Navaz Şerif

Navaz Şerif

Son dakika navaz şerif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan navaz şerif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını navaz şerif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Navaz Şerif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan navaz şerif gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 navaz şerif haberi bulunmuştur. Tüm navaz şerif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl? Pakistan'da İmran Han hükümetinin güvensizlik oylaması sonucu görevden düşmesinin ardından meclis yeni başbakanını seçti. İslam Ulema Camiası(JUI-F), Pakistan Müslüman Ligi (PML-N), Pakistan Halk Partisi (PPP)'nin öncülük ettiği Pakistan Demokratik Hareketi'nin desteklediği PML-N lideri Şahbaz Şerif, yeni başbakan oldu. Peki, Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
11.04.2022 Gündem
Dünyadan Mursi için taziye mesajları
Dünyadan Mursi için taziye mesajları Dünyanın birçok ülkesinden Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatı sebebiyle taziye mesajları yayımlanıyor.
18.06.2019 Dünya
Son dakika... Navaz Şerif'e 7 yıl hapis!
Son dakika... Navaz Şerif'e 7 yıl hapis! Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davada 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
24.12.2018 Dünya
Türkiye'nin gurur günü! Tek kalemdeki en büyük ihracat
Türkiye'nin gurur günü! Tek kalemdeki en büyük ihracat Türk savunma sanayisinin tek kalemdeki en büyük ihracat projelerinden biri olan Pakistan Denizde İkmal Gemisi (PNFT), Pakistan Deniz Kuvvetlerine teslim edildi.
16.10.2018 Ekonomi
Son dakika... Şahbaz Şerif gözaltına alındı
Son dakika... Şahbaz Şerif gözaltına alındı Pakistan'da ana muhalefetteki Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) partisinin lideri Şahbaz Şerif, Pencap eyalet başbakanı olduğu dönemde (2013-2018) yolsuzluğa karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.
5.10.2018 Dünya
Son dakika... Şerif'in eşi hayatını kaybetti!
Son dakika... Şerif'in eşi hayatını kaybetti! Pakistan'ın şu an tutuklu bulunan eski başbakanı Navaz Şerif'in kanser tedavisi gören eşi Londra'da hayatını kaybetti.
11.09.2018 Dünya
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde!
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde! Pakistan'da dün yapılan genel seçimde ilk sonuçlar, eski kriketçi İmran Han'ın Tahrik-i İnsaf (Adalet Hareketi) Partisi'nin önde olduğunu gösteriyor.
26.07.2018 Dünya
Pakistan'da oy verme işlemi sona erdi
Pakistan'da oy verme işlemi sona erdi Ülkede federal ve eyalet meclis üyelerinin belirlenmesi için yapılan seçimde oy kullanma işlemi tamamlandı
25.07.2018 Dünya
Navaz Şerif için hapishaneye doktor gönderilecek
Navaz Şerif için hapishaneye doktor gönderilecek Vücudunun susuz kalması nedeniyle rahatsızlanan eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in tedavisi, gönderilecek sağlık ekibi tarafından cezaevinde yapılacak.
23.07.2018 Gündem
Ülkeye dönüşlerinde tutuklandılar
Ülkeye dönüşlerinde tutuklandılar Pakistan eski Başbakanı Nawaz Sharif ve kızı Maryam Sharif, ülkeye dönüşlerinde Lahore Havalimanı'nda tutuklandılar.
13.07.2018 Dünya
Şerif Pakistan'a dönüyor
Şerif Pakistan'a dönüyor Şerif Lahor'a iner inmez tutuklanıp cezaevine konulacak. Binlerce taraftarı havalimanına gitmeye çabalıyor, 10 bin polis güvenliği sağlayacak.
13.07.2018 Dünya
Eski Pakistan Başbakanı Şerif'e 10 yıl hapis cezası
Eski Pakistan Başbakanı Şerif'e 10 yıl hapis cezası Eski Pakistan Başbakanı Navaz Şerif hakkındaki yolsuzluk davasından 10 yıl hapis ve 8 milyon sterlin para cezası aldı.
6.07.2018 Dünya
Eski Başbakan ömür boyu siyasetten men edildi
Eski Başbakan ömür boyu siyasetten men edildi Anayasa Mahkemesinin 5 yargıcı, Anayasa'nın 62. maddesi uyarınca Navaz Şerif'in ömür boyu siyasetten ve kamu görevlerinden men edilmesine karar verdi.
