Mustafa Yolbulan

Mustafa Yolbulan

Son dakika Mustafa Yolbulan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Yolbulan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Yolbulan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Yolbulan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa yolbulan gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 mustafa yolbulan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa yolbulan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabükspor'da hedef yine Süper Lig
Karabükspor'da hedef yine Süper Lig PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Feridun Tankut, "Daha önce Süper Lig'e 3 kez yükseldik, bunu yine başaracağımızdan kuşkum yok" dedi.
20.07.2015 TFF 1.Lig
Karabükspor yeni başkanını seçti
Karabükspor yeni başkanını seçti PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel kurulunda, daha önce kulüpte bir çok defa yönetim kurulu üyesi olarak yer alan avukat Hakan Yılmaz, başkanlığa seçildi.
13.06.2015 TFF 1.Lig
Kardemir Karabük başkansız kaldı
Kardemir Karabük başkansız kaldı PTT 1. Lig'e düşen ve yönetimin görevi bırakacağını açıkladığı Kardemir Karabükspor'a talip çıkan olmadı.
11.06.2015 Futbol
Küme düşmenin kaldırılmasını istediler
Küme düşmenin kaldırılmasını istediler Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'den küme düşmenin kaldırılmasını istedi.
4.06.2015 Süper Lig
Yönetim bırakma kararı aldı
Yönetim bırakma kararı aldı Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, yönetim olarak 6 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakma kararı aldıklarını bildirdi.
23.05.2015 Futbol
Kafkas Karabükspor'da kaldı
Kafkas Karabükspor'da kaldı Kardemir Karabükspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın istifasına ilişkin açıklamada bulundu.
27.01.2015 Futbol
'Fatih Terim'e katılıyorum'
'Fatih Terim'e katılıyorum' Tolunay Kafkas: Fatih Terim hocamız önemli tespitlerde bulundu. Söylediklerinin tamamı doğru, katılıyorum.
15.01.2015 Futbol
Kuca Alves Karabükspor'da!
Kuca Alves Karabükspor'da! Kardemir Karabükspor, Portekiz Premier Lig ekiplerinden Estoril forması giyen 25 yaşındaki forvet Kuca Alves Miranda'yı renklerine bağladı.
12.01.2015 Futbol
Karabük, G.Saraylı oyuncuları açıkladı
Karabük, G.Saraylı oyuncuları açıkladı Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, takımın son durumu ve transfer çalışmaları ile ilgili konuştu.
15.12.2014 Futbol
Karabük genç futbolcuyla anlaştı
Karabük genç futbolcuyla anlaştı Kardemir Karabükspor, İsveç'in Syrianska FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Bisse ile prensipte anlaştı.
5.12.2014 Futbol
Karabükspor'dan ofsayt tepkisi
Karabükspor'dan ofsayt tepkisi Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hakem kararlarına tepki gösterdi.
2.12.2014 Futbol
Karabükspor'da hakem isyanı!
Karabükspor'da hakem isyanı! Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, hakem kararlarına tepki gösterdi.
22.09.2014 Futbol
Karabükspor'a çirkin saldırı
Karabükspor'a çirkin saldırı Kardemir Karabükspor'un kaldığı otel önünde ses bombası patlatıldı.
28.08.2014 Futbol
Karabük transferi kapattı
Karabük transferi kapattı G.Saray'dan o ismi almazlarsa başka transfer yapılmayacak
13.08.2014 Futbol
'Turu geçecek gücümüz var'
'Turu geçecek gücümüz var' Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Rosenborg'u yenerek turu geçmek istediklerini söyledi.
4.08.2014 Futbol
Fırtına'dan İshak bombası
Fırtına'dan İshak bombası TRABZONSPOR, G.SARAY’IN AYLARCA PEŞiNDEN KOŞTUĞU MiLLi SOL BEKLE HER KONUDA ANLAŞTI
31.07.2014 Trabzonspor
Yeni takımı belli oldu!
Yeni takımı belli oldu! Rosenborg'la eşleşen Kardemir Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan önemli açıklamalarda bulundu
25.07.2014 Futbol
'Rosenborg ile şansımız eşit'
'Rosenborg ile şansımız eşit' UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rosenborg ile eşleşen Karabükspor'da şanslar eşit olarak görülüyor.
25.07.2014 Futbol
UEFA'dan Karabükspor'a kötü haber
UEFA'dan Karabükspor'a kötü haber UEFA yetkilileri, 900 kişi kapasiteli maraton üst tribününe seyirci alınmamasını kararlaştırdı.
16.07.2014 Futbol
'F.Bahçe ile ilk hafta oynamak...'
'F.Bahçe ile ilk hafta oynamak...' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan, Spor Toto Süper Lig'deki fikstür çekimine ilişkin konuştu
15.07.2014 Futbol
Emre Güngör, Karabükspor'la anlaştı!
Emre Güngör, Karabükspor'la anlaştı! Kardemir Karabükspor, Antalyaspor'da forma giyen Emre Güngör ile sözleşme imzaladı.
11.07.2014 Futbol
Traore Karabükspor'da!
Traore Karabükspor'da! Karabükspor Abdou Razack Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
17.06.2014 Futbol
Karabükspor'un transfer yasağı kalktı
Karabükspor'un transfer yasağı kalktı Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun kulübe verdiği transfer yasağı cezasına ilişkin, "Kulübümüze verilen ceza kaldırılmıştır. Samsunspor yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.
24.04.2014 Süper Lig
Karabükspor'dan Bursaspor'a kınama
Karabükspor'dan Bursaspor'a kınama Kardemir Karabükspor Kulübü, Bursaspor Kulübünün, Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan aleyhindeki açıklamasını kınadı.
10.03.2014 Süper Lig
'Geceleri nasıl uyuyacak?'
'Geceleri nasıl uyuyacak?' Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, 1-0 yenildikleri Bursaspor maçında penaltı kararının verilmesine sebep olan Enes Ünal'ın sportmenlik dışı bir hareketle oyuncularının emeğini çaldığını iddia etti.
9.03.2014 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Yolbulan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa yolbulan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.