Naksan Holding

Naksan Holding

Son dakika naksan holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan naksan holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını naksan holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naksan Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naksan holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 naksan holding haberi bulunmuştur. Tüm naksan holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Resmen duyuruldu! Satılıyor
Resmen duyuruldu! Satılıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), teklif gelmediği için gerçekleşmeyen Naksan Holding şirketlerinin satış ihalesine yeniden çıktı.
26.10.2020 Ekonomi
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ'nün "para kasası" Naksan Holding davasında yeni gelişme!
FETÖ'nün "para kasası" Naksan Holding davasında yeni gelişme! Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi, FETÖ'nün "para kasası" Naksan Holding'e yönelik davada, eski yönetim kurulu başkanı Cahit ile oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 sanığa 2 yıl 1 ay ile 15 yıl arasında değişen hapis cezaları veren yerel mahkemenin kararını uygun buldu. Mahkeme, tutuklu sanıklar ile "ev hapsinde" bulunan Cahit Nakıboğlu'nun ise itirazını reddetti.
13.05.2019 Gündem
Naksan Holding'in eski yöneticilerine FETÖ'den kırmızı bülten
Naksan Holding'in eski yöneticilerine FETÖ'den kırmızı bülten Gaziantep'teki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davasında, aralarında örgütün "para kasası" olarak bilinen Naksan Holding'in firari yöneticilerinin de bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına devam edildi.
7.01.2019 Gündem
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor TMSF, FETÖ’nün finansörü Kaynak Holding’in yurtdışındaki mal varlıklarıyla ilgili hukuki süreç başlattı. 15 Temmuz’dan iki gün sonra Kırgızistan’da usulsüz devredilen Vefa Center geri alınıyor
23.12.2018 Ekonomi
TMSF milyarlık şirketi satışa çıkarıyor
TMSF milyarlık şirketi satışa çıkarıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Holding bünyesindeki Adularya Enerji'yi 1.4 milyar TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Kurumun 31 arsa ve maden sahası bulunuyor.
13.11.2018 Ekonomi
Ünlü iş adamı ve oğullarına hapis cezası
Ünlü iş adamı ve oğullarına hapis cezası Gaziantep’te FETÖ’nün 'para kasası' olduğu iddia edilen Naksan Holding’e yönelik süren davada sanıklara ceza yağdı. 4’ü tutuklu 25 sanığın yargılandığı davada, Cahit Nakıboğlu ve çocuklarının da aralarında bulunduğu toplam 10 kişiye hapis cezası çıktı. 8 yıl 9 ay hapis cezası alan Cahit Nakıboğlu, sağlık durumu göz önüne alınarak tahliye edildi.
8.11.2018 Yaşam
Örgüt parasıyla Amerikan rüyası
Örgüt parasıyla Amerikan rüyası Fetullahçı Terör Örgütü’nün “para kasası” olarak bilinen Naksan Holding’in firari isimleri Osman Nakıboğlu ve oğlu Bahaeddin, kaçırdıkları parayla Amerika’da lüks bir yaşam sürüyorlar
28.07.2018 Gündem
FETÖ'nün "para kasaları" lüks içinde!
FETÖ'nün "para kasaları" lüks içinde! FETÖ’nün en güçlü destekçi ailelerinden Nakıboğlu'nun firari üyeleri Osman Nakıboğlu ve oğlu Bahaeddin Nakıboğlu, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde lüks yaşam sürüyor. Nakıboğlu ailesinin birçok üyesi Türkiye’de tutuklu yargılanırken, Amerika’ya kaçan firari FETÖ’cülerin San Mateo kentinde yaşadıkları Pasifik Okyanusu yakınındaki kanal manzaralı lüks konutları ve kullandıkları son model Mercedes arabaları AA objektiflerine yansıdı.
28.07.2018 Gündem
Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı
Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı FETÖ'nün para kasası olduğu ileri sürülen ve sağlık sorunları gerekçesiyle ev hapsi şartı ile tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen iş adamı Cahit Nakıboğlu, savcının itirazı üzerine yeniden tutuklandı .
