Nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek? Temmuz ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?
Nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek? Temmuz ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? Binlerce çalışanın beklediği nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Nakdi ücret desteğine ilişkin resmi açıklama bekleniyor. Haziran ayı itibariyle tamamlanan nakdi ücret desteğinde uzatma kararının olup olmadığı ve desteğin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Peki, Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? Nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek? İşte Temmuz ayı nakdi ücret desteğinin ödeneceği tarih...
7.07.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. En az 1420 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Banka IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara PTT üzerinden ödeme yapılacak. Mayıs ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ücretleri yarın hesaplara aktarılacak. Öte yandan ücretsiz izne gönderilen kişilere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.
3.06.2021 Ekonomi
Bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı
Bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler başladı Bugün paralar banka hesaplarına yatıyor. Ödemeler yapılmaya başlandı. Bakan Selçuk duyurdu. IBAN bilgisi eksik ve hatalı olanların ödemelerinin PTT aracılığı ile yapılacağı bildirildi. Nakdi Ücret Desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerini bugün yapıyoruz" dedi.
9.04.2021 Ekonomi