Neowıse

Neowıse

Son dakika NEOWISE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NEOWISE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NEOWISE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neowıse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neowıse gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 neowıse haberi bulunmuştur. Tüm neowıse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neowise kuyruklu yıldızı Ankara Üniversitesi Gözlemevi'nde  görüntülendi
Neowise kuyruklu yıldızı Ankara Üniversitesi Gözlemevi'nde görüntülendi Uzaydaki varlığı bu yıl keşfedilen Neowise C/2020 F3 kuyruklu yıldızı, Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi'ndeki bilim insanları tarafından görüntülendi.
23.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Kuyruklu yıldız ne zaman geçecek? Neowise kuyruklu yıldız nasıl görülür?
Kuyruklu yıldız ne zaman geçecek? Neowise kuyruklu yıldız nasıl görülür? Amerika Birleşik Devletleri Uzay ve Havacılık Ajansı (NASA) tarafından Mart ayında keşfedilen ve adını NEOWISE teleskobundan alan C/2020 F3 NEOWI Neowise kuyruklu yıldızı birçok yerde çıplak gözle gözlenebiliyor. Pek çok kişi de kuyruklu yıldız ne zaman geçecek? Neowise kuyruklu yıldız nasıl görülür? sorularını araştırıyor. İşte Neowise kuyruklu yıldız hakkında bilmeniz gerekenler...
9.08.2020 Gündem
Neowise kuyruklu yıldızı, Türk bayrağı ile aynı karede fotoğraflandı
Neowise kuyruklu yıldızı, Türk bayrağı ile aynı karede fotoğraflandı Neowise kuyruklu yıldızı, Türkiyenin pek çok noktasından gözlemlenirken, Bursa'da Türk bayrağı ile aynı karede fotoğraflandı.
18.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Tekirdağ'da görüntülendi! 6 bin 766 yıl sonra...
Tekirdağ'da görüntülendi! 6 bin 766 yıl sonra... ABD Uzay ve Havacılık Ajansı (NASA) tarafından keşfedilen Neowise kuyruklu yıldızı, Tekirdağ’da bir fotoğraf tutkunu tarafından görüntülendi.
16.07.2020 Gündem
Son 25 yılın en parlak kuyruklu yıldızı Neowise İstanbul'da gözlemlendi!
Son 25 yılın en parlak kuyruklu yıldızı Neowise İstanbul'da gözlemlendi! NASA tarafından mart ayında keşfedilen ve adını "NEOWISE" teleskobundan alan çeyrek asırın en parlak kuyruklu yıldızı olan "C/2020 F3 Neowise" İstanbul ve Van'da gözlemlendi. Pek çok kişi internette Kuyruklu yıldız ne zaman geçecek? sorusunu araştırıyor. İşte kuyruklu yıldız gözlem zamanları...
12.07.2020 Gündem
Tehdit sanılandan daha fazla
Tehdit sanılandan daha fazla Gök bilimcilerinin yaptığı yeni bir araştırma, Dünya’yı tehdit eden asteroit sayısının sanılandan çok daha fazla olduğunu ortaya koydu...
21.05.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Neowıse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neowıse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.