5.01.2018 Gündem
Tutuklu işadamına 'ev hapsi' şartıyla tahliye
Tutuklu işadamına 'ev hapsi' şartıyla tahliye Gaziantep'te, FETÖ soruşturması kapsamında örgütün para kasası olduğu iddiasıyla tutuklanan, TMSF'ye devredilen Naksan Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeniyle mahkeme tarafından ev hapsi şartıyla tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Naksan Holding'ten para çalındı
Naksan Holding'ten para çalındı Gaziantep'te FETÖ soruşturması kapsamında önce kayyum atanan ve ardından ise şirketleri kayyuma devir edilen Naksan Holding'te 1 milyon TL tutarında para ve döviz çalındı.
7.12.2017 Yaşam
Kayyumdan önce holdingi parça parça boşaltmış...
Kayyumdan önce holdingi parça parça boşaltmış... FETÖ’nün “para kasası” Naksan Holding’in sahipleri kayyum atanmadan önce çeşitli yerlerdeki taşınmazları parça parça satmış
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "para kasası" holdingin içini boşaltmış
FETÖ'nün "para kasası" holdingin içini boşaltmış Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında, örgütün sözde "para kasası" Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner ve kardeşi Osman Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 25 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Cahit Nakıboğlu ve ailesinin, 51 şirketin bağlı olduğu holdingin içini nasıl boşalttığı anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ hükümeti ortadan kaldırmayı yıllar önce planlamış
FETÖ hükümeti ortadan kaldırmayı yıllar önce planlamış Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 3'ü tutuklu 23 kişi hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında kanuna muhalefet" suçlarından hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi...
29.09.2021 Gündem
FETÖ cinliğine MASAK operasyonu
FETÖ cinliğine MASAK operasyonu Masak, FETÖ/PDY’nin yurtdışı kuruluşlarının Bank Asya’dan çektiği kredileri, Türkiye’deki örgüt üyelerinin kapattığını tespit etti. Belirlenen kişiler hakkında soruşturma başlatıldı
5.09.2016 Ekonomi
Kayyum atanan şirket TMSF’ye devredilecek
Kayyum atanan şirket TMSF’ye devredilecek Yeni KHK’ya göre terör örgütleriyle bağlantısı nedeniyle şirketlere atanan kayyumların yetkileri TMSF’ye devredilecek. Bu şirketlerin satış ve tasfiyesini de TMSF yapacak.
2.09.2016 Ekonomi
Savcılık FETÖ'nün para trafiğini deşifre etti
Savcılık FETÖ'nün para trafiğini deşifre etti ABD destekli darbe girişiminin maymuncuğu FETÖ, Ankara Başsavcılığı'nın hazırladığı 'çatı iddianame'de detaylarıyla anlatıldı. Savcılık, himmet adı altında toplanan 'cemaat vergisi'nin, 'kilise aşarı'nın kopyası olduğunu vurguladı
29.09.2021 Gündem
FETÖ ile bağlantılı 56 şirkete kayyum atandı!
FETÖ ile bağlantılı 56 şirkete kayyum atandı! Darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve finans desteği sağladığı öne sürülen Gaziantep, Ankara ve İstanbul’daki 56 şirkete mahkeme kararıyla kayyum atandı.
12.08.2016 Ekonomi
Royal Halı için flaş açıklama!
Royal Halı için flaş açıklama! Royal Halı payları 04 Ağustos 2016 tarihinde Yakın İzleme Pazarı`nda işlem görmeye başlayacak. KAP`a yapılan açıklamada finansal kuruluşların bir kısmının alacaklarını tahsil etmek için şirket aleyhine haciz işlemi başlattığı bilgisine yer verildi.
3.08.2016 Ekonomi
Ünlü işadamı Nakıboğlu ve oğlu tutuklandı
Ünlü işadamı Nakıboğlu ve oğlu tutuklandı GAZİANTEP’te darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu tutuklandı, Ferhan ve Emre Nakıboğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu gözaltına alındı
NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu gözaltına alındı Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve NAKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nakıboğlu gözaltına alındı
Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nakıboğlu gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, Gaziantep'te iş adamı Taner Nakıboğlu yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Naksan Holding'e paralel operasyonu!
Naksan Holding'e paralel operasyonu! 'FETÖ'ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle Naksan Holding'e operasyon düzenlendi. 3 adreste arama yapıldı. 9 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Naksan Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naksan holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.