Mustafa Alabora

Mustafa Alabora

Son dakika mustafa alabora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa alabora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa alabora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Alabora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa alabora gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 mustafa alabora haberi bulunmuştur. Tüm mustafa alabora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
Dümbüllü Kavuğu'nun yeni sahibi Şevket Çoruh oldu
Dümbüllü Kavuğu'nun yeni sahibi Şevket Çoruh oldu Türk tiyatrosunun simgelerinden Dümbüllü Kavuğu'nun 6'ncı sahibi Şevket Çoruh oldu. Çoruh'a kavuğu, eski sahibi Rasim Öztekin takdim etti.
20.09.2020 Kültür Sanat
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Mehmet Turgut'tan yeni sergi!
Mehmet Turgut'tan yeni sergi! Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut’un; “Parça-Piece” adını verdiği kişisel sergisi; Galeri Kambur Arnavutköy’de sanatseverler ile buluştu.
13.02.2019 Kültür Sanat
90’ında 19 yaş enerjisi!
90’ında 19 yaş enerjisi! Duayen oyuncu Haldun Dormen, 90’ıncı yaşını ailesi ve dostlarının organize ettiği özel bir parti ile kutladı. 4 oyunu aynı anda oynayan Dormen için “90’ında 19 yaş enerjisi” yazılarının olduğu pankartlar hazırlandı
3.04.2018 Magazin
İlk gösteriminde büyük alkış!
İlk gösteriminde büyük alkış! İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul’a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikâyesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı oyununun prömiyeri, 15 Şubat Perşembe akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.
17.02.2018 Kültür Sanat
Çekimlerde tokat sahnesini abartınca olanlar oldu!
Çekimlerde tokat sahnesini abartınca olanlar oldu! Hem yapımcısı, hem de başrol oyuncusu olduğu filmdeki tokat sahnesinin defalarca tekrarlanması Murat Cemcir'i isyan etti.
22.01.2018 Magazin
Aydın Boysan sonsuzluğa uğurlandı!
Aydın Boysan sonsuzluğa uğurlandı! Usta sanatçı Münir Özkul'un acı haberinin ardından renkli kişiliği ile tanınan mimar ve gazeteci Aydın Boysan 5 Ocak günü hayata gözlerini yumdu. Aydın Boysan İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Boysan için ilk tören Mimarlar Odası'nda yapıldı. Ardından Teşvikiye Camii'ne götürülen Boysan'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'na defnedildi.
8.01.2018 Magazin
Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi!
Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi! Ulus'taki evinde cuma günü organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren mimar, yazar ve gazeteci Aydın Boysan için Mimarlar Odası'nda tören düzenlendi.
8.01.2018 Gündem
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi!
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi! Fotoğrafçı Mehmet Turgut, dostlarıyla birlikte Gayrettepe KATS Meyhane’de doğum gününü kutladı.
27.07.2017 Magazin
Gözün sakladıklarını keşfedin!
Gözün sakladıklarını keşfedin! Eda Su Neidik’in ‘İris’in Damlaları’ adlı resim sergisi açıldı. Neidik, eserleriyle sanatseverleri gözün sakladıklarına doğru keşfe çıkarıyor.
7.04.2017 Magazin
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı!
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı! Şevket Çoruh, Kadıköy'deki tiyatrosu Baba Sahne'yi, Savaş Dinçel'in 75'inci doğum gününde açtı.
2.04.2017 Kültür Sanat
Oğlum inşallah bir gün döner!
Oğlum inşallah bir gün döner! Mustafa Alabora önceki gün Taksim’de fizyoterapiye giderken görüntülendi...
2.02.2017 Magazin
Fizik tedavi yürüyüşü
Fizik tedavi yürüyüşü Geçtiğimiz Temmuz ayında geçirdiği trafik kazası sonrası fizik tedavi süreci devam eden Mustafa Alabora, önceki gün Cihangir’den Nişantaşı’ndaki hastaneye doğru yürürken görüntülendi...
29.12.2016 Magazin
Üç kuşak muhabbet
Üç kuşak muhabbet Kiva Bomonti, 10 Aralık Cumartesi akşamı özel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak...
6.12.2016 Magazin
Ünlü isimlerden anlamlı destek
Ünlü isimlerden anlamlı destek Galeri Işık, Türkiye’nin en önemli doğal miraslarından biri olan Tuz Gölü'nün yok olma tehlikesine ‘SALT-TUZ’ Sergisi ile dikkat çekiyor...
3.11.2016 Kültür Sanat
Anlamlı destek
Anlamlı destek FMV Galeri Işık, Türkiye’nin en önemli doğal miraslarından biri olan Tuz Gölü’nün yok olma tehlikesine ‘SALT-TUZ’ Sergisiyle dikkat çekti...
2.11.2016 Magazin
15 klasik araçla 2 saatlik dev kortej
15 klasik araçla 2 saatlik dev kortej Antalya Film Festivali, yerli ve yabancı oyuncuların 15 klasik aracın halkı selamladığı kortej geçişiyle başladı. Antalyalılar, sanatçılara çiğ köfte ikram etti. Kortejde Mavi Boncuk filminde kullanılan araba da vardı
16.10.2016 Magazin
Ben yaşıyorum ama Tarık gitti
Ben yaşıyorum ama Tarık gitti 2 ay önce Şile’deki trafik kazası geçirip ölümden dönen Mustafa Alabora (70) önceki akşam Cihangir Hayat Meyhanesi’ndeydi...
6.10.2016 Magazin
Mustafa Alabora'nın sağlık durumu
Mustafa Alabora'nın sağlık durumu Geçtiğimiz temmuz ayında ciddi bir trafik kazası geçiren oyuncu Mustafa Alabora, önceki akşam Karaköy’de bir mekanda görüntülendi
19.09.2016 Magazin
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması Yaşamını Londra'da sürdüren Mehmet Ali Alabora, sosyal medya hesabından kalp krizi haberlerine yanıt verdi...
17.09.2016 Magazin
Barış ve sevgi dolu bayramlar
Barış ve sevgi dolu bayramlar Ünlü isimler, Kurban Bayramı’nı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladılar. Herkese barış ve sevgi dolu bayramlar dilediler.
12.09.2016 Magazin
Ustaya kebaplı ziyaret
Ustaya kebaplı ziyaret Tolga Tekin ile Alper Saldıran, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi...
28.08.2016 Magazin
Sevdiklerin  yanında olsun
Sevdiklerin yanında olsun Geçtiğimiz Temmuz ayında trafik kazası geçiren ve üç gün önce hastaneden taburcu olan Mustafa Alabora’dan iyi haber var...
14.08.2016 Magazin
Taburcu oldu
Taburcu oldu Geçirdiği trafik kazası sonucu Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’nde tedavi olan Mustafa Alabora taburcu oldu...
12.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Alabora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa alabora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.