Murat Saygı

Murat Saygı

Son dakika Murat Saygı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Saygı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Saygı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Saygı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat saygı gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 murat saygı haberi bulunmuştur. Tüm murat saygı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı Bu sene 19 -22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Global Marketing Summit 2021 zirvesinde Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı “Değişen Tüketici Alışkanlıkları ve Medya Sektörü” isimli panelin konuşmacıları arasında yer aldı.
22.10.2021 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ Listesinde
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ Listesinde Demirören Medya’nın son dönemde insan kaynakları alanında yaptığı başarılı çalışmalar ödüllendirildi. Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” listesine girerek Türkiye’nin en başarılı 50 yöneticisi arasında gösterildi.
1.06.2021 Ekonomi
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor
Türk yapımları Dramax ile dünyaya bağlanıyor Dünya dizi sektöründe önemli bir paya sahip Türk yapımları, artık yeni nesil dijital platform Dramax ile tüm dünyada yer alacak. Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, "Dramax, ülkemize sağlayacağı ekonomik katkıların yanı sıra Türk kültürünün, coğrafyasının, gelenek ve göreneklerinin, turizminin tanıtıldığı en kuvvetli platform olacak" dedi
14.04.2021 Ekonomi
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO 'Geleceği kucaklamak' webinar'ında
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO 'Geleceği kucaklamak' webinar'ında Kanal D’nin medya sponsoru olduğu, Bir Gün CEO programı kapsamında, Odgers Berndtson ve Harvard Business Review Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “Embracing the Future: The Leadership Experience / Geleceği Kucaklama Liderlik Deneyimi” webinar serisinin 2.sine Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı da katıldı.
30.09.2020 Ekonomi
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı genç yetenekler ile buluştu!
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı genç yetenekler ile buluştu! Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Demirören Medya’nın medya sponsoru olduğu, üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme kurumu Odgers Berndtson tarafından yürütülen, 1 Gün CEO projesi kapsamında genç yetenekler ile buluştu.
7.08.2020 Gündem
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı Bir Gün CEO kapsamında gençlerle buluşacak!
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı Bir Gün CEO kapsamında gençlerle buluşacak! Üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme kurumu Odgers Berndtson tarafından, bugünün ve yarının liderlerinin geleceğe daha etkin hazırlanmalarına destek olan “Bir Gün CEO Programı”nın “televizyonculuk” alanında ki mentörü Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı olacak.
16.07.2020 Ekonomi
Bebeklerde el ve ayak morarıyorsa buna dikkat!
Bebeklerde el ve ayak morarıyorsa buna dikkat! Dünyaya yeni gelen her bin bebekten 8'inde doğumsal kalp anomalisi görüldüğünü belirten Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Dr. Murat Saygı, "Hızlı soluk alıp verme, emerken terleme, bebeğin dudak, el ve ayak parmaklarında görülen morluk doğumsal kalp anomalilerinin en yaygın semptomları arasında yer alır" dedi.
1.04.2020 Sağlık
Çocuğunuz erken yoruluyorsa dikkat!
Çocuğunuz erken yoruluyorsa dikkat! Özellikle ekim sonu ve mart ayları arasında görülen dünya genelinde milyonlarca insanı etkisi altına alan influenzanın çocuklarda kalp kasını etkilediğine dikkat çeken Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Murat Saygı, çocukları erken yorulan ailelere uyarılarda bulundu.
29.01.2020 Sağlık
Kanal D, Natpe Miami’ye damgasını vurdu!
Kanal D, Natpe Miami’ye damgasını vurdu! Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’de gerçekleştirilen televizyon fuarı Natpe Miami 2020’de Kanal D rüzgarı esti.
24.01.2020 Televizyon
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan 18 atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
26.12.2019 Gündem
Kanal D Drama ABD'de Yayına Başladı!
Kanal D Drama ABD'de Yayına Başladı! Türk dizileri, ABD’nin en büyük pay TV operatörü Comcast aracılığıyla Amerikan izleyicisiyle buluşuyor
2.11.2019 Televizyon
Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanlığına Fatih Savaş seçildi
Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanlığına Fatih Savaş seçildi Televizyon Yayıncıları Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu seçildi. Gayrettepe Dedeman Otel’de yapılan genel kurulda Turkuvaz Medya Grubu Hukuk Grup Başkanı Fatih Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
31.05.2019 Gündem
Toplumun vicdanı rahatlıyor
Toplumun vicdanı rahatlıyor Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, 13 yıldır reyting rekorları kıran ‘Arka Sokaklar’ın, toplumun vicdanını rahatlattığı ve güncel konuları ele aldığı için uzun soluklu olduğunu belirtti.
21.12.2018 Televizyon
Kanal D 25 yaşında
Kanal D 25 yaşında 19 Aralık 1993’te yayına başlayan Kanal D’nin 25. yıl kutlaması önceki gün Demirören TV Center binasında yapıldı. Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, “Geçmişten bugüne kadar, ilk yöneticilerinden ilk çalışanlarına kadar herkese kutlu olsun” dedi.
21.12.2018 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da ters köşe!
Çocuklar Duymasın'da ters köşe! Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağ'lın paylaştığı, Kanal D dizisi 'Çocuklar Duymasın''ın yayın günü değişti.
10.08.2018 Televizyon
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerden olan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Semercioğlu'nun o yazısı...
24.06.2018 Televizyon
Kene gibi yapıştılar
Kene gibi yapıştılar 11 yıllık eşi televizyoncu Murat Saygı’dan önceki gün boşanan Gül Gölge, evliliğini Kerem-Elif Gönlüm çiftinin bitirdiği iddialarına ilk kez yanıt verdi
6.03.2018 Magazin
11 yıllık  evlilik bitti!
11 yıllık evlilik bitti! Gül Gölge Saygı ile Murat Saygı’nın 11 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi. Saygı’nın çocukların velayetinin yanı sıra aylık 10 bin TL nafaka, iki araba ve iki gayrimenkul aldığı öğrenildi
5.03.2018 Magazin
Gül Gölge ile Murat Saygı çifti boşandı!
Gül Gölge ile Murat Saygı çifti boşandı! Sunucu Gül Gölge ile ünlü televizyoncu Murat Saygı, bugün görülen dava ile anlaşarak boşandılar.
5.03.2018 Magazin
Gül Gölge kimdir?
Gül Gölge kimdir? Gül Gölge kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Saygı ile eski eşi Gül Gölge Saygı boşandı. Bu gelişme üzerine Gül Gölge'nin hayatı araştırılmaya başlandı. İşte güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu hakkındaki tüm bilgiler...
5.03.2018 Gündem
Yüzüğü boşanınca çıkaracağım
Yüzüğü boşanınca çıkaracağım Sunucu Gül Gölge Saygı ile 11 yıllık eşi televizyoncu Murat Saygı “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.
19.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Saygı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat saygı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.