Musa Özalkan

Musa Özalkan

Son dakika musa özalkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan musa özalkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını musa özalkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musa Özalkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musa özalkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 musa özalkan haberi bulunmuştur. Tüm musa özalkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
13.11.2022 Gündem
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1 Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, inanılmaz gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçta Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Özellikle Soldado ve Moses kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurdu. 87'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde Canteros kırmızı kart gördü.
7.04.2019 Fenerbahçe
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi MHP'nin milletvekili aday listesinde, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve Kadın Kolları Başkanı Nevin Taşlıçay'ın da aralarında bulunduğu 79 kadın yer aldı.
19.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Özalkan'ın ailesini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Özalkan'ın ailesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
13.02.2018 Gündem
Bahçeli'den İlker Başbuğ'a sert sözler!
Bahçeli'den İlker Başbuğ'a sert sözler! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin operasyonunun siyasete alet edilmemesi yönünde açıklama yapan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'u hedef aldı. 'TSK'nın başında bir komutan vardır ikinci bir komutana gerek yoktur' diyen Bahçeli, Başbuğ'un sözlerini sert bir dille eleştirdi.
13.02.2018 Siyaset
O avukata suç duyurusu
O avukata suç duyurusu Zeytin Dalı Harekatı’nın ilk şehidi Musa Özalkan, 2009’da karıştığı trafik kazasından dolayı 109 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilmişti.
12.02.2018 Gündem
Şehidin emekli ikramiyesine haciz konulmasını talep etmişti! Flaş karar
Şehidin emekli ikramiyesine haciz konulmasını talep etmişti! Flaş karar Adalet Bakanlığınca, Musa Özalkan'ın, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep eden avukat hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
12.02.2018 Gündem
Türkmen balalar sana minnettar!
Türkmen balalar sana minnettar! Afrin’deki ilk şehidimiz Astsubay Musa Özalkan ‘Tazminatımla Telafer’deki Türkmen Bala’lar (çocuklar) için okul yaptırın’ diye vasiyet etmişti. Telafer’deki çocuklar, şehide minnetini dün bu fotoğrafla gösterdi.
25.01.2018 Gündem
Bahçeli'den flaş 'Zeytin Dalı' açıklaması
Bahçeli'den flaş 'Zeytin Dalı' açıklaması Milliyetçi Harekat Partisi Lideri Devlet Bahçeli, ''Türkiye çok şükür dik bir duruşla doğrunun yanında, hainlerin karşısındadır.'' dedi.
24.01.2018 Siyaset
Afrin Şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirildi
Afrin Şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirildi Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkanın vasiyeti Esenyurt'ta yerine getirildi. Belediye ilçede açılan bir kreşe şehit Özalkan'ın adını verdi.
24.01.2018 Gündem
Şehit Astsubay Musa’nın vasiyeti ağlattı
Şehit Astsubay Musa’nın vasiyeti ağlattı Zeytin Dalı Harekâtı şehidi Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan toprağa verildi. Devletin zirvesinin de katıldığı cenazede konuşan Erdoğan, “Şehidin vasiyeti yerine gelecek” dedi
24.01.2018 Gündem
Org. Akar şehit evinde açıklamarda bulundu
Org. Akar şehit evinde açıklamarda bulundu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Musa Özalkan'ın evinde açıklamalarda bulundu. Orgeneral Akar açıklamasında, "DEAŞ dahil, YPG dahil, PKK dahil tüm teröristler hak ettikler cevabı alacaklar ve döktükleri kanın hesabını verecekler." dedi.
23.01.2018 Gündem
Şehidin vasiyetini Bahçeli yerine getirecek
Şehidin vasiyetini Bahçeli yerine getirecek Devlet Bahçeli Afrin şehidimiz Musa Özalkan'ı vasiyetini yerine getirecek.
23.01.2018 Gündem
Afrin şehidi uğurlandı! Erdoğan cenazede konuştu
Afrin şehidi uğurlandı! Erdoğan cenazede konuştu Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ı Ankara'da devletin zirvesi uğurladı.
23.01.2018 Gündem
Son dakika! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı
Son dakika! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın, vasiyet olarak adının verileceği bir anaokulu yapılmasını istediği ortaya çıktı.
23.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musa Özalkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musa özalkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.