Nakkaştepe

Nakkaştepe

Son dakika nakkaştepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakkaştepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakkaştepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakkaştepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakkaştepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 nakkaştepe haberi bulunmuştur. Tüm nakkaştepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gençlerle buluştu. Müzik eşliğinde başlayan etkinliğin ardından konuşan Bakan Soylu, "Evet ülkemizi düşman ayağından 1919'da başlayan Kurtuluş Savaşı kurtardı. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde ecdadımız kurtardı. Ama ülkemizi Batı'nın vesayetinden de Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler" dedi.
19.05.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Aykut Edibali son yolculuğuna uğurlandı
Aykut Edibali son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali'nin cenazesi Marmara İlahiyat Camii'nde kılınan namazın ardından Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.
16.01.2022 Yaşam
Aykut Edibali için Ankara'da tören
Aykut Edibali için Ankara'da tören Ankara'da vefat eden 19'uncu dönem milletvekili, Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali (80) için cenaze namazı kılındı, ardından TBMM'de tören düzenlendi.
15.01.2022 Gündem
Aykut Edibali öldü mü? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdi, nereli, cenazesi ne zaman kaldırılacak?
Aykut Edibali öldü mü? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdi, nereli, cenazesi ne zaman kaldırılacak? Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, Ankara'da 80 yaşında vefat etti. Yeniden Milli Mücadele Hareketi lideri Edibali'nin naaşı, 16 Ocak Pazar günü İstanbul'daki Marmara İlahiyat Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazdan sonra Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedilecek. Peki, Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Aykut Edibali’nin hayatı…
15.01.2022 Gündem
Mezar yeri fiyatları İstanbul’da ne kadar oldu? İBB 2022 mezar yeri fiyatları listesi açıklandı!
Mezar yeri fiyatları İstanbul’da ne kadar oldu? İBB 2022 mezar yeri fiyatları listesi açıklandı! İBB mezar yeri fiyatları belirlendi. Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi birinci grupta yer alan mezarlıkların fiyatları yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre kentte boş mezar yeri fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul’da mezar yeri fiyatları ne oldu? İşte İBB mezar yeri fiyatları…
17.12.2021 Yaşam
İstanbul'da mezar fiyatlarına zam yapıldı! 41 bin 140 liraya yükseltildi
İstanbul'da mezar fiyatlarına zam yapıldı! 41 bin 140 liraya yükseltildi İstanbul'da İBB Meclisi'nde alınan kararla Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan, Çengelköy gibi birinci grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 37 bin 400 liradan 41 bin 140 liraya yükseltildi. 
16.12.2021 Ekonomi
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
3.09.2021 Magazin
İstanbul'da büyük rezalet! Fena basıldılar
İstanbul'da büyük rezalet! Fena basıldılar Üsküdar'da 4 katlı eğlence mekanında yaklaşık 500 kişilik partiyi polis bastı. Polisten kaçanlardan bazıları tel örgülere takıldı, bazıları tuvalete saklandı, bazıları ise ağaçlık alana doğru koşarak uzaklaştı. Bir kadın bekçileri, 'Bekçilerin başı benim dayım, hepinizi yakarım" diyerek tehdit etti. Üst katta uyuduğu için olan bitenden haberinin olmadığını belirten eğlence mekanı yetkilisi ise, "Eğlence sahnesi çekeceklerdi" diye konuştu.
3.04.2021 Gündem
Mezar fiyatları ne kadar? İstanbul’da mezar fiyatları, hangi mezarlık ne kadar?
Mezar fiyatları ne kadar? İstanbul’da mezar fiyatları, hangi mezarlık ne kadar? İBB Meclisi tarafından 1 Nisan 2021'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin liradan 37 bin 400 liraya yükseltildi. Gasilhane, tahta tabut, cenaze tabut örtüsü, cenaze defin işlemleri ve İstanbul dışına nakil gibi hizmetler ücretsiz olarak verilmeye devam edecek
18.12.2020 Gündem
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandı
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandı Bir döneme damga vuran 'Bücür Cadı' dizisinde 'Zeliş' karakterini canlandıran oyuncu Merve Erdoğan, müzisyen Mert Carim ile nişanlandı. Erdoğan nişandan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
8.10.2020 Magazin
Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. 67 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için Nakkaştepe Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, vefat haberinin Bakan Koca'ya toplantıdan 15 dakika önce verildiğini söyledi.
