Mustafa Can Keser

Mustafa Can Keser

Son dakika Mustafa Can Keser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Can Keser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Can Keser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Can Keser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa can keser gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 mustafa can keser haberi bulunmuştur. Tüm mustafa can keser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Damla Ersubaşı barıştığı eski kocasıyla ikinci kez ayrıldı!
Damla Ersubaşı barıştığı eski kocasıyla ikinci kez ayrıldı! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser boşandıktan sonra yeniden barışmıştı. Çift terapisine giden çiftten yeni haber geldi. Damla Ersubaşı'nın barıştığı eski kocasıyla yine ayrıldığı iddia edildi.
24.02.2022 Magazin
Sertar Ortaç'dan kürtaj açıklaması! 'Kaç tane çocuğum olacaktı, yazık...'
Sertar Ortaç'dan kürtaj açıklaması! 'Kaç tane çocuğum olacaktı, yazık...' Sertar Ortaç'dan çarpıcı bir kürtaj itirafı geldi. Uzun yıllardır çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlarken, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu, aralarında tanınan isimler de olduğunu belirtti.
29.01.2022 Magazin
Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Açıklama yaptı
Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Açıklama yaptı 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu ikinci kez evlenip evlenmeyecekleri konusuna açıklık getirdi.
29.01.2022 Magazin
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 2. kez evleniyor!
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 2. kez evleniyor! Geçtiğimiz yıl 'şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yeniden evleniyor. Keser, eski eşine evlilik teklifinde bulundu ve 'evet' yanıtını aldı
19.12.2021 Magazin
Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması!
Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması! Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda eski eşini affetmişti. Ardından mutluluk pozuyla barıştıklarını duyuran çiftten Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.
15.12.2021 Magazin
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü'
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü' Bir süredir eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştığı iddia edilen ve her seferinde bu haberleri yalanlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl eylül ayında boşandığı Keser'i affetti. Güzel oyuncu, barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu.
28.11.2021 Magazin
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım!
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım! Önce ihanet ardından da şiddet haberleriyle gündeme gelerek evliliklerini bitiren Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser'den kafa karıştıran paylaşım.
13.08.2021 Magazin
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde!
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde! Mide küçültme ameliyatı ile 41 kilo verip 49 kiloya inen Damla Ersubaşı, geçen yıl boşandığı Mustafa Can Keser’le Bodrum’da görüntülendi.
26.06.2021 Magazin
Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Keser ile bir araya geldi
Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Keser ile bir araya geldi 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle ünlenen Damla Ersubaşı, geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile bir araya geldi. Eski eşlerin keyiflerinin yerinde olduğu görüldü.
7.11.2020 Magazin
Mustafa Can Keser corona virüse yakalandı
Mustafa Can Keser corona virüse yakalandı Oyuncu Damla Ersubaşı'nın eski eşi, işletmeci Mustafa Can Keser, corona virüse yakalandığını duyurdu.
17.10.2020 Magazin
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tek celsede boşandı
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tek celsede boşandı Oyuncu Damla Ersubaşı, dört yıllık eşi Mustafa Can Keser ile bugün görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı.
15.09.2020 Magazin
Damla Ersubaşı neşe saçtı!
Damla Ersubaşı neşe saçtı! Oyuncu Damla Ersubaşı, kızları Zeynep Nisa ve Zehra’nın babası Mustafa Can Keser’den boşanmak üzere. Bir davete katılan Ersubaşı çevresine neşe saçtı.
28.08.2020 Magazin
Aralarındaki buzlar eridi!
Aralarındaki buzlar eridi! Geçtiğimiz haftalarda eşini sosyal medya hesabından silen oyuncu Damla Ersubaşı, "Küsmedik ama sıkıntılarımız var" demişti. Bu açıklamadan günler sonra ikili, birbirlerini yeniden takibe aldı.
22.05.2020 Magazin
Son noktayı koydu! 'Boşandık' diyemem ama...
Son noktayı koydu! 'Boşandık' diyemem ama... 2003-2012 yılları arasında yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, 2016'da işletmeci Mustafa Can Keser ile evlendi.
3.05.2020 Magazin
Damla Ersubaşı'dan 'sen bu adamın cüzdanını seviyorsun' mesajına cevap!
Damla Ersubaşı'dan 'sen bu adamın cüzdanını seviyorsun' mesajına cevap! İhanet iddialarının ardından eşi Mustafa Can Keser'le barışan oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medyada bir takipçisinin "Sen bu adamın cüzdanını seviyorsun" yorumuna tepki gösterdi.
19.02.2020 Magazin
'Aşırı korktum ve panikledim'
'Aşırı korktum ve panikledim' 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser'le evlenen, 2017'de Zehra'yı kucağına alan oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Zeynep Nisa, Florya'daki özel bir hastanede dünyaya geldi. Ersubaşı, ameliyathanede doğuma hazırlandığı anlarda yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
11.12.2019 Magazin
Damla Ersubaşı doğum yaptı!
Damla Ersubaşı doğum yaptı! Geçtiğimiz hafta eşinin ihanet iddialarıyla sarsılan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu. İhaneti affeden Ersubaşı, doğumda yanında olan eşi için "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı.
8.12.2019 Magazin
Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı aldatıldı mı? İlk açıklama geldi...
Sihirli Annem'in yıldızı Damla Ersubaşı aldatıldı mı? İlk açıklama geldi... 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle ünlenen Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmişti. İddialara göre Mustafa Can Keser hamile eşi Damla Ersubaşı'yı aldattı. Damla Ersubaşı sessizliğini korurken eşi Mustafa Can Keser'den açıklama geldi.
26.11.2019 Magazin
Ünlü oyuncuya şok! Fotoğrafları sildi, takibi bıraktı
Ünlü oyuncuya şok! Fotoğrafları sildi, takibi bıraktı Damla Ersubaşı'nın eşini sosyal medyadan takip etmeyi bırakması ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmesi de iddiaları güçlendirdi.
25.11.2019 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evlendi
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evlendi Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinin küçük oyuncusu Damla Ersubaşı evlendi
26.12.2016 Magazin
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu.
26.08.2023 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Can Keser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa can keser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.