Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı?
Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı?  Maraş depreminde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 18 bin 342’e yükseldi, 72 bin 879 kişi yaralandı. ‘Depreme dayanıklı inşa edilen’ binalar yerle bir oldu ve birçok kişiye mezar oldu. Söz konusu durum 17 Ağustos depremi müteahhidi Veli Göçer’i hatırlattı. Peki, Veli Göçer kimdir, öldü mü yaşıyor mu? 1999 depremi müteahhidi Veli Göçer’e ne oldu, kaç yıl hapis yattı? 
10.02.2023 Gündem
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest Bursa'da müteahhitlik yapan S.A. (40), birlikte olduğu T.Ç. adlı kadın (27) ile eski ortağı A.A.'nın (36) kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, suçlamaları reddederken, şikayetçi S.A. da uygunsuz görüntülerle ilgili gizlilik kararı aldıracağını söyledi.
1.07.2022 Yaşam
Sel felaketinde ortaya çıktı! Karar verildi! O müteahhid hakkında şoke eden detay
Sel felaketinde ortaya çıktı! Karar verildi! O müteahhid hakkında şoke eden detay Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde şu ana kadar 52 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde flaş bir gelişme yaşandı. Bozkurt ilçesinde çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Ö. hakkında gözaltı kararı verildi. Öte yandan müteahhit Mehmet Ö.'nün Ezine Çayı kenarında başka bir apartmanın teras katında oturduğu, selin ardından ailesiyle birlikte ilçeden ayrıldığı öğrenildi.
15.08.2021 Gündem
"Ya kafama sıkacaktım ya da gidecektim"
"Ya kafama sıkacaktım ya da gidecektim" Kahramanmaraş’ta, onlarca kişi ev sahibi olma umuduyla para verdikleri müteahhidin kayıplara karışmasıyla şoke oldu.
11.07.2017 Yaşam