Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Son dakika necmettin erbakan üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan necmettin erbakan üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını necmettin erbakan üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necmettin erbakan üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 necmettin erbakan üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm necmettin erbakan üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar Konya'da çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozulan 2 hastanın çene eklemlerinde tümör olduğu tespit edildi. Uzun yıllar farklı tedaviler görüp, doğru teşhis alamayan Semiha Tezcan (54) ile Mustafa Küçükdemir (52), Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonları gerçekleştiren Prof. Dr. Alparslan Esen, "Bu tümör yavaş büyüdüğü için ve yüzdeki asimetri de geç fark edildiği için genellikle ileri evrelerde karşımıza çıkıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç'u (46), tabancayla vurarak yaralayan, aynı bölümdeki öğretim üyesi Prof. Dr. Galip Atasağun'un (60) kardeşi İzzet Atasağun'un (55) ifadesinde, ''Ağabeyimi sorun yaşanmasın diye okuldan almak istedim. Bu sırada karşılaştık. Bize küfredip yumrukla saldırdı. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı Konya’nın Akşehir ilçesinde kaldırımda yürüyen ailenin üzerine bir binadan beton parçaları düştü. Bir anda beton parçalarının altında kalan baba ile 4 yaşındaki kızı yaralanırken, anne son anda kurtuldu. Yaralı baba ve kızının tedavisi hastanede devam ediyor.
4.08.2023 Yaşam
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap
Petrol kuyusuna ismi verilen Aybüke öğretmenin babası: PKK'ya verilen en güzel cevap Şırnak'ta Gabar Dağı’nda bulunan petrol kuyusuna ismi verilen öğretmen şehit Aybüke Yalçın'ı babası Sadık Yalçın, "Terör örgütü PKK tarafından o bölgenin sanki bir kurtarılmış bölge gibi kamuoyuna lanse edilmesi karşısında verilen en güzel cevap budur" dedi.
4.05.2023 Gündem
Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı
Dijital eğitimle öğrenciler ‘Rövanş’ı aldı Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün yürütücülüğünde düzenlenen ‘IDEATHON Yayıncılık Fikir Maratonu’ tamamlandı. Eğitimciler Buğra Küçük ve Ali Meydani oyunlaştırılmış dijital eğitim platformu "Rövanş" ile birinci oldu.
29.04.2023 Kültür Sanat
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor
Evli ve nişanlılar internette daha az vakit geçiriyor Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Traş ve ekibi tarafından 24-56 yaş arasındaki katılımcılar üzerinde yapılan araştırmada, evli, nişanlı veya sözlü gibi romantik ilişkisi olanların interneti daha az kullandığı, gelir düzeyi düşük ve orta seviyede olanların internet bağımlılığında risk grubunda olduğu tespit edildi.
6.01.2023 Yaşam
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri!
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri! Resmi Gazetesi Rektör ataması için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversiteye rektör ataması yapıldı. İşte Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları…
24.12.2022 Gündem
Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 6 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof.Dr. Cem Zorlu atandı. Peki, Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
24.12.2022 Gündem
Prof. Dr. Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Prof. Dr. Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversitenin rektörü değişti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu atamaların 2547 sayılı Kanunun 13'üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr Mümin Şahin atandı. Peki, Prof. Dr Mümin Şahin kimdir, nereli, kaç yaşında?
24.12.2022 Eğitim
6 üniversiteye yeni rektör atandı
6 üniversiteye yeni rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 6 üniversiteye yeni rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.12.2022 Gündem
İYİ Parti Konya İl Başkanı Tozoğlu, hayatını kaybetti
İYİ Parti Konya İl Başkanı Tozoğlu, hayatını kaybetti İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu (35), aort damarının yırtılması sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
29.10.2022 Gündem
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
Konya'da trafik tartışmasında vurulan 5 kişiden 2'si hayatını kaybetti
Konya'da trafik tartışmasında vurulan 5 kişiden 2'si hayatını kaybetti Konya'da aracıyla seyir halindeki bir şahıs, trafikte tartıştığı ve kendisini evinin önüne kadar takip eden araçtaki 5 kişiyi tabancayla vurarak yaraladı. Yaralılardan 2'si kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi baba ve oğlun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
7.09.2022 Gündem
YÖK’ten burs desteği! Bazı bölümlere YÖK lisans bursu verilecek! Hangi bölümlerde burs desteği verilecek?
YÖK’ten burs desteği! Bazı bölümlere YÖK lisans bursu verilecek! Hangi bölümlerde burs desteği verilecek? Üniversite tercihi yapacak öğrencilere YÖK’ten burs desteği. YÖK Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında öğrencilere sağlanan burs desteklerini bu yıl arttırdı. Yeni açılan bölümler ile sanayi işbirliği çerçevesinde bazı bölümlere burs desteği sağlanacak. Peki, YÖK lisans bursu hangi bölümlere veriliyor? YÖK bursları ne? İşte YÖK lisans bursu verilecek bölümler…
26.07.2022 Eğitim
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı!
Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu? Ölümünün 5. Yılı! Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın 5. ölüm yıl dönümünde de unutulmadı. Terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatı ve ölümü bugün bir kez daha gündem oldu. Peki, Aybüke Yalçın kimdir, ne öğretmeniydi? Şehit öğretmen Aybüke Yalçın neden öldü, kim öldürdü, nasıl ve ne zaman şehit oldu?
9.06.2022 Gündem
Üniversitede iğrenç olay sonrası flaş gelişme! Rektör YÖK'e şikayet edildi
Üniversitede iğrenç olay sonrası flaş gelişme! Rektör YÖK'e şikayet edildi Ankara Barosu avukatlarından N.S., kendisine yönelik 'cinsel taciz', 'tehdit', 'şantaj' suçlarından hakkında 5 dava açılan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D.'ye mahkeme kararına rağmen idari soruşturma başlatılmadığı gerekçesiyle Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu'yu Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) şikayet etti.
3.06.2022 Yaşam
Hastanede feci olay! Radyoloji teknikeri asansör boşluğuna düşerek öldü
Hastanede feci olay! Radyoloji teknikeri asansör boşluğuna düşerek öldü Konya'da radyoloji teknikeri olarak çalıştığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde asansör boşluğuna düşen 67 yaşındaki Orhan Sevindi, hayatını kaybetti.
1.06.2022 Yaşam
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, Ramazan ayında ağız ve diş bakımının ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, ağız ve diş sağlığını korumak adına yapılması ve uzak durulması gereken davranışları anlattı
18.04.2022 Ramazan
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu Türkiye'de 2019 yılı verilerine göre her iki kişiden birisi sigara içtiğini belirten uzmanlar, sigaranın bir çok kanser türünde etken olarak önemli rol oynadığını, insanlardaki bütün kanserlerin yaklaşık 3'te 1'inden sigaranın sorumlu olduğunu belirtti.
7.04.2022 Sağlık
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü?
Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmen atamasında Aybüke öğretmeni andı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim Aybüke'lerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Necmettin öğretmenlerimiz oldu. Onlar şehadete yürüdüler. Bu mesleğin bu yanı da var. Herkese nasip olmaz. İnanıyorum ki Aybüke öğretmen, Necmettin öğretmen bu şerefle ebedi alemde cennetle müjdelenen kişiler arasında yerlerini aldılar. Kalbi kıpır kıpır çarpan o güzel yüzlü çocuklar artık sizlere emanet." dedi. Peki, Aybüke öğretmen kimdir? Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın nasıl öldü? Aybüke öğretmene ne oldu? İşte Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın hakkında merak edilenler...
31.01.2022 Gündem
Profesörden iğrenç istismar! 'Lüks otomobiller konutlar alacağım'
Profesörden iğrenç istismar! 'Lüks otomobiller konutlar alacağım' Ankara Barosu avukatlarından N.S.'ye (38) yönelik 'cinsel taciz', 'tehdit', 'şantaj' suçlarından hakkında 6 dava açılan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D. (53) için yürütülen idari soruşturmada dekanlık, soruşturmaya yer olmadığı kararı verdi. Konya İdare Mahkemesi, N.S.'nin açtığı davada eksik inceleme yapıldığı gerekçesiyle soruşturmaya yer olmadığı kararını iptal etti.
12.11.2021 Yaşam
Konya'da sokak ortasında çatışma: 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Konya'da sokak ortasında çatışma: 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Konya merkez Selçuklu ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
7.11.2021 Yaşam
6 fakültenin adı değişti
6 fakültenin adı değişti Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesinin kurulması ve bazı fakültelerin adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.09.2021 Gündem
Cinayet kurbanına normal ölüm raporu vermişti! Yeniden yargılama talebi
Cinayet kurbanına normal ölüm raporu vermişti! Yeniden yargılama talebi Konya'da Ahmet M., 10 yıl önce tabancayla vurularak öldürülen birlikte yaşadığı Hacar Rahimova (40) için normal ölüm raporu verdiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat eden adli tıp uzmanı Şerafettin D.'nin, yeniden yargılanması için 'eski hale getirme ve temyiz' başvurusunda bulundu.
3.09.2021 Gündem
Feci olay! 3 arkadaşını kaybettiği kazada kolu koptu
Feci olay! 3 arkadaşını kaybettiği kazada kolu koptu Konya’da 3 gencin yaşamını yitirdiği kazada yaralı kurtulan otomobil sürücüsü Mehmet Demirel, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Demirel’in omzundan kopan sol kolu 5 saatlik ameliyatla yerine dikildi ancak bedenine uyum sağlamayınca geri kesildi. Gencin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
25.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necmettin Erbakan Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necmettin erbakan üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.