Nasuhi Sezgin

Nasuhi Sezgin

Son dakika Nasuhi Sezgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nasuhi Sezgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nasuhi Sezgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasuhi Sezgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasuhi sezgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 nasuhi sezgin haberi bulunmuştur. Tüm nasuhi sezgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak?
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak? Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Sorusuna yoğun bir şekilde yanı aranıyor. Galatasaray Başkanlık seçimi merakla takip edilirken, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, İbrahim Özdemir, Yiğit Şardan ve Metin Öztürk, başkanlık koltuğu için yarışacak. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı tarafından ertelenen seçim bugün yapılacak. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi sonucu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Galatasaray Başkanlık seçimi detayları…
19.06.2021 Gündem
Galatasaray'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! 6 ay önce sözleşmesine...
Galatasaray'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! 6 ay önce sözleşmesine... Devre arasında Brentford'dan kiralık olarak transfer edilen ve kontratına herhangi bir satın alma opsiyonu konulmayan Halil Dervişoğlu, gösterdiği performansla şimdi 10 milyon euro oldu.
29.05.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkan adayı Özbek listesini tanıttı
Galatasaray Başkan adayı Özbek listesini tanıttı Galatasaray Kulübü Başkan adayı Dursun Özbek, 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde listesindeki isimleri tanıttı. Bu arada GSYİAD Başkanı Metin Öztürk de Dursun Özbek'in listesine girdi.
23.05.2018 Galatasaray
Dursun Özbek yönetim kurulu listesini tanıttı
Dursun Özbek yönetim kurulu listesini tanıttı Galatasaray'ın mayıs ayında yapılacak olan kongresi öncesi başkan adayı olan sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Dursun Özbek, divan kurulu mayıs ayı toplantısında açıklamalarda bulunarak, yönetim kurulu aday listesini tanıttı.
9.05.2018 Galatasaray
Dursun Özbek, Galatasaray başkanlığına resmen aday
Dursun Özbek, Galatasaray başkanlığına resmen aday Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün 19 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 26 Mayıs'ta yapacağı Seçimli Olağan Genel Kurul'da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
4.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru Galatasaray Kulübünün 19 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 26 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa, mevcut başkan Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek ile Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu aday oldu.
4.05.2018 Galatasaray
Galatasaray 2 ismi KAP'a bildirdi
Galatasaray 2 ismi KAP'a bildirdi Son dakika açıklamasına göre Galatasaray, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ın Galatasaray'da göreve başladı!
24.01.2018 Galatasaray
Önce müjdeyi verdi, sonra üçlü çektirdi
Önce müjdeyi verdi, sonra üçlü çektirdi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevlerinin kulübü daha iyi yerlere taşımak olduğunu söyledi. Özbek ayrıca altyapı ile ilgili olarak, “Geçmişteki gibi çilek aramak yerine çilek tarlası yapalım, çileklerimizi toplayalım” dedi.
18.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu
Galatasaray'da pusula renkleri belli oldu Galatasaray'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adayları renk seçimini yaptı. Dursun Özbek için "kırmızı" Mustafa Cengiz için ise "sarı" pusula kullanılacak.
8.01.2018 Galatasaray
Galatasaray Divan Kurulu'nun olağanüstü toplantısı yapıldı
Galatasaray Divan Kurulu'nun olağanüstü toplantısı yapıldı Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun Olağanüstü Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleşti
6.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu
Galatasaray'da başkan adayları belli oldu Galatasaray'da 13-20 Ocak'da yapılacak başkanlık seçiminde, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz aday oldu.
29.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'in listesi belli oldu!
Dursun Özbek'in listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.
29.12.2017 Galatasaray
Terim'e 'hoş geldin' hediyesi! Aslan, galibiyetle kapattı
Terim'e 'hoş geldin' hediyesi! Aslan, galibiyetle kapattı Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Galatasaray evinde ligin başarılı ekiplerinden Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.
24.12.2017 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu’na plaket verildi
Sabri Sarıoğlu’na plaket verildi Göztepe’de forma giyen Sabri Sarıoğlu’na eski kulübü Galatasaray, maç öncesinde plaket verdi.
24.12.2017 Galatasaray
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi Başkan Dursun Özbek ekibinde büyük değişime gidecek. Muhalefette heyecan yaratan isim ise Burak Elmas!..
22.12.2017 Galatasaray
Özbek'in locasına tepki! O yönetici yanıt verdi!
Özbek'in locasına tepki! O yönetici yanıt verdi! Galatasaray, Akhisar karşısında 4-2 galip geldi ancak Sarı-Kırmızılı kulüpte sular durulmuyor.
9.12.2017 Galatasaray
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali!
Vodafone Park'ta Beşiktaş resitali! Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayan Kartal evinde 3-0 kazanarak zirveye pençe attı.
2.12.2017 Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray
CANLI! Beşiktaş - Galatasaray Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri belli oldu.
2.12.2017 Galatasaray
Dursun Özbek Östersunds maçından beri bakın ne yapıyormuş!
Dursun Özbek Östersunds maçından beri bakın ne yapıyormuş! Östersunds deplasmanı için İsveç'e giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kaybedilen o maçtan bu yana tribünden elini ayağını çekti. İşte yaşananlar...
16.10.2017 Galatasaray
Galatasaraylı yöneticiden flaş sözler! Volkan Demirel...
Galatasaraylı yöneticiden flaş sözler! Volkan Demirel... Maltepe'de katıldığı bir etkinlikte Fenerbahçe derbisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, taraftarların sabırsızlıkla bu maçı beklediklerini söyledi. Nasuhi Sezgin, Volkan Demirel'in ise derbide oynamasını istemediğini belirtti.
16.10.2017 Galatasaray
'Geçen sene çok yapmacıktı'
'Geçen sene çok yapmacıktı' Galatasaraylı teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler dün tekne turunda bir araya geldi, aile fotoğrafı verdi.
24.08.2017 Galatasaray
Galatasaray'da Ali Sami Yen anıldı
Galatasaray'da Ali Sami Yen anıldı Galatasaray Kulübünün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen, vefatının 66. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
29.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'da istifa iddiası!
Galatasaray'da istifa iddiası! Östersunds darbesi Galatasaray'da bulanık olan suları iyice karıştırdı. Igor Tudor kadar Başkan Dursun Özbek de hedefte yer alıyor.
23.07.2017 Galatasaray
Turgay Şeren anıldı
Turgay Şeren anıldı Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde anıldı.
7.07.2017 Galatasaray
Başkan soyunma odasına indi!
Başkan soyunma odasına indi! G.Saray'ın Kasımpaşa'ya evinde 3-1 mağlup olmasının ardından, Başkan Dursun Özbek, takımın soyunma odasına indi.
7.05.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Nasuhi Sezgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasuhi sezgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.