Antalya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 6 milyon TL...nargiler
Antalya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 6 milyon TL...nargiler Antalya'da bir fabrika ve eklentilerinde piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL'yi bulan, 13 ton 300 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.
11.04.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 8 ilde kaçak nargile tütünü  operasyonu: 54 gözaltı
İstanbul merkezli 8 ilde kaçak nargile tütünü operasyonu: 54 gözaltı İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen kaçak nargile tütünü operasyonunda 54 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 9 milyon lira olan kaçak nargile tütünü ile çok sayıda imalatta kullanılan malzeme ele geçirildi.İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık izleme çalışmalarının ardından İstanbul merkezli olmak üzere Adıyaman, Bursa, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kocaeli ve Tekirdağ illerinde örgütlü olarak kaçak nargile tütünü faaliyetleri belirlenen şüphelileri yakalamak için operasyon başlattı.
17.10.2020 Gündem
1 milyon lira değerinde! Hepsi ele geçirildi
1 milyon lira değerinde! Hepsi ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da polis tarafından bir depoya yapılan baskında 3 ton civarında 1 milyon lira değerinde kaçak ve sağlıksız koşullarda üretilen nargile tütünü ve tütün yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
31.07.2019 Gündem