Gül Gölge Saygı

Gül Gölge Saygı

Son dakika Gül Gölge Saygı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gül Gölge Saygı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gül Gölge Saygı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gül Gölge Saygı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gül gölge saygı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 gül gölge saygı haberi bulunmuştur. Tüm gül gölge saygı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu MasterChef Türkiye, Gardırop Savaşları, Aşk Yalanı Sever ve Yemekteyiz gibi dikkat çeken projelerde yer alan Tuğçe Sökesoğlu, Yasak Elma dizisinde rol aldı.
31.12.2018 Magazin
Tarzlar konuştu
Tarzlar konuştu Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri adL+CENGİZ ABAZOĞLU defilesinde buluştular.
22.03.2018 Magazin
11 yıllık  evlilik bitti!
11 yıllık evlilik bitti! Gül Gölge Saygı ile Murat Saygı’nın 11 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi. Saygı’nın çocukların velayetinin yanı sıra aylık 10 bin TL nafaka, iki araba ve iki gayrimenkul aldığı öğrenildi
5.03.2018 Magazin
Gül Gölge ile Murat Saygı çifti boşandı!
Gül Gölge ile Murat Saygı çifti boşandı! Sunucu Gül Gölge ile ünlü televizyoncu Murat Saygı, bugün görülen dava ile anlaşarak boşandılar.
5.03.2018 Magazin
Gül Gölge kimdir?
Gül Gölge kimdir? Gül Gölge kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Murat Saygı ile eski eşi Gül Gölge Saygı boşandı. Bu gelişme üzerine Gül Gölge'nin hayatı araştırılmaya başlandı. İşte güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu hakkındaki tüm bilgiler...
5.03.2018 Gündem
Yüzüğü boşanınca çıkaracağım
Yüzüğü boşanınca çıkaracağım Sunucu Gül Gölge Saygı ile 11 yıllık eşi televizyoncu Murat Saygı “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.
19.02.2018 Magazin
Gül Gölge Saygı'dan dedektif şikayeti!
Gül Gölge Saygı'dan dedektif şikayeti! Manken ve sunucu Gül Gölge Saygı'nın bir dönem yakın arkadaşı olan basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, kurduğu internet sitesinde kendisini karalamak ve mesajlarla tehdit etmek suçlamasıyla açtığı hapis istemli dava sürerken flaş bir gelişme daha yaşandı.
6.01.2018 Magazin
Açılış davetine yoğun ilgi!
Açılış davetine yoğun ilgi! 14 Aralık’ta UNIQ Müze’de kapılarını açacak olan dünyanın en büyük ve en kapsamlı Leonardo Da Vinci sergisi ‘Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’nın açılış davetine çok sayıda isim katıldı.
14.12.2017 Kültür Sanat
Genç modacılara destek verdiler
Genç modacılara destek verdiler Raşit Bağzıbağlı, Gül Gölge Saygı ve Özge Ulusoy, önceki akşam Ankara’da Gordion AVM’deki “Modanın Yıldızı Sensin!” yarışmasının jürisi oldu.
29.10.2017 Magazin
Gül Gölge Saygı'nın güzellik sırları!
Gül Gölge Saygı'nın güzellik sırları! Sunucu Gül Gölge Saygı, güzellik sırlarını ve hobilerini MAG Eylül sayısına anlattı.
18.09.2017 Magazin
Kerem Gönlüm: Sanki bir oyunun içerisindeyiz
Kerem Gönlüm: Sanki bir oyunun içerisindeyiz Basketbolcu Kerem Gönlüm, eşi Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı arasında karşılıklı suçlamalara dayanan ve 4 yıldır süren dava süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi.
12.08.2017 Magazin
İyilik meleği
İyilik meleği Sunucu Gül Gölge Saygı, önceki gün oğlu Ali ile Bodrum Ortakent’teydi.
15.07.2017 Magazin
Mor Çatı tişörtlerine büyük ilgi
Mor Çatı tişörtlerine büyük ilgi Birçok ünlü ismin buluştuğu adl ‘Night zoom styled by Mert Aslan’ 2017 İlkbahar - Yaz koleksiyon lansmanında buluştu.
12.04.2017 Magazin
Defalarca denedi
Defalarca denedi Gül Gölge Saygı, önceki gün Bebek’teki kuaförünün balkonunda objektiflere takıldı.
4.04.2017 Magazin
‘Sony Channel’ yayın hayatına başladı
‘Sony Channel’ yayın hayatına başladı Sony Channel, Türkiye’de şifresiz olarak yayın hayatına başladı
29.03.2017 Magazin
Gül Gölge Saygı'nın at sevgisi!
Gül Gölge Saygı'nın at sevgisi! At sevgisiyle bilinen sosyetenin ünlü isimlerinden Gül Gölge Saygı, hafta sonunu sevimli dostuyla birlikte geçirdi.
27.03.2017 Magazin
Siyahın büyüsü
Siyahın büyüsü Bu yıl 9. kez yapılan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, önceki akşam Özlem Süer defilesiyle devam etti. Siyah ağırlıklı defilede tasarımlar büyük beğeni aldı
21.03.2017 Magazin
Kadın girişimcilere büyük destek
Kadın girişimcilere büyük destek Alışveriş ve tasarım etkinliği ‘A Day of Fashion by Alaluxa’ adlı kermeste, kadın girişimciler ‘Girişimcilik Eğitimi’ ile ödüllendirildi
3.03.2017 Magazin
Emir üşüttü
Emir üşüttü ‘Gardırop Savaşları’ programının sunucusu Gül Gölge Saygı, oğlu Emir’le önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
6.02.2017 Magazin
Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...'
Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...' Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy'de ünlü bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında en az 35 kişi hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesabından korkunç saldırıyı lanetledi.
1.01.2017 Magazin
Suriyeli çocukların sesi oldular
Suriyeli çocukların sesi oldular Ünlü isimler, Suriyeli çocuklara dikkat çeken ‘Resimler ile Konuşan Çocuklar’ sergisine akın ettiler. Eserleri tek tek incelediler
22.11.2016 Magazin
Kırmızı başlıklı Gül!
Kırmızı başlıklı Gül! Sunucu Gül Gölge Saygı, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı...
11.11.2016 Magazin
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti!
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti! FOX Networks Group, ünlü oyuncuların katıldığı tanıtım gecesiyle yeni sezonunu açtı.
6.10.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gül Gölge Saygı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gül gölge saygı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.