Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri... Toplum arasında nazar pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Bazı insanların dikkatli bakışlarıyla iyi giden olayları olumsuz bir hale getirmeleri de nazar değmesi ile yorumlanır. İslam dininde de nazardan bahsedilmiştir. Nazar ile ilgili de pek çok hadis bulunur. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Berat Kandili mesajları! 2022 dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili sözleri ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
Berat Kandili mesajları! 2022 dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili sözleri ve Berat Kandili ile ilgili hadisler! Berat Kandili mesajları araştırması başladı. Berat Kandili Müslümanların mübarek kabul ettikleri günlerden biri olacak tüm İslam alemi tarafından idrak ediliyor. Sevdiklerinize, eşinize dostunuza, akrabalarınıza Berat Kandili mesajları göndermek isteyenler için dualı, resimli, kısa yazılı ayetli Berat Kandili mesajları ve sözleri derledi.
17.03.2022 Dini Bilgiler
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler! Ramazanın müjdecisi Berat Kandili idrak edilecek. Berat Kandili dolayısıyla selatin camileri başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında camilerde programlar düzenlenip, Kur'an-ı Kerim, ilahiler, Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar edilecek. İslam inancına göre "berat", günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına geliyor. Peki, Berat Kandili ne zaman? Berat Kandili fazileti ne? İşte Berat gecesi duası ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
15.03.2022 Gündem