Nasıl

Nasıl

Son dakika nasıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nasıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nasıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 112.303 nasıl haberi bulunmuştur. Tüm nasıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Sıfır ve ikinci el arabada sert fren! Fiyatlar dibi gördü oran verildi
Sıfır ve ikinci el arabada sert fren! Fiyatlar dibi gördü oran verildi Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yılın ilk çeyreğinde sıfır ve ikinci el araç piyasasına ilişkin dikkat çeken veriler geldi. Mart ayında trafiğe kayıtlı otomobil sayısı yılın ilk iki ayına göre yavaşlarken, ikinci elde noter devri ile yapılan satışlarda düşüş görüldü. Peki sıfır ve ikinci elde yaşanan sert frenin nedenleri neler? Araç piyasasındaki durgunluk fiyatları nasıl etkiliyor? İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor!
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor! Radyonuzu açtınız ve en sevdiğiniz şarkı çalıyor. Bazen de bu kadar şanslı olmayıp hiç umursamadığınız bir sanatçının sesini de duyabilirsiniz. Ancak sevmediğiniz şarkıcının bile hayranları olduğunu unutmamak gerek. İnsanların müzik tercihleri üzerine araştırmalar yapan Aubum Üniversitesi'nden Doç. Dr. Jane Kuehne, "İnsanların neden farklı müzik zevkleri var?" sorusunun yanıtını açıkladı.
28.04.2024 Yaşam
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak Gökyüzü oldukça hareketli. Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle 12 burcun da hayatı değişecek. Peki bu süreçte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunun hayatı nasıl değişecek? Para kimlere akacak? Seyahat etmekten başı dönecek burç şaşırttı. Kimileri ise neye elini atsa başarılı olacak. Yeni işlere başlamak için en uygun zaman olacak.
28.04.2024 Astroloji
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı başkanlık seçiminin üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu.
27.04.2024 Gündem
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak isteyenler 2024 Green Card çekiliş sonuçlarını bekliyor. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan duyuru sonrasında, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Ziyech, Kerem Demirbay dedi ve ekledi: Galatasaray bunu nasıl yapamaz, inanılır gibi değil
Ziyech, Kerem Demirbay dedi ve ekledi: Galatasaray bunu nasıl yapamaz, inanılır gibi değil Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. İlk yarısı 0-0 beraberlikle biten maçı sarı kırmızılı ekip ikinci yarıda Ziyech, Kerem ve Icardi'nin ayağından bulduğu gollerle 3-0 kazandı. Spor yazarları Adana Demirspor - Galatasaray maçını değerlendirdi...
27.04.2024 Galatasaray
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak?
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru duyurusunun yayınlanmasının ardından işçi alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre mevsimlik olarak istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alınacak. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları neler? ÇAYKUR işçi kuraları ne zaman çekilecek?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak?
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak? Yeni müfredat tarihi merak ediliyor. 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak. Bakan Yusuf Tekin yeni müfredat için tarih de verdi. Peki, müfredat değişikliği ne zaman açıklanacak, yeni müfredat nasıl olacak? Türkiye yüzyılı maarif modeli nedir, yeni müfredat açıklandı mı?
26.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi, kılavuz ve branş dağılımı ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü?
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü? Whatsapp durum güncellemeleri kısmındaki profillerin etrafındaki halka maviden yeşile döndü. Yeni halini gören vatandaşlar “Whatsapp neden yeşil oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Takip edilen kanallar maviden yeşile dönen Whatsapp renginin neden değiştiğini merak ediliyor. Peki, Whatsapp rengi neden yeşil oldu, Whatsapp rengi değiştirme nasıl yapılır, Whatsapp rengi neden değişti?
26.04.2024 Yaşam
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak  Destek ödemesi ile ilgili detaylar netleşti. Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Çalışma Hayatı
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı Merkez Bankası faiz kararıyla ilgili dikkat çeken yorum geldi. Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.