2.04.2020 Gündem
İstanbul’da 20 yıl sonra mezar yeri kalmayacak
İstanbul’da 20 yıl sonra mezar yeri kalmayacak İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Dr. Ayhan Koç, İstanbul'da 20 yıl sonra mezar yeri kalmayacağını ifade etti.
20.01.2020 Yaşam
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un evinden 500 yıllık İznik çinisi maşrapa çalındı. Eserin çalındığı bilgisi Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinden duyuruldu.
17.01.2020 Yaşam
İstanbul'da mezar yerlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar...
İstanbul'da mezar yerlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar... İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yerleri ile ilgili yeni fiyat tarifesini açıkladı. 2020 yılında Zincirlikuyu'da mezar yeri 34 bin liraya yükseltildi.
13.12.2019 Gündem
O yokken biz vardık!
O yokken biz vardık! Ebru Yaşar, beş yıl aranın ardından ilk kez İstanbullu sevenleriyle Gece Life Nakkaştepe’de buluştu.
9.12.2019 Magazin
Linet'in derin dekoltesi olay oldu!
Linet'in derin dekoltesi olay oldu! Dün akşam, bir eğlence mekanında sahne alan ünlü şarkıcı Linet, derin göğüs dekolteli sahne kostümüyle genç kızlara taş çıkarttı.
30.10.2019 Magazin
Üsküdar’da lüks sitede silah sesleri: 1 yaralı
Üsküdar’da lüks sitede silah sesleri: 1 yaralı Üsküdar’da lüks bir sitede, bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralanan kişinin eski milletvekili Gülseren Topuz ile ünlü doktor Erkan Topuz’un oğlu Berk Topuz olduğu öğrenildi.
8.10.2019 Yaşam
TEKNOFEST İstanbul ödülleri sahiplerini buldu
TEKNOFEST İstanbul ödülleri sahiplerini buldu TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) kapsamında düzenlenen yarışmaların ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerini buldu.
21.09.2019 Gündem
Şan Ökten kabri başında anıldı
Şan Ökten kabri başında anıldı Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Şan Ökten, vefatının 32. yılında Nakkaştepe Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
24.07.2019 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Mursi için ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Mursi için ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme  salonunda hayatını kaybetmesine ilişkin "Mursi kardeşimize, şehidimize, Allah'tan  rahmet diliyorum." dedi. Diyanet İşleri Başkanlığınca, Muhammed Mursi'nin vefatı nedeniyle yarın(bugün) yurt genelindeki merkezi camilerde gıyabi cenaze namazı kıldırılacak.
18.06.2019 Siyaset
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Vefa Efendi' karakterini canlandıran Semih Ürgün, son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve sevenleri, Ürgün’ün cenazesinde gözyaşı döktü.
10.05.2019 Magazin
‘Eski sevgililerimin çöpünü bile takmam’
‘Eski sevgililerimin çöpünü bile takmam’ Sesi ve güçlü yorumuyla beğeni toplayan şarkıcı Linet, önceki gece Nakkaştepe Gece Gazino’da sahne aldı.
14.04.2019 Magazin
220 bin dolarlık hediye!
220 bin dolarlık hediye! Şarkıcı Linet, Gece Gazino Nakkaştepe'de sahne aldı. Gülşah Saraçoğlu imzalı mavi elbisesi ile göz dolduran sanatçı, "Ben nazardan çok korkarım, o yüzden nazar değmesin diye böyle bir elbise tercih ettim" dedi.
1.04.2019 Magazin
Ceylan 6 yıl sonra gazinoda
Ceylan 6 yıl sonra gazinoda Ceylan, 6 yıl aradan sonra gazino gecelerinde sevenleriyle buluştu. Gazino Nakkaştepe’de sahneye çıkan şarkıcı, karşılaştığı sürprizle duygusal anlar yaşadı.
25.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nakkaştepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakkaştepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.