Nazire Terzi

Nazire Terzi

Son dakika nazire terzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazire terzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazire terzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazire Terzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazire terzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 nazire terzi haberi bulunmuştur. Tüm nazire terzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu Ankara'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isterken şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulan ve helikopterle götürüldüğü GATA'da ölen darbeci general Semih Terzi'nin aranan eşi Nazire Terzi teslim oldu.
27.12.2021 Gündem
Yargıtay, Nazire Terzi'ye verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu!
Yargıtay, Nazire Terzi'ye verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'ye, "Anayasa'yı ihlal suçuna yardım etmekten" verilen 18 yıl hapis cezasını bozdu. Terzi'ye "terör örgütü üyeliğinden" ceza verilmesi gerektiği belirtildi.
19.10.2020 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Darbeci Semih Terzi'nin son mesajları ortaya çıktı
Darbeci Semih Terzi'nin son mesajları ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isterken şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulan ve helikopterle götürüldüğü GATA'da ölen darbeci general Semih Terzi'nin darbe girişimini organize ettiği telefon mesajları ortaya çıktı.
17.06.2018 Gündem
Nazire Terzi 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Nazire Terzi 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı Darbeci general Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.02.2018 Gündem
Semih Terzi'nin eşine 15 yıla kadar hapis istendi
Semih Terzi'nin eşine 15 yıla kadar hapis istendi FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'nin yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını sunan savcı, sanığın "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık Nazire Terzi'nin darbeye iştirak ve tehdit suçlarından beraati talep edildi
22.01.2018 Gündem
İşte darbeci generalin iletişim trafiği
İşte darbeci generalin iletişim trafiği Darbeci General Semih Terzi, o gece Silence, Threema, WhatsApp ve Haberci gibi 4 farklı uygulamadan darbecilere emirler yağdırdı. Eşiyle de Threema üzerinden yazıştı.
29.09.2021 Gündem
Hainin baldızına tazminat kıyağı
Hainin baldızına tazminat kıyağı Darbeci Semih Terzi için ‘kahraman’ diyen baldız Ayşegül A., İBB’deki işinden çıkarıldı. Ancak FETÖ bağlantısı değil yöneticileriyle sorunları gerekçe gösterilip 75 bin TL de tazminat ödendi.
29.09.2021 Gündem
Semih Terzi'nin eşine şok!
Semih Terzi'nin eşine şok! Nazire Terzi'nin avukatının tutuksuz yargılama talebi mahkemece reddedildi
29.09.2021 Gündem
Semih Terzi’nin karısı doktor gibi GATA’ya girip...
Semih Terzi’nin karısı doktor gibi GATA’ya girip... FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi'nin, "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım", "terör örgütü üyesi olmak" ve "suç örgütlerinin isimlerini kullanarak tehditte bulunmak" suçlarından 52,5 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Hain generalin karısına dava açıldı!
Hain generalin karısına dava açıldı! Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda öldürülen darbeci general eşi Nazire Terzi’ye dava açıldı. Terzi'nin, 15 Temmuz'da eşinin Ankara'ya gelebilmesi için ÖKK Komutanı'nın eşine duygu sömürüsü yaptığı gerekçesiyle 60 yıl hapsi isteniyor
29.09.2021 Gündem
Darbeci Terzi 15 Temmuz'da Ankara'da olabilmek için eşini kullanmış
Darbeci Terzi 15 Temmuz'da Ankara'da olabilmek için eşini kullanmış Darbeci General Semih Terzi’nin, darbe gecesi Ankara'da olabilmek için eşinden, Aksakallı’nın eşini arayarak kendi babası ile eşinin annesinin ağır hasta olduğunu söylemesini istediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Enes Kanter'e büyük şok! İhraç edildi...
Enes Kanter'e büyük şok! İhraç edildi... Yayımlanan yeni kararnameyle, “terör örgütlerine veya MGK’ca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen” 10 bin 131 personel ihraç edildi...
29.09.2021 Gündem
Öldürülen komutanın eşi noter noter gezdi oyunu katip bozdu!
Öldürülen komutanın eşi noter noter gezdi oyunu katip bozdu! Ankara'da kanlı darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler'e girmek isterken Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in vurarak öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan eşi Nazire Terzi, 15 Temmuz'dan yaklaşık bir ay sonra üzerindeki mal varlıklarını üçüncü kişilere devretmek için vekalet vermek üzere Ankara'da bir notere gitti. Noterde çalışan katip Nazire Terzi'yi tanıdı ve işlemi yapmayarak ölen darbeci komutanın mallarının üçüncü kişilere geçmesini önledi.
29.09.2021 Gündem
Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’nin doktor eşi Nazire Terzi tutuklandı
Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’nin doktor eşi Nazire Terzi tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü darbe soruşturması kapsamında Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’nin doktor eşi Nazire Terzi tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Sevinci yarım kaldı
Sevinci yarım kaldı Servis kazasında ölenlerden Özlem Dönmez, kanser olmadığı sevincini 3 gün tadabildi
8.10.2010 Yaşam
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazire Terzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazire terzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.