmasıyla iflas etti. Bir anda her şeyini kaybeden Halit, köşkten de kovuldu. Leyla ise iflas eden Halit'i terk etti. Halit'in karşısına çıkan Leyla'nın "İflas etmişsin. Seni hiç sevmedim hiç de istemedim. Ama hayatındaki hiç kimse seni istemedi. Herkes seninle para için birlikte oldu ve kabalıklarına katlandı" sözleri Halit'i için ikinci bir yıkım oldu.

Haberin Devamı

YASAK ELMA 71. BÖLÜM FRAGMANI

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlış hamleler imparatorluğun çöküşünü hazırlar.

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