Nejdet Aydoğdu

Nejdet Aydoğdu

Son dakika nejdet aydoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nejdet aydoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nejdet aydoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nejdet Aydoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nejdet aydoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 nejdet aydoğdu haberi bulunmuştur. Tüm nejdet aydoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Ey caniler zannetmeyin ki..."
"Ey caniler zannetmeyin ki..." MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden PKK'ya sert mesajlar verdi.
29.09.2021 Gündem
Şehidin kızı oldu
Şehidin kızı oldu Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun eşi kız bebek dünyaya getirdi
9.05.2015 Yaşam
Haince şehit edilmişti! Bebeğini göremedi...
Haince şehit edilmişti! Bebeğini göremedi... DİYARBAKIR’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşi Esra Aydoğdu, kız bebek dünyaya getirdi.
9.05.2015 Yaşam
Şehit eşine şehadet belgesi
Şehit eşine şehadet belgesi Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk ve eşi Tülay Öztürk, 29 Ekim'de meyve almak için gittikleri pazarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun eşi 6 aylık hamile 24 yaşındaki Esra Aydoğdu'ya Şehadet Belgesi'ni teslim etti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan evini bağışlayan gurbetçiye teşekkür
Erdoğan'dan evini bağışlayan gurbetçiye teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da çalışan ve şehit ailesine dairesini bağışlayan Ali Dal'ı davranışından dolayı kutladı.
29.09.2021 Gündem
'Gönlümüze altın harflerle kazındın'
'Gönlümüze altın harflerle kazındın' Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Diyarbakır saldırısında şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun ailesine evini bağışlayan Ali Dal ve ailesini kabul etti 29 Ekim'de, Diyarbakır Bağlar Semt Pazarı'nda hamile eşi ile birlikte alışveriş yaparken bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun ailesine, Eskişehir'de bulunan evini bağışlayan Ali Dal, bu anlamlı davranışından dolayı Genelkurmay Başkanlığı Karargahına davet edildi...
21.11.2014 Yaşam
Genelkurmay'dan madalya daveti
Genelkurmay'dan madalya daveti G.Kurmay, şehit astsubayın doğacak bebeğine evini bağışlayan sıvacı Ali Dal’ı ödüllendirmek için davet etti...
29.09.2021 Gündem
O sıvacıya Genelkurmay'dan davet
O sıvacıya Genelkurmay'dan davet Fransa'da yaşayan 38 yaşındaki sıva ustası Ali Dal, Ordulu şehit Astsubay üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun doğacak olan bebeğine daire bağışlayınca, Genelkurmay Başkanlığı tarafından davet edildi.
29.09.2021 Gündem
Astsubay saldırısında ilginç detay!
Astsubay saldırısında ilginç detay! Diyarbakır'da şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun Muğla'da yakalanan cinayet şüphelisiyle birlikte ele geçirilen silahın, daha önce Adana’da bir astsubayın evinden çalındığı ve bir narkotik operasyonunda polise karşı kullanıldığı belirlendi...
29.09.2021 Gündem
Sıva ustası evini bağışladı
Sıva ustası evini bağışladı Şehit Astsubay’a iki gurur verici haber...
29.09.2021 Gündem
Astsubayı haince öldüren zanlı yakalandı!
Astsubayı haince öldüren zanlı yakalandı! Diyarbakır'da geçen 29 Ekim'de eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cinayet şüphelisi 30 yaşındaki Y...
29.09.2021 Gündem
Şehidin doğacak çocuğuna ev bağışladı
Şehidin doğacak çocuğuna ev bağışladı Fransa'da sıvacı olarak çalışan 38 yaşındaki Ali Dal, Ordulu şehit Astsubay üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun doğacak olan bebeğine daire bağışladı.
18.11.2014 Yaşam
Diyarbakır'daki hain saldırıda 7 gözaltı
Diyarbakır'daki hain saldırıda 7 gözaltı Diyarbakır'da, hamile eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaparken iki kişinin silahlı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu saldırısının ardından başlatılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'daki hain pusuda şok ayrıntı!
Diyarbakır'daki hain pusuda şok ayrıntı! Hain saldırıda şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu memleketine uğurlandı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada saldırının yapıldığı sokaktaki tüm kameraların tahrip edildiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Aşeren eşine meyve alırken vurulmuş
Aşeren eşine meyve alırken vurulmuş Diyarbakır'da pazarda alışveriş yaparken şehit edilen Nejdet Aydoğdu, o sırada hamile eşine meyve alıyormuş...
29.09.2021 Gündem
Astsubaya hain pusuda kahreden detay!
Astsubaya hain pusuda kahreden detay! DİYARBAKIR’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun cenazesi askeri uçakla Samsun’a getirildi. Buradan da askeri helikopter ile memleketi Ordu’nun Ünye İlçesi’ne gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit astsubay memleketine uğurlandı!
Şehit astsubay memleketine uğurlandı! Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan astsubay üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun (25) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da hain saldırı: 1 astsubay şehit oldu!
Diyarbakır'da hain saldırı: 1 astsubay şehit oldu! Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildi
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, arasında "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 kişi hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi" Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Fenerbahçe'ye iki şok birden!
Fenerbahçe'ye iki şok birden! Aziz Yıldırım'ın listesinde iki isim yer almıyor...
20.05.2012 Futbol
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nejdet Aydoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nejdet aydoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.