Mustafa Akçay

Mustafa Akçay

Son dakika Mustafa Akçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Akçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Akçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Akçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa akçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 mustafa akçay haberi bulunmuştur. Tüm mustafa akçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fındık büyüklüğünde dolu yağdı
Fındık büyüklüğünde dolu yağdı Denizli’nin Beyağaç ilçesinde şiddetli yağışın ardından aniden bastıran dolu, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle, asırlık geleneğe ev sahipliği yapan Kartal Gölü çevresi beyaz örtüyle kaplandı.
26.08.2022 Yaşam
AK Parti'de 17 aday daha belli oldu!
AK Parti'de 17 aday daha belli oldu! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Denizli'de partisinin 17 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.
6.01.2019 Siyaset
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı!
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı! Trabzonspor Teknik Direktörü Karaman, takımının Beşiktaş'ı yenmesi halinde Şenol Güneş'in görev yaptığı 2010-2011 sezonundan sonra üç büyükler karşısında bordo-mavili takımda galibiyet yaşayan teknik adam olma başarısı gösterecek.
13.12.2018 Trabzonspor
Türkiyenin en kalabalık ilkokulundaki öğrenci sayısı 66 ilçeden fazla
Türkiyenin en kalabalık ilkokulundaki öğrenci sayısı 66 ilçeden fazla Son 10 yılda büyük göç nedeniyle İstanbul Avcılar'daki Leyla Bayram İlkokulu, 5 bin 300 öğrencisi ile Türkiye'nin en kalabalık ilkokulu oldu.
11.12.2018 Yaşam
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor...
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor... Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği Samet Aybaba'da pürüz çıktı. Tecrübeli teknik adamı Bursaspor'un da istemesi transferi çıkmaza soktu.
23.05.2018 Trabzonspor
Flaş Mustafa Akçay açıklaması! Trabzonspor...
Flaş Mustafa Akçay açıklaması! Trabzonspor... Trabzonspor, Ersun Yanal ile yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürürken, yeni teknik direktör arayışları na başladı.
16.10.2017 Trabzonspor
Şenol Güneş'ten Talisca çıkışı
Şenol Güneş'ten Talisca çıkışı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Kupa maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
5.08.2017 Beşiktaş
Süper Lig'de Mevlüt Erdinç sürprizi!
Süper Lig'de Mevlüt Erdinç sürprizi! Teknik direktör sorununu çözen Atiker Konyaspor, transferde flaş bir isme yöneldi: Mevlüt Erdinç...
7.06.2017 Konya Spor
Mustafa Reşit Akçay, Trabzon'a dönüyor
Mustafa Reşit Akçay, Trabzon'a dönüyor Osmanlıspor’un başındayken bile sık sık, “Bundan sonra kulüp takımı çalıştırmayı pek düşünmem. Belki altyapılarda görevler alabilirim. Onu daha çok istiyorum” diyen Mustafa Akçay’ın adı Trabzonspor’un gündeminde. Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelip görüşeceği öğrenildi.
29.03.2017 Trabzonspor
'Doğru plan ile her şey başarılır'
'Doğru plan ile her şey başarılır' ‘İnançlı komünist’, ‘futbol anarşisti’ yakıştırmaları yapıldı ama o Osmanlı’nın başında elde ettiği zaferlerle ‘Avrupa Fatihi’ unvanını kazandı. Bugüne kadar hiç konuşmamıştı, Antyalya kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.01.2017 Futbol
Süper Lig'in kâbusu Umar Aminu konuştu!
Süper Lig'in kâbusu Umar Aminu konuştu! Osmanlı’yı Avrupa’ya taşıdı. UEFA’da attığı 4 golle devleri peşine taktı. Sürati ve çalımlarıyla Süper Lig’deki sol bekleri bezdirdi. Umar Aminu, aynı Elm Sokağı Kâbusu filmindeki Freddy Krueger gibi rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğini söylüyor!
