Gazete Vatan Logo
Galatasaray L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı

L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı

Fransa'nın saygın gazetelerinden biri olan L'Equipe, Mauro İcardi'nin gelecek sezon Galatasaray'da oynamak istediğine dikkat çekti.

L'Equipe İcardi'nin oynamak istediği takımı açıkladı! Dikkat çeken maaş detayı

Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi sürüyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında PSG'den kiraladığı Arjantinli yıldız attığı goller Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olurken gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Sarı-kırmızılı yöneticiler PSG ile görüşmelerini sürdürürken Fransa'dan L'Equipe, Mauro Icardi'nin son kararını okuyucularına aktardı. Arjantinli yıldızın ilk tercihi belli oldu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

L'EQUIPE: ICARDI, GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Fransa'nın en saygın spor gazetelerinden L'Equipe, Mauro Icardi'nin kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini iddia etti. Haberde Galatasaray ve PSG yöneticilerinin görüşmelere devam ettiği, henüz anlaşma sağlanamasa da Arjantinli golcünün Galatasaray'da devam etme olasılığının yüksek olduğuna yer verildi.

DİKKAT ÇEKEN MAAŞ DETAYI

L'Equipe'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Mauro Icardi, kendini Paris Saint-Germain'den uzakta buluyor. Sezon başında Paris ekibinden çok avantajlı bir fiyatla Galatasaray'a kiralanan Arjantinli oyuncu, 30 yaşındaki futbolcunun maaşının neredeyse tamamını sarı-kırmızılılar karşılıyor. İstanbul kulübü için Icardi çok önemli. İstanbul'da kendini çok iyi hisseden forvet, şampiyonanın 29. haftasındaki Kayserispor maçında hat-trick yaparak yeni bir unutulmaz performans sergiledi. Mauro Icardi, "Paris'te dünyanın en iyileriyle birlikteydim ama sokakta hiçbir şey hissetmedim. Ancak burada benim için büyük bir ilgi görüyorum” dedi. Türkiye'deki hislerini yeniden kazandıktan sonra artık Galatasaray'daki serüvenini daha da uzatmak istiyor."

Haberin Devamı

"Türkiye'den güvenilir bir kaynağın L'Equipe'e bildirdiğine göre Mauro Icardi'nin ilk tercihi kariyerine Galatasaray'da devam etmek. Galatasaraylı bir yönetici, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüşme gerçekleştirecek. Türkiye'deki tüm maçların yayın haklarına sahip olan beIN Sports'u yöneten Yousef al-Obaidly'nin Nasır'ın çok yakın arkadaşı olması da bu transfer için ayrıca bir şans. Yousef al-Obaidly bu görüşmelerde aracı olabilir. Yine de Galatasaraylı yöneticilerin PSG'yi ikna etmesi gerekiyor. PSG, 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Icardi'den kurtulmak istiyor. İki kulüp arasında şu anda bir anlaşma sağlanamadı ama görüşmeler sürüyor."

Haberin Devamı