Nasser Al-Khelaifi

Nasser Al-Khelaifi

Son dakika Nasser Al-Khelaifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nasser Al-Khelaifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nasser Al-Khelaifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasser Al-Khelaifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasser al-khelaifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 nasser al-khelaifi haberi bulunmuştur. Tüm nasser al-khelaifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
PSG ile Real Madrid arasında Arda Güler kavgası! Hakaret kabul etti
PSG ile Real Madrid arasında Arda Güler kavgası! Hakaret kabul etti İspanyol ve Fransız basınında yer alan haberler Arda Güler'in Real Madrid'ê transfer olduğu süreçte PSG'nin sahibi ve başkanı Nasser Al-Khelaifi ile yaşananları açıkladı.
16.10.2023 Şampiy10
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi arasında 'İcardi-Arda Güler' zirvesi!
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi arasında 'İcardi-Arda Güler' zirvesi! Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen ve Ali Koç ile özel bir görüşme yapan Al-Khelaifi'nin Arda Güler'i istediği ortaya çıktı. Bu transfer için İcardi'yi gözden çıkaran Katarlı başkanın 18 yaşındaki süper starın durumunu sorduğu belirtilirken Koç'un Al-Khelaifi'ye "Arda çok özel bir yetenek. Bir yıl daha takımda tutmak için uğraşıyoruz. Zaten sonrasında çok büyük takımlarda forma giyeceğine olan inancımız çok büyük. Bu konuda hiçbir endişemiz yok" dediği bildirildi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi karşı karşıya geldi! 35 yaşındaki teknik direktör için büyük savaş
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi karşı karşıya geldi! 35 yaşındaki teknik direktör için büyük savaş Şampiyonlar Ligi finalinden önce PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile bir araya gelen Ali Koç'un Katarlı başkandan Renato Sanches ile İcardi'yi istediği iddia edilmişti. Türkiye Kupası finalinden sonra Jorge Jesus'la yollarını ayıran Fenerbahçe'nin tam 30 teknik direktörü masaya yatırdığı öğrenilirken, bu antrenörlerin arasında 35 yaşındaki hocanın PSG'nin de listesinde olması iki kulübü karşı karşıya getirdi.
12.06.2023 Fenerbahçe
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Roma, Mauro Icardi'ye olan ilgisini Gianluca Scamacca'ya yöneltti.
10.06.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İşte Nasser Al-Khelaifi görüşmesinin perde arkası
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İşte Nasser Al-Khelaifi görüşmesinin perde arkası Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, geçtiğimiz gün PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detayları belli olurken sarı-lacivertli ekibin yıldız ismin transferini gündeme getirdiği iddia edildi.
10.06.2023 Fenerbahçe
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaray'da rüya gibi bir sezon geçiren ve şampiyonluk sevinci yaşayan İcardi için PSG'e 8 milyon euro teklif etti.
7.06.2023 Galatasaray
PSG'de Messi dönemi sona erdi! Süper Starın yeni adresi...
PSG'de Messi dönemi sona erdi! Süper Starın yeni adresi... Lig 1'de şampiyonluğunu ilan eden ve önce Galtier ile yollarını ayıran PSG, Arjantinli yıldız Messi'ye de teşekkür etti.
4.06.2023 Fransa
L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı
L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı Fransa'nın saygın gazetelerinden biri olan L'Equipe, Mauro İcardi'nin gelecek sezon Galatasaray'da oynamak istediğine dikkat çekti.
25.04.2023 Galatasaray
PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı
PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain sahasında Lille'i konuk etti. Mücadelenini ikinci yarısında sakatlanan PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.
19.02.2023 Fransa
Nasser Al Khelaifi'den Galatasaray'a büyük şok! İcardi'nin yeni takımı camiayı şok etti
Nasser Al Khelaifi'den Galatasaray'a büyük şok! İcardi'nin yeni takımı camiayı şok etti Galatasaray'da oynadığı futbol ve attığı gollerle sadece Sarı Kırmızılı taraftarların tüm sporseverlerin taktirini toplayan Mauro İcardi'de yaşanan transfer gelişmesi Okan Buruk cephesinde şok etkisi yarattı. PSG'in Milan'lı 2 yıldıza talip olduğu öğrenilirken, Katarlı yöneticilerin Serie A devine reddedilemeyecek bir teklifte bulunduğu bildirildi.
20.01.2023 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliği!
Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliği! UEFA, Şampiyonlar Ligi formatında köklü bir değişikliğe gitti. Buna göre turnuvada artık 36 takım yer alacak.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG Fransa ekibi Paris Saint-Germain (PSG), son yıllarda Avrupa futboluna kazandırdığı oyuncularla dikkati çekiyor.
4.06.2020 Fransa
Paris Saint Germain İstanbul'a geldi
Paris Saint Germain İstanbul'a geldi UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci hafta maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak Fransız ekibi Paris Saint Germain (PSG), İstanbul'a geldi.
30.09.2019 Galatasaray
PSG'de Neymar depremi! Kapıyı gösterdi...
PSG'de Neymar depremi! Kapıyı gösterdi... Neymar’ın son günlerde tecavüz suçlamalarıyla gündeme gelmesi ve hatta Sao Paolo’da polise 5 saat ifade vermesi PSG’de tepki gördü.
16.06.2019 Futbol
PSG'den Neymar ve Mbappe açıklaması!
PSG'den Neymar ve Mbappe açıklaması! UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle Paris Saint Germain'den ayrılabilecekleri iddia edilen Neymar ve Kylian Mbappe ile ilgili kulüp başkanı Nasser Al-Khelaifi'den flaş bir açıklama geldi.
23.02.2019 Fransa
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü...
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü... 22 yıldır çalıştırdığı Arsenal'la geçtiğimiz sezon yollarını ayıran Arsene Wenger hakkında Fransız basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Buna göre dünyaca ünlü teknik adam, geçtiğimiz hafta Katar'da düzenlenen tenis turnuvasında kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
20.02.2019 Fransa
Neymar, sezon sonu PSG'den ayrılıyor!
Neymar, sezon sonu PSG'den ayrılıyor! 2017 yılında Barcelona’dan 220 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi PSG’nin yolunu tutan Neymar’ın, kulüp başkanı Nasser Al-Khelaifi ile geleceğiyle ilgili bir görüşme yaptığı öğrenildi.
19.10.2018 Fransa
BeinSports kulüplere bu sezon da servet dağıtacak
BeinSports kulüplere bu sezon da servet dağıtacak Süper Lig'de her kulübe "ayak bastı parası" olarak 35,5 milyon lira ödenecek. Takımlar alacakları her galibiyette 2,6 milyon lirayı kasasına koyacak. Şampiyonlar payından en fazla kazanan, 63 milyon lirayla Galatasaray olacak. Sezonu şampiyon tamamlayacak kulübe, 33 milyon lira verilecek.
8.08.2018 TFF 1.Lig
İşte Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi!
İşte Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi! Real Madrid'de yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı netleşmeyen Cristiano Ronaldo ile son dakika gelişmesi yaşandı.
29.06.2018 Futbol
Başkan resmen açıkladı! Neymar...
Başkan resmen açıkladı! Neymar... Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Brezilyalı futbolcu Neymar'ın takımda kalacağını açıkladı.
13.05.2018 Fransa
Yer yerinden oynayacak! Ronaldo ve Neymar...
Yer yerinden oynayacak! Ronaldo ve Neymar... Gelecek sezonun kadrosu için düğmeye basan Real Madrid, uzun süredir gündeminde olan PSG'nin yıldızı Neymar'dan vazgeçmiyor.
28.03.2018 Futbol
Açıkladı! Neymar Real Madrid'e mi gidiyor?
Açıkladı! Neymar Real Madrid'e mi gidiyor? Son dönemde adı Real Madrid ile anılan Neymar için PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi’den çok net bir açıklama geldi.
28.01.2018 Futbol
Çuvalla para saçtılar!
Çuvalla para saçtılar! 2017 yılı futbolda transfer çılgınlığına sahne oldu. Katarlı Nasser Al-Khelaifi’nin sahibi olduğu PSG piyasayı karıştırdı ve bonservis bedelleri dudak uçuklattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Real Madrid, PSG'li Neymar'a çılgın teklif!
Real Madrid, PSG'li Neymar'a çılgın teklif! Sezon sonunda Real Madrid'e transfer olacağı söylenen Neymar'la ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia daha geldi. Diario Gol internet sitesinin haberine göre Madrid kulübünün başkanı Florentino Perez, Paris Saint Germainli yıldızın babasıyla buluştu. Telaffuz edilen meblağ ise yeni bir transfer rekoru.
17.12.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nasser Al-Khelaifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasser al-khelaifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.