6.10.2016 Futbol
Osmanlıspor - Fenerbahçe
Osmanlıspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, yenilgisi bulunmayan Osmanlıspor'a konuk oluyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mustafa Reşit Akçay'dan takdir toplayan hareket
Mustafa Reşit Akçay'dan takdir toplayan hareket Görev yaptığı Trabzon’dan ayrıldıktan sonra Osmanlı’nın başına geçen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın, Bordo-Mavililer’e jestleri devam ediyor
24.09.2021 Trabzonspor
Para dolu 2 çantayla kaçmak isterken yakalandı
Para dolu 2 çantayla kaçmak isterken yakalandı İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, kapatılan Gediz Üniversitesi'nin kurucuları ve akademisyenleri gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Zeybekci: İsrail önemli müttefik
Zeybekci: İsrail önemli müttefik Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 'önemli müttefik' olarak nitelediği İsrail ile haftasonu, 'özür dilenmesi, tazminat ve Gazze’nin insani ihtiyaçlarının garanti edilmesi' konularında sonuç alınacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Zeybekci İsrail ile anlaşma için tarih verdi
Bakan Zeybekci İsrail ile anlaşma için tarih verdi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci İsrail ile ilişkiler hakkında açıklamalarda bulunarak, " İnşallah bu hafta sonu, bizim istediğimiz yönde gelişmeler olacak" dedi
29.09.2021 Gündem
Fırtına Taşçı'yı askıya aldı
Fırtına Taşçı'yı askıya aldı Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yüksek bonservis ücreti nedeniyle Serdar Taşçı transferini askıya aldı. Listedeki Bilal Başaçıkoğlu ile görüşmelerin ise tıkanma aşamasına geldiği öne sürüldü
16.06.2016 Trabzonspor
Huzurevi sakinine Volkan Şen forması
Huzurevi sakinine Volkan Şen forması Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Darülaceze Kayışdağı Huzurevi sakinlerinden Mustafa Engin Akçay'a, sarı-lacivertli futbolculardan Volkan Şen'in formasını hediye etti.
2.05.2016 Fenerbahçe
5 liralık sahte rakıya 12 kurban
5 liralık sahte rakıya 12 kurban İstanbul Fatih, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenler ve Gaziosmanpaşa’da piyasaya sürülen metil alkol içerikli 5 liralık sahte Bulgar rakısı ile votkadan zehirlenen 12 kişi yaşamını yitirdi. 9’u yoğun bakımda. 14 gözaltı var.
29.09.2021 Gündem
Haciz kapıya dayandı
Haciz kapıya dayandı Trabzonspor’un eski teknik direktörü Yanal’a vadesi geçmiş 375 bin euro borcunu hala ödemediği ortaya çıktı.
8.10.2015 Trabzonspor
Ersun Yanal istifa etti
Ersun Yanal istifa etti Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti
1.07.2015 Trabzonspor
Trabzon'da Yanal Fırtınası
Trabzon'da Yanal Fırtınası Ersun Yanal, bordo-mavili takımda son 3 sezonda görev yapan 6 teknik adam içerisinde en yüksek puan ortalamasını sağlayan isim oldu.
11.03.2015 Trabzonspor
103 Milyon Euro'luk fiyasko!
103 Milyon Euro'luk fiyasko! Trabzonspor yeni sezonda kadrosuna 22 futbolcu katsa da 3 kulvarda birden havlu atması hayâl kırıklığı yarattı
23.02.2015 Trabzonspor
Hoca kovma rekoru Süper Lig'de!
Hoca kovma rekoru Süper Lig'de! İlk yarıda 11 teknik direktörün görevine son veren Süper Lig kulüpleri, Türkiye'yi en sabırsız ülke yaptı.
11.01.2015 Süper Lig
Osmanlıspor'ın yeni hocası belli oldu
Osmanlıspor'ın yeni hocası belli oldu Osmanlıspor, Yılmaz Vural'ın flaş istifasının ardından Mustafa Reşit Akçay ile anlaştı.
10.01.2015 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Akçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa akçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.