Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu?
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen çifti cinayetinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. 1 kişi daha tahilye oldu! 4 yıl önce Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen tahliye edildi. Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayeti bu gelişmenin ardından yeniden gündem oldu. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen cinayeti nasıl oldu? İşte yeni gelişmeler ve Büyükşen cinayeti ile ilgili tüm detaylar…
6.02.2022 Gündem
Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü
Müge Anlı'da esrarengiz telefon görüşmesi detayı! Herkes şaşkına döndü Müge Anlı'da Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı. İsyan ettiği anlar ise tüm Türkiye tarafından gündem oldu. Bugünkü canlı yayında ise esrarengiz telefon görüşmesi detayı şok etti. Gelin Betül Büyükşen'in cinayetten sonra yaptığı iddia edilen bu görüşme merak uyandırdı.
28.06.2021 Gündem
Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Flaş gelişme
Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Flaş gelişme Müge Anlı'da flaş gelişme! Evlerinde katledilen anne ve babasının katilinin bulunması isteyen Dr. Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın programına başvurmuş ve yaşananları anlatırken sinir krizi geçirmişti. Osman Büyükşen'in anne ve babasının katilinin bulunması için bugün yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, programın açılışında iyi haberi verdi ve Büyükşen çiftinin katillerinin bulunması için özel ekip kurulduğunu açıkladı.
25.06.2021 Gündem
Büyükşen cinayeti nedir, çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu, katil kim? Osman Büyükşen’in feryadı tüm Türkiye’yi ağlattı!
Büyükşen cinayeti nedir, çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu, katil kim? Osman Büyükşen’in feryadı tüm Türkiye’yi ağlattı! Müge Anlı Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim? Osman Büyükşen’in Müge Anlı’ya sarılarak ağlaması tüm Türkiye’yi ağlattı. Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayetinin detaylarının yeniden ele alındığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine gündem oldu. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (56) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı 3 yıldır aranıyor. Peki, Büyükşen cinayeti nedir? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu?
24.06.2021 Gündem