Nesrin Cavadzade Sevgilisi

Nesrin Cavadzade Sevgilisi

Son dakika Nesrin Cavadzade sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nesrin Cavadzade sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nesrin Cavadzade sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nesrin Cavadzade Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nesrin cavadzade sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 nesrin cavadzade sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm nesrin cavadzade sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nesrin Cavadzade'den Gökhan Alkan açıklaması!
Nesrin Cavadzade'den Gökhan Alkan açıklaması! Nesrin Cavadzade önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Mini tarzı ile dikkat çeken 38 yaşındaki oyuncu ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Gökhan Alkan'la ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu, konuya açıklık getirdi.
5.06.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade uyarılara kulak asmadı! Telefonu elinden düşmedi
Nesrin Cavadzade uyarılara kulak asmadı! Telefonu elinden düşmedi 'Yasak Elma' dizisinde 'Şahika' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Telefonla konuşan güzel oyuncunun artan koronavirüs vakalarına rağmen maske takmaması dikkatlerden kaçmadı.
1.05.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade'den evlilik yanıtı!
Nesrin Cavadzade'den evlilik yanıtı! Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Cavadzade'ye oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan'la evleneceğine dair sorular soruldu.
10.02.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade: Bunları sorduğunuz için konuşmuyorum
Nesrin Cavadzade: Bunları sorduğunuz için konuşmuyorum Oyuncu Nesrin Cavadzade, Arnavutköy sokaklarında görüntülendi. Cavadzade, “Sizi ne zaman yanınızda bir erkekle göreceğiz?” sorusuna, “İşte bunları sorduğunuz için konuşmuyorum” yanıtını verdi.
30.10.2020 Magazin
Nesrin Cavadzade kimdir?
Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Gündemde Burak Deniz ile adı aşk dedikodularına karışan Nesrin Cavadzade'nin hayatına dair bilgiler gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Nesrin Cavadzade ile ilgili her şey...
20.07.2018 Gündem
Nesrin Cavadzade, sevgilisi Alihan'la ilk kez görüntülendi
Nesrin Cavadzade, sevgilisi Alihan'la ilk kez görüntülendi Nesrin Cavadzade, bir süredir birlikte olduğu ve basından köşe bucak kaçırdığı Alihan isimli sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
25.06.2018 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? O detay şaşırttı...
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? O detay şaşırttı... Son olarak Üç Kuruş dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Nesrin Cavadzade yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gökhan Alkan ile ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çiftten Alkan, Cavadzade ile olan fotoğraflarını da sildi. Cavadzade'de ise fotoğraflar duruyor. İşte detaylar...
12.06.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade: Rezil olduk
Nesrin Cavadzade: Rezil olduk Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi, Gökhan Alkan'a 34'üncü yaş günü için sürpriz doğum günü partisi organize eden Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün kuaför için gittiği Bebek'i film setine çevirdi. 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Cavadzade, kameralardan kaçamayınca, "Rezil olduk" dedi.
15.12.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade'den sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı!
Nesrin Cavadzade'den sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı! Nesrin Cavadzade'nin, bir yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan'a, 'Kalp Yarası' dizisindeki partneri Yağmur Tanrısevsin'le öpüşmesini yasakladığı iddia edildi.
19.11.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade'yi sinirlendiren soru!
Nesrin Cavadzade'yi sinirlendiren soru! Geçtiğimiz sezon ayrıldıkları 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanıştığı meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade, basın mensuplarının yönelttiği bir soruya tepki gösterdi.
3.11.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade  ile aşk yaşayan Gökhan Alkan'dan şaşırtan itiraf!
Nesrin Cavadzade ile aşk yaşayan Gökhan Alkan'dan şaşırtan itiraf! Yeni dizisi Kalp Yarası’nın başrolü ve Ferit karakterini canlandıran başarılı oyuncu Gökhan Alkan, ayrılık iddiaları ortaya atılan sevgilisi Nesrin Cavadzade ile ilgili konuştu.
4.07.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı bitti mi? Sadece o poz kaldı...
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı bitti mi? Sadece o poz kaldı... Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabı Instagram'dan sevgilisi Gökhan Alkan ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Ayrıldıkları konuşulan çiftten henüz bir açıklama gelmedi.
23.04.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan aşk pozları! 'Alın yazım' göndermesi...
Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'dan aşk pozları! 'Alın yazım' göndermesi... Oyuncu Gökhan Alkan ile birliktelik yaşayan Nesrin Cavadzade, sevgilisiyle çekilmiş aşk dolu pozları paylaştı.
2.01.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Moda rüzgarı başladı
Moda rüzgarı başladı Mercedes Benz sponsorluğunda bu yıl 11’incisi düzenlenen Fashion Week İstanbul’un açılış partisi önceki akşam Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleşti.
28.03.2018 Magazin
'Altın Portakal ile travmatik ilişkim var'
'Altın Portakal ile travmatik ilişkim var' Fotoğraflar: Barış ACARLIAltın Portakal’ın En İyi Kadın Oyuncusu Nesrin Cavadzade ve En İyi Erkek Oyuncusu Feyyaz Duman’la buluştum...
15.11.2014 Arşiv
Ayakta alkışlandı
Ayakta alkışlandı 17'nci Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri törenine protestolar damgasını vurdu
9.05.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nesrin Cavadzade Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nesrin cavadzade sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.