13.04.2018 Dünya
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve ABD Ticaret Bakanı Ross’un da aralarında yer aldığı siyasetçi ve işadamlarının off-shore hesaplarıyla ilgili belgeler "Cennet Belgeleri" adı altında yayımlanmaya başladı. "Panama Belgeleri"nden sonra ikinci en büyük "sızıntı" olarak nitelenen olay, 19 "vergi cenneti"nde son 70 yıldaki finansal işlemleri kapsıyor
5.11.2017 Dünya
Eski Pakistan Başbakanı Şerif hakkında soruştruma
Eski Pakistan Başbakanı Şerif hakkında soruştruma Eski Başbakan Navaz Şerif, damadı Muhammed Safdar ve kızı Meryem Navaz Şerif hakkında yolsuzluk suçlamasıyla dava açılmasına karar verildi.
19.10.2017 Dünya
Pakistan'da 261 siyasetçinin milletvekilliği askıya alındı
Pakistan'da 261 siyasetçinin milletvekilliği askıya alındı Pakistan Seçim Komisyon (ECP), aralarında Senato, Ulusal ve Eyalet meclis üyelerinin olduğu 261 siyasinin milletvekilliğini askıya aldı.
16.10.2017 Dünya
Pakistan eski Başbakanı Şerif'in ilk duruşması yapıldı
Pakistan eski Başbakanı Şerif'in ilk duruşması yapıldı Pakistan'da temmuz ayında görevinden uzaklaştırılan ve ömür boyu meslekten men edilen eski Başbakan Navaz Şerif hakkında açılan yolsuzluk davasının ilk duruşması yapıldı.
26.09.2017 Dünya
Alternatif formül aranıyor
Alternatif formül aranıyor Cumhurbaşkan Erdoğan’ın “TEOG’un kaldırılması lazım” sözleri eğitim cephesini hareketlendirdi. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Başbakan Yıldırım’a sunum yaptı. Yıldırım o sunumdan sonra Erdoğan’a bilgi verdi, sistem için alternatif formül aranıyor
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım'la görüşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan Yıldırım'la görüşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti.
29.09.2021 Gündem
"ABD’den kurtulma zamanı geldi"
"ABD’den kurtulma zamanı geldi" Trump yönetiminin Pakistan’ı hedef almasının ardından İslamabad’dan 'Adil Düzen' manifestosu geldi. Başbakan adayı Şahbaz Şerif de, ABD’den kurtulma zamanının geldiğini söyledi.
26.08.2017 Dünya
Pakistan'ın yeni başbakanı belli oldu!
Pakistan'ın yeni başbakanı belli oldu! Pakistan parlamentosu, eski petrol bakanı Şahid Hakan Abbasi'yi yeni başbakan olarak seçti.
1.08.2017 Dünya
Pakistan'da FETÖ usulü darbeden sonra yeni başbakan adayı belli oldu
Pakistan'da FETÖ usulü darbeden sonra yeni başbakan adayı belli oldu Pakistan'da iktidardaki Pakistan Müslüman Birliği-Navaz Partisinin, Navaz Şerif'in yerine yeni başbakan adayı olarak kardeşi, Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif'i göstereceği bildirildi.
29.07.2017 Dünya
ŞOK benzerlik! Pakistan'da FETÖ usulü darbe!
ŞOK benzerlik! Pakistan'da FETÖ usulü darbe! Pakistan’ın seçilmiş Başbakanı Şerif, Anayasa Mahkemesi’nin kararı ile görevinden azledildi. Birçok uzmana göre yargı darbesinin arkasında Pakistan’ın FETÖ’sü olarak görülen Tahir-ül Kadri’nin cemaati var
29.07.2017 Dünya
Son dakika! Ülkenin başbakanı görevden alındı!
Son dakika! Ülkenin başbakanı görevden alındı! Pakistan'dan gelen son dakika haberine göre, Anayasa Mahkemesi, Panama belgelerinde aile üyelerinin ismi bulunan Başbakan Şerif'in azledilmesine karar verdi. Ekonomi Bakanı İshak Dar da görevden azledildi.
28.07.2017 Dünya
Pakistan’ı karıştıran font
Pakistan’ı karıştıran font Pakistan’da Başbakan Navaz Şerif’in kızı Meryem’in adının karıştığı yolsuzluk skandalında delil olarak gösterilen 2006 tarihli belgelerin, Microsoft’un 2007’de kullanıma soktuğu ‘Calibri’ fontuyla yazıldığı ortaya çıktı
13.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Navaz Şerif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki navaz şerif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.