Nac Breda

Nac Breda

Son dakika NAC Breda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NAC Breda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NAC Breda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nac Breda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nac breda gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 nac breda haberi bulunmuştur. Tüm nac breda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu!
Van Bronckhorst'un Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu! Siyah-beyazlı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı Hollandalı teknik adamın alacağı yıllık maaş ve teknik ekibi belli oldu.
4.01.2024 Beşiktaş
Nelsson giderse Galatasaray'ın 'B' planı hazır! Premier Lig'den 1.89'luk kule gelecek
Nelsson giderse Galatasaray'ın 'B' planı hazır! Premier Lig'den 1.89'luk kule gelecek Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray, Premier Lig'de Brighton forması giyen Hollandalı stoper Jan Paul van Hecke için girişimlere başladı.
3.07.2023 Galatasaray
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı
Getafe'de büyük başarısıyla dikkat çeken Enes Ünal ayrılıyor! Başkan iddiaları doğruladı Getafe ile yine unutulmaz bir sezon geçiren Enes Ünal sezon sonunda takımından ayrılmaya karar verdi. Milli golcünün yeni adresi netlik kazanmaya başlarken Getafe Başkanı Angel Torres "Birkaç maçını izlemeye geldiler" açıklamasını yaparak transferi doğruladı.
17.05.2023 Şampiy10
Neredeyse tek başına takımı ligde tuttu Enes Ünal İspanya'ya damga vurdu
Neredeyse tek başına takımı ligde tuttu Enes Ünal İspanya'ya damga vurdu La Liga'da Getafe formasıyla çıktığı 37 maçta 16 gol atan Enes Ünal'ın piyasa değerinin 9 milyon euro'lara kadar çıkması milli futbolcu için 'küllerinden doğdu' yorumlarının yapılmasına neden oldu.
23.05.2022 İspanya
Kuntz hiç gözünden kaçırmadı! İki yıldızı milli takıma çağırıyor...
Kuntz hiç gözünden kaçırmadı! İki yıldızı milli takıma çağırıyor... Adana Demirspor formasıyla oynadığı futbolla alkış toplayan Yunus Akgün ve La Liga'da fırtına estiren Enes Ünal, tecrübeli teknik direktör Kuntz tarafından milli takıma davet ediliyor...
8.02.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere başka birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
26.10.2021 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere başka birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
15.10.2021 İddaa
Guardiola yine kaleci arıyor!
Guardiola yine kaleci arıyor! Ederson'a alternatif olabilecek iyi bir yedek kaleci arayışındaki Manchester City, ABD Milli Takımı'nın 23 yaşındaki file bekçisi Zack Steffen'i gündemine aldı.
28.11.2018 İngiltere
Can Arat, NAC Breda'da antrenörlük stajına başladı!
Can Arat, NAC Breda'da antrenörlük stajına başladı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Can Arat, Pierre Van Hooijdonk'un yöneticiliğini yaptığı NAC Breda'da antrenörlük stajına başladığını duyurdu.
21.11.2018 Futbol
Pierre van Hooijdonk'un yeni adresi Nac Breda!
Pierre van Hooijdonk'un yeni adresi Nac Breda! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk, Hollanda Ligi ekibi Nac Breda'da yönetici olarak göreve başladı.
13.11.2018 Futbol
Ferdi Kadıoğlu: "Yaşananları okuduğumda şok oldum"
Ferdi Kadıoğlu: "Yaşananları okuduğumda şok oldum" Fenerbahçe'nin Hollanda'dan transfer ettiği genç yetenek Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli takımla ilgili konuştu. İşte Ferdi Kadıoğlu'nun sözleri...
19.10.2018 Fenerbahçe
G.Saray'a transferi 30 bin takipçi kazandırdı!
G.Saray'a transferi 30 bin takipçi kazandırdı! Akhisarspor'dan Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki sol bek Ömer Bayram, "Transfer haberim Türkiye'de büyük haber oldu. 1 günde instagram'daki takipçi sayım 30 bin arttı." dedi.
6.09.2018 Galatasaray
Ömer Bayram, Galatasaray'da!
Ömer Bayram, Galatasaray'da! Galatasaray, Akhisarspor'dan sol bek Ömer Bayram ile anlaştı.
31.08.2018 Galatasaray
Konyaspor'da Eto'o depremi! Kampı terk etti...
Konyaspor'da Eto'o depremi! Kampı terk etti... Atiker Konyaspor'da Eto'o krizi patlak verdi. Hazırlık maçının kadrosunda olmadığını öğrenen golcü oyuncu kampı terk etti...
1.08.2018 Konya Spor
Elmander'den Galatasaray açıklaması
Elmander'den Galatasaray açıklaması Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Elmander, İsveç medyasına yaptığı açıklama yaptı.
7.01.2018 Galatasaray
Enes Ünal geri dönüyor
Enes Ünal geri dönüyor İspanya’da Levante forması giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın kaderi belli oldu. Golcü oyuncu, yeniden Villarreal’e dönüyor.
26.12.2017 İspanya
Johan Elmander kimdir?
Johan Elmander kimdir? Johan Elmander kimdir? Sorusunun oldukça merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim'in yardımcılarından Johan Elmander'in kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Johan Elmander hakkında tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Aykut Demir transferi açıklandı
Aykut Demir transferi açıklandı Giresunspor, geride kalan sezon Osmanlıspor’da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu oyuncusu Aykut Demir’i renklerine kattı.
8.09.2017 TFF 1.Lig
Enes Ünal resmen açıklandı!
Enes Ünal resmen açıklandı! İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal, İngiliz ekibi Manchester City'den milli futbolcu Enes Ünal'ı transfer etti.
31.05.2017 İspanya
Beşiktaş müthiş yeteneğin peşinde
Beşiktaş müthiş yeteneğin peşinde Siyah-Beyazlılar, Hollanda ekibi Nijmegen’in genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu’nu takibe aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcu için kulübüyle resmi temaslara başlama hazırlığında olduğu öğrenildi
24.05.2017 Beşiktaş
Van Hooijdonk'un oğlundan ilginç RvP tweeti!
Van Hooijdonk'un oğlundan ilginç RvP tweeti! Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney, Gaziantepspor maçında kadroda yer almayan Robin van Persie ile ilgili ilginç bir tweet attı.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Enes Ünal'ın yeni takımı
İşte Enes Ünal'ın yeni takımı Hollanda Eredivisie temsilcisi Twente, Enes Ünal'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
23.07.2016 Futbol
Enes Ünal'ın kaderi belli oluyor!
Enes Ünal'ın kaderi belli oluyor! Manchester City’nin Bursalı yıldızı Enes Ünal’ın yeni sezonda forma giyeceği takımın bir kaç gün içinde belli olması bekleniyor.
20.07.2016 İngiltere
Enes Ünal'ın takımı 1. Lig'e çıkamadı
Enes Ünal'ın takımı 1. Lig'e çıkamadı Milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği Hollanda 2. Futbol Ligi ekiplerinden NAC Breda, Yükselme Grubu finalinde Willem II'ye 3-1 yenilerek, 1. Lig'e (Eredivisie) çıkma şansını yitirdi.
22.05.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nac Breda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nac breda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.