Mustafa Balbay

Mustafa Balbay

Son dakika Mustafa Balbay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Balbay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Balbay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Balbay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa balbay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.200 mustafa balbay haberi bulunmuştur. Tüm mustafa balbay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi istenen davaya konu olaya değindi. Ergenekon davasını izlemek için Silivri'de duruşmaya katıldığını belirten İnce, “Bir görevli subay, Mustafa Balbay'ın eşini itti, 'Geri çekilin' dedi. Ben de oradaydım, gözümün önünde bir kadının itilmesine gönlüm razı olmadı, 'O elini kırarım' dedim, lafımın arkasındayım, geri vites yok" dedi.
6.07.2021 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa  olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa olsun... MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek için yaptığı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir." dedi.
14.01.2021 Siyaset
CHP Sözcüsü'nden af açıklaması
CHP Sözcüsü'nden af açıklaması CHP Sözcüsü Faik Öztrak MHP'nin af önerisine ilişkin, "Henüz ortada somut bir şey yok. Bunun olması için iktidarın görüşlerini açıklaması gerekiyor. Af konusu çok önemli ve son derece dikkatli izlenilmesi gerekiyor" dedi.
27.08.2018 Siyaset
Anayasa Mahkemesi'nden Demirtaş'ın tahliye talebine ret
Anayasa Mahkemesi'nden Demirtaş'ın tahliye talebine ret Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulunarak, "tedbiren tahliyesini" isteyen HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tahliyeye yönelik tedbir talebinin reddedildiği öğrenildi.
13.06.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi üzeirnde çalışmalar tüm hızıyla sürerken CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tüm programlarını iptal ederek sadece liste üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
Gazeteci Füsun Çağlar  yaşamını yitirdi
Gazeteci Füsun Çağlar yaşamını yitirdi Gazeteci Füsun Çağlar (44) 10 yıldır mücadele verdiği kanser hastalığına yenik düştü.
21.01.2018 Yaşam
Enis Berberoğlu davasında flaş karar!
Enis Berberoğlu davasında flaş karar! Enis Berberoğlu'nun yeniden yargılandığı davanın "Kamu güvenliği" gerekçesiyle kapalı yapılmasına karar verildi. Duruşma salonu boşaltılıyor.
29.09.2021 Gündem
O sözlerin ‘bir kısmını’ yalanladı
O sözlerin ‘bir kısmını’ yalanladı Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, tutuklu CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun yargılandığı dava ile ilgili söylediği öne sürülen sözlerin bir kısmının kendisine ait olmadığını açıkladı.
14.11.2017 Siyaset
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler
İşte CHP kulislerinde Ankara, İstanbul ve Bursa için konuşulan isimler Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına karşın CHP'de belediye başkan adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi. Halk oylamasındaki sonuçları baz alarak her kesimden oy gelebilecek belediye başkan adaylarına yönelmeyi planlayan CHP'de, başkent için Mansur Yavaş, Fethi Yaşar ve Cengiz Topel Yıldırım ismi öne çıkıyor. Yine Ankara için konuşulan isimlerden Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi için aday yapılabileceği değerlendiriliyor. İstanbul için Akif Hamzaçebi, Engin Altay ve Gürsel Tekin isimleri öne çıkarken, İzmir'de Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kamil Okyay Sındır, Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan konuşulan isimler arasında yer alıyor. CHP'de Adana için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Zihni Aldırmaz, Muğla'da Mehmet Kocadon, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Mersin'de İstemihan Talay ve Selçuk Dereli kulislerin en çok konuşulan isimleri...
12.10.2017 Siyaset
95’inci yılda dev bayraklı kortej
95’inci yılda dev bayraklı kortej İzmirli, işgalden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü Basmane’den Cumhuriyet Meydanı’na taşıdığı 350 metrelik Türk bayrağı ve Atatürk portresi ile kutladı. Başbakan Yıldırım ve Belediye Başkanı Kocaoğlu, gerginlikten sonra ilk kez bir araya geldi
29.09.2021 Gündem
‘Başkanımızın arkasındayız’
‘Başkanımızın arkasındayız’ Berberoğlu iddialarıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedef gösterildiğini kaydeden CHP İl Başkanları ve milletvekilleri dün ardı ardına destek açıklaması yaparak “Genel Başkanımızın arkasındayız” mesajı verdi
15.08.2017 Siyaset
6 kız öğrenciye istismarda karar açıklandı
6 kız öğrenciye istismarda karar açıklandı İzmir'in Menderes İlçesi'nde 3 yıl önce, yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine 'porno film izlettiği' ve 'istismarda bulunduğu' suçlamasıyla tutuklanan emekli öğretmen Adil Ş.'nin yargılandığı dava karar açıklandı. Sanık Adil Ş. 82 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.07.2017 Yaşam
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Balbay'dan tartışılan anket
Mustafa Balbay'dan tartışılan anket CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın referandum anketi tartışmalara neden oldu. Anketi yapan firmayı açıklamayan Balbay, İstanbul'da "evet" oylarının önde gittiğini söyledi.
21.03.2017 Siyaset
İdris Baluken hakkında yakalama kararı!
İdris Baluken hakkında yakalama kararı! HDP milletvekili İdris Baluken hakkında tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı
17.02.2017 Siyaset
İstihbaratçı polisler hakkındaki iddianamede Ergenekon izleri
İstihbaratçı polisler hakkındaki iddianamede Ergenekon izleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bazı üst düzey yöneticisine ilişkin bilgi verilmesi talebiyle gönderdiği bir belgeyi yok ettikleri, birini mevzuata aykırı biçimde arşive kaldırdıkları gerekçesiyle aralarında eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de yer aldığı 18 eski istihbarat görevlisi hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapandı
Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapandı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'da 11 gün önce açılan 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu akşam kapandı
29.09.2021 Gündem
Tutuklanma nedeni belli oldu!
Tutuklanma nedeni belli oldu! Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında, gazetenin icra kurulu başkanı Atalay'ın tutuklanma gerekçesinin detayları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi eski yöneticileri İnan Kıraç ve Rıza Zelyut'un ifadelerinin detayları ortaya çıktı
Cumhuriyet Gazetesi eski yöneticileri İnan Kıraç ve Rıza Zelyut'un ifadelerinin detayları ortaya çıktı Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında, Cumhuriyet Vakfı'nın eski yöneticilerinden İnan Kıraç ile yazar Rıza Zelyut'un "tanık" sıfatıyla verdikleri ifadenin detayları ortaya çıktı. İnan Kıraç'ın ifadesinde "Yıllarca Cumhuriyet Vakfı içerisinde yer almış Alev Coşkun ile Şevket Tokuş'un vakıftan uzaklaştırılmaları beni oldukça üzmüştür. 90 yıllık Cumhuriyet gazetesi çizgisi artık tamamen kaybolarak, bugünkü haline gelmiştir. Bu olaylardan sonra Cumhuriyet gazetesi almamaya ve okumamaya karar verdim" dediği belirtilirken Rıza Zelyut'un da ifadesinde "2010 yılında İlhan Selçuk'un vefat etmesinden sonra Cumhuriyet gazetesine sızdılar. Gazetenin yönetim kurulunu ele geçirdiler. Gazetenin yayın politikası FETÖ/PDY ve HDP'nin çizgisine oturtuldu" dediği bilirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Selçuk’un ölümü sonrası sızdılar’
‘Selçuk’un ölümü sonrası sızdılar’ Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik soruşturmada tanık olarak ifade veren yazar Rıza Zelyut, “2010 yılında İlhan Selçuk’un vefat etmesinden sonra gazeteye sızdılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Balbay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa balbay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.