Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü
Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü Müge Anlı'da Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı. İsyan ettiği anlar ise tüm Türkiye tarafından gündem oldu. Bugünkü canlı yayında ise esrarengiz telefon görüşmesi detayı şok etti. Gelin Betül Büyükşen'in cinayetten sonra yaptığı iddia edilen bu görüşme merak uyandırdı.
28.06.2021 Gündem
Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim?
Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büyükşen cinayeti soruşturulmaya devam ediliyor. 3 yılın ardından yeniden Müge Anlı’da gündeme gelen Necla-Büyükşen cinayeti tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Büyüklen çiftinin en küçük oğlu Osman Büyükşen ailesinin katilini bulmak için Müge Anlı'ya başvururken, çiftin kızı Büşra, büyük oğlu Uğur ve gelinleri Betül ise şüpheliler arasında yer alıyor. Peki, Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim?
28.06.2021 Gündem