3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum?
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum? Müslüme'nin dedesi öldü mü, Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü? Müslüme’nin ölüm tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Müslüme'nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Yağal'ın cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından Hasan Yağal’ın ölüp ölmediği sorgulanıyor. İşte detaylar…
7.12.2021 Yaşam
Müslüme'nin tutuklanan dedesi ile ilgili yeni gelişme! Ortaya çıktı, böyle takip etmiş
Müslüme'nin tutuklanan dedesi ile ilgili yeni gelişme! Ortaya çıktı, böyle takip etmiş Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağalın (3) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağalın, AKUT'un dronla arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı.
23.11.2021 Gündem