Nene

Nene

Son dakika nene haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nene ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nene haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nene

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nene gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 nene haberi bulunmuştur. Tüm nene haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu serüvenini anlattığı videosunu paylaştı. F-16 pilotu Gezeravcı videoda, "Kanatsız bir halde uzayda uçabilmek muhteşem bir his olacak" dedi.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı…
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı… Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun yangın gemisi özellikleri nelerdir? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Nene Hatun Acil Durum Müdahale Gemisi"nin Çanakkale Kepez bölgesindeki yangına müdahale için bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun Gemisi özellikleri nelerdir?
23.08.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
BBP lideri Destici'den İnce ve Oğan seçmenine çağrı
BBP lideri Destici'den İnce ve Oğan seçmenine çağrı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Destici, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın oy oranlarına dikkat çekerek bir çağrıda bulundu.
8.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor 10 ili yıkan çifte deprem, Kurtuluş Savaşı’ndaki Milli Mücadele ruhunu yeniden ayaklandırdı. Devletiyle, STK’larıyla, özel sektörüyle ve gencinden yetişkinine, çocuğundan yaşlısına yüce gönüllü halkıyla Edirne’den Ardahan’a tüm Türkiye seferber. Arama kurtarma ekipleri siperlerde enkazdan hayat kurtarmaya çalışırken, Nene Hatunlar cepheye ekmek, çorap, mont, bot yetiştiriyor. Çocuklar harçlıklarını, köylüler ineklerini, tavuklarını yolluyor. Bir millet yaraları sarmak için iyilikte birbiriyle yarışıyor.
12.02.2023 Gündem
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı Ukrayna’dan İstanbul’a seyir halinde olan MKK-1 isimli 142 metre boyundaki dökme yük gemisi dümen arızası nedeniyle Beykoz Anadolu Kavağı önlerinde karaya oturdu. Gemiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Karaya oturan gemi havadan görüntülendi.
16.01.2023 Gündem
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı! Yoğun güvenlik önlemleri alındı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı! Yoğun güvenlik önlemleri alındı Karadeniz'de bulunan gazın taşınması için derin sularda doğalgaz boru serim işlemini tamamlayan dev gemi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçiyor. Gemi geçişini tamamlayana kadar İstanbul Boğazı diğer gemilerin geçişine kapatıldı.
1.12.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yasemin Adar Yiğit’e tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit’i telefonla arayarak tebrik etti.
14.09.2022 Gündem
Faciaya ramak kala! Boğaz'da kargo gemisi karaya oturdu
Faciaya ramak kala! Boğaz'da kargo gemisi karaya oturdu İstanbul Bebek'te Ukrayna’dan gelen kargo gemisi karaya oturdu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait kurtarma römorkları olay yerine sevk edildi.
1.09.2022 Gündem
Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Esnaf kadınlara...
Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Esnaf kadınlara... Esenler'de, esnaflık yapan R.D., kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiasıyla mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri, şüpheliyi öfkeli kalabalıktan güçlükle kurtardı.
5.08.2022 Yaşam
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik!
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik! Sultangazi’deki Nene Hatun Kültür Merkezi açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kurtulmuş, “ABD’nin parlamentosunda Yunan başbakanının dakikalarca ayakta alkışlanması ve Joe Biden’ın ‘batının değerleri Yunan değerleriyle başlar’ sözlerine ilişkin Kurtulmuş, “Bu sözü not ettiğimizin bilinmesini isteriz. Oynanan oyunda Yunanistan’a birileri bazı yollar, yönler vermiş olabilir ama biz barıştan yana olan bir ülke olarak nasıl terör örgütlerine karşı bu ülkenin, milletin hakkını hukukunu savunacaksak Adalar Denizi’nde de Türkiye’nin hakkını hukukunu savunacağız” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan kadın polisler, poligon ve tatbikatlardaki başarılı atışları ile göz dolduruyor. Kadın polisler, belirlenen hedefleri farklı silah modelleri ile metrelerce uzaktan tam isabetle vuruyor.
7.04.2022 Yaşam
Çanakkale Boğazı'nda petrol yüklü gemi makina arızası yaptı
Çanakkale Boğazı'nda petrol yüklü gemi makina arızası yaptı Çanakkale Boğazı'ndan geçen petrol yüklü 245 metre uzunluğundaki gemi, makine arızası yaptı. Hızı düşen gemi, römorkörler eşliğinde boğaz geçişini tamamladı.
1.04.2022 Gündem
İSKİ su kesintisi! İstanbul’da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde programlı su kesintisi olacak?
İSKİ su kesintisi! İstanbul’da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde programlı su kesintisi olacak? İSKİ 11 saat su kesintisi yapacak. İSKİ, yarın saat 09.00 ila 20.00 saatleri arasında Eyüpsultan, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa’da 11 saat su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
11.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nene ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nene haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.