Gazete Vatan Logo
Futbol Ya Inter ya G.Saray!

Ya Inter ya G.Saray!

Manchester United'daki 8 yıllık serüvenini sezon sonunda noktalayacağını açıklayan deneyimli defans Nemanja Vidic'in, alıcıları sağlam bir parayı gözden çıkarmalı

Ya Inter ya G.Saray!

Ada basınında yer alan haberlre göre başarılı stoper yıllık vergiler haricinde 4 milyon sterlin (4.8 milyon Euro) istiyor.

Sırp futbolcunun menajerleri ise oyuncunun transfer için şimdiden çalışmaya başladılar. Menajerlerin birden çok kulüple temas halinde oldukları belirtildi. Vidic için Avrupa'nın 5 gözde kulübünün sıraya girdiği belirtilirken, bunların içinde Galatasaray da zikredildi.

Habere göre Galatasaray oyuncu için teklifini çoktan yaptı. Oyuncuya 415 bin sterlin bonus olmak üzere toplamda 3 milyon sterlin (3.8 milyon Euro) teklif etti.

Sarı-kırmızılıların Vidic transferini gerçekleştirmesi için bu teklifi artırması gerektiğinin altı çizilirken, görüşmelere Muzzi Özcan'ın aracılık ettiği ifade edildi.
Inter başta olmak üzere, Monaco, Zenit St. Petersburg'un yanı sıra sarı-kırmızılılar da Vidic ile ilgileniyor.
Avrupa'nın sayılı defansları arasında gösterilen 32 yaşındaki futbolcu kulübünden vergiler haricinde 4.5 milyon sterlin kazanıyor. (sporx)