Nazlıaka

Nazlıaka

Son dakika nazlıaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazlıaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazlıaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlıaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlıaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 nazlıaka haberi bulunmuştur. Tüm nazlıaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti
AK Parti'den CHP'ye bayram ziyareti AK Parti heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma Kurban Bayramı'nın 2'nci günü yapılacak.
27.06.2023 Gündem
Bakanlıktan, CHP'li Nazlıaka hakkında suç duyurusu
Bakanlıktan, CHP'li Nazlıaka hakkında suç duyurusu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın, refakatsiz bir çocuğu 3'üncü kişilere teslim ettiğine yönelik açıklamasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.
3.03.2023 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün gerçekleştirilen İkinci Yüzyıla Çağrı buluşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine tarihi, böylesine önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı.
4.12.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu ekonomi muhabirleriyle buluştu
Kılıçdaroğlu ekonomi muhabirleriyle buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen Ekonomi Muhabirleri ile Aile Destekleri Sigortası Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Ön gördüğümüz düzenleme ile yoksulluğu artık bu ülkede hiçbir siyasal parti istismar konusu yapamaz. Kişi yoksulsa sosyal devletin koruması altında olsun" dedi.
18.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye ile buluştu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye ile buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'dan partisine katılan 85 bininci kadın üye Dilek Doğan'ı makamında kabul etti.
12.07.2022 Siyaset
CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı
CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Onur İste başkanlığındaki Demokratik Sol Parti (DSP) heyeti ile bayramlaştı.
3.05.2022 Siyaset
CHP'li Nazlıaka: Meclis'te ve yerelde eşit temsil istiyoruz
CHP'li Nazlıaka: Meclis'te ve yerelde eşit temsil istiyoruz  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Ne bir eksik ne bir fazla Meclis'te ve yerelde eşit temsil istiyoruz. Bu konudaki mücadelenin peşini bırakmayacağız" dedi.
5.12.2021 Siyaset
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na ‘Türkkan’ tepkisi
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na ‘Türkkan’ tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bir grup 15 Temmuz gazisi, Kılıçdaroğlu taziye çadırından ayrıldığı sırada Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'la ilgili açıklama yapmadığı belirterek tepki gösterdi.
14.11.2021 Siyaset
Millet İttifakında adaylık krizi! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Millet İttifakında adaylık krizi! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakında sular ısınıyor. Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi aşamasında Millet İttifakından ayrı ayrı sesler yükselmeye başladı. CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hamleleri peş peşe geldi.
3.09.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Kadının ekonomik özgürlüğe kavuşması önemli
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Kadının ekonomik özgürlüğe kavuşması önemli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadının ekonomik özgürlüğe kavuşmasının önemine vurgu yaparak, "Kadın eğer ekonomik özgürlüğe kavuşuyorsa o zaman daha farklı daha güçlü hissediyor kendisini; gerek sokakta, gerek evde, gerek caddede kendisini daha güçlü hissediyor" dedi.
3.04.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Kadınların mücadelesi önemlidir, değerlidir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Kadınların mücadelesi önemlidir, değerlidir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesinin ardından kadınların hak mücadelesi verdiğini söyleyerek, "Kadınlar bugün Cumhuriyet tarihimizin en önemli eylemlerini gerçekleştiriyorlar, Türkiye'nin bütün coğrafyasında. Onların mücadelesi önemlidir, değerlidir. Bir hak mücadelesidir" dedi.
29.03.2021 Siyaset
CHP'li Nazlıaka: İstanbul Sözleşmesi kırmızı çizgimizdir
CHP'li Nazlıaka: İstanbul Sözleşmesi kırmızı çizgimizdir CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, ''Bugün neredeyse her gün bir kadının öldürüldüğü, tacize, tecavüze ya da farklı şiddet türlerine maruz kaldığı ülkemizde İstanbul Sözleşmesi, bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.
12.08.2020 Siyaset
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı belli oldu
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı belli oldu CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına Aylin Nazlıaka seçildi.
9.08.2020 Siyaset
CHP'li Nazlıaka kadın kolları genel başkanlığına aday
CHP'li Nazlıaka kadın kolları genel başkanlığına aday CHP Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, "Gelecek kadınların ellerinde yükselecek. İktidar için kadınlar en önde yürüyecek. Bu inançla ve hedefle bugün CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum." dedi.
6.08.2020 Siyaset
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu
CHP'de Parti Meclisi'ne giren isimler belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37’nci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Buna göre; Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, PM seçiminde 982 ile en fazla oyu olan isim oldu.
27.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Nazlıaka, CHP PM’de affedildi
Nazlıaka, CHP PM’de affedildi CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 2016 yılında partiden ihraç edilen Ankara eski milletvekili Aylin Nazlıaka’nın partiye dönmesi talebi, kabul edildi.
15.09.2019 Siyaset
CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak
CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak PM'de, bazı yönetmelikler ile bağışlanma taleplerinin ele alınacağı belirtildi.
11.09.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu’na kötü haber
Kılıçdaroğlu’na kötü haber Bir dönem Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınında bulunan CHP’liler değişim için imza verdi.
23.07.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Kahraman'dan Aylin Nazlıaka hakkında suç duyurusu
TBMM Başkanı Kahraman'dan Aylin Nazlıaka hakkında suç duyurusu TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26. yasama yılının sona ermesi nedeniyle görev süresi biten tüm milletvekillerine gönderdiği mektuba karşı yazdığı cevapta, "kendisine hakaret ettiği" gerekçesiyle Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında kamu görevlisine hakaretten suç duyurusunda bulundu.
19.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlıaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlıaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.