Nemanja Vidic

Nemanja Vidic

Son dakika Nemanja Vidic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nemanja Vidic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nemanja Vidic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nemanja Vidic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nemanja vidic gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 nemanja vidic haberi bulunmuştur. Tüm nemanja vidic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
18.04.2017 Futbol
İtalyanlar'dan takas iddiası
İtalyanlar'dan takas iddiası İtalya Seri A ekiplerinden Inter, Galatasaray'ın genç savunmacısı Semih Kaya'yı listesine aldı.
17.12.2014 Galatasaray
Semih Mancini'nin listesinde
Semih Mancini'nin listesinde İtalyan basınında yer alan iddialara göre Mancini, Semih Kaya'yı transfer etmek istiyor.
12.12.2014 Galatasaray
Van Gaal süre istedi
Van Gaal süre istedi İngilere Premier Lig ekiplerinden Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, takımı şampiyonluğa taşımak amacıyla yönetimin kendisine 3 yıl süre tanıyacağına inandığını söyledi.
5.10.2014 Futbol
Yeni kaptan Rooney
Yeni kaptan Rooney İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ta kaptanlığa getirilen yeni isim, İngiliz Wayne Rooney oldu.
13.08.2014 Futbol
Ferdinand veda etti
Ferdinand veda etti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın tecrübeli oyuncusu Rio Ferdinand, yayımladığı mesajla takımına veda etti.
13.05.2014 Futbol
İmzalamadı çünkü...
İmzalamadı çünkü... Fenerbahçe’nin yeni sözleşme önerisini Caner Erkin’in geri çevirdiği ve Inter’e gitmeyi seçtiği öne sürüldü
8.05.2014 Futbol
Ve Drogba konuştu!
Ve Drogba konuştu! Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, kariyeri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
18.04.2014 Futbol
ManU kaçtı Münih yakaladı
ManU kaçtı Münih yakaladı Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında son şampiyon Bayern Münih, deplasmanda Sir Alex Ferguson'un ardından göreve getirilen David Moyes ile Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Manchester United'ın konuğu oldu.
1.04.2014 Futbol
Transferin en iyi 11'inde yer buldu
Transferin en iyi 11'inde yer buldu Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, Avrupa'da sözleşmesi biten en iyi futbolcular arasında gösterildi
8.03.2014 Süper Lig
Dev teklifle geliyorlar!
Dev teklifle geliyorlar! Chelsea'nin İspanyol yıldızı Fernando Torres'e Inter kancası.
8.03.2014 Futbol
Transfer resmen bitti!
Transfer resmen bitti! Manchester United'ın tecrübeli savunma oyuncusu Nemanja Vidic gelecek sezondan itibaren Inter forması giyecek
5.03.2014 Futbol
Vidic resmen gidiyor!
Vidic resmen gidiyor! Sezon sonunda sözleşmesi sona ermesine rağmen uzun yıllardır formasını giydiği Manchester United ile devam etmeyeceğini açıklayan Nemanja Vidic ile ilgili sürpriz bir iddia geldi.
28.02.2014 Futbol
'Yüzde 90 Inter'de'
'Yüzde 90 Inter'de' Inter Başkanı Thorir: "Yüzde 90 oranında bitmiş bir transferi duyurmak istemem. Tamamlandığında açıklamayı tercih ederim"
20.02.2014 Futbol
Inter imzayı attırıyor!
Inter imzayı attırıyor! G.Saray da istiyordu İtalya'ya gitti
17.02.2014 Süper Lig
Rooney uzattı!
Rooney uzattı! İngiliz basınında son haftalarda, takımı Manchester United'dan ayrılacağı, hatta Chelsea'ye gideceği yönünde haberler çıkan Wayne Rooney, Manchester United ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
16.02.2014 Futbol
Dev sezon sonu hamlesi
Dev sezon sonu hamlesi Ara transfer döneminin şampiyonu, yeni sezon için işi sıkı tutuyor. Manchester United'tan ayrılacak Vidic'e teklif götüren Galatasaray, bu oyuncuya imza attırmayı hedefliyor. Ancak İngilizler de Cimbom'un genç savunmacısını istiyor.
9.02.2014 Futbol
Ya Inter ya G.Saray!
Ya Inter ya G.Saray! Manchester United'daki 8 yıllık serüvenini sezon sonunda noktalayacağını açıklayan deneyimli defans Nemanja Vidic'in, alıcıları sağlam bir parayı gözden çıkarmalı
8.02.2014 Futbol
Resmen açıkladı! Ayrılıyor...
Resmen açıkladı! Ayrılıyor... Nemanja Vidic sezon sonu Manchester United ile yollarını ayırıyor
7.02.2014 Futbol
Şampiyon takımdan 10 kişi gidiyor!
Şampiyon takımdan 10 kişi gidiyor! Manchester United'da adeta yaprak dökümü yaşanacak
4.02.2014 Futbol
G.Saray için flaş iddialar!
G.Saray için flaş iddialar! Avrupa basını, Galatasaray'ın ara transfer döneminde birçok ünlü oyuncunun peşinde olduğunu iddia ediyor.
14.01.2014 Futbol
Mancini'den transfer açıklaması!
Mancini'den transfer açıklaması! Celtic maçı ardından Mancini takımla ilgili değerlendirmesini yaparken İskoç ekibini takip eden basın mensupları ise Nemanja Vidic'in transferi ile ilgili sorularla İtalyan çalıştırıcının çevresini sardı.
13.01.2014 Futbol
ManU çöktü!
ManU çöktü! FA Cup'tan elenen Manchester United, Lig Kupası Yarı Final 1. ayak maçında Sunderland'e 2-1 boyun eğdi.
7.01.2014 Futbol
Moyes’e tam destek
Moyes’e tam destek İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United’ın emeklilik kararı alan Alex Ferguson’un yerine getirdiği Everton’ın menajeri David Moyes’e futbolculardan destek geldi.
11.05.2013 Futbol
Manchester'da sakatlık şoku!
Manchester'da sakatlık şoku! G.Saray'a karşı da oynamayabilir...
26.09.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nemanja Vidic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nemanja vidic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.