Kerem Gönlüm

Kerem Gönlüm

Son dakika Kerem Gönlüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerem Gönlüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerem Gönlüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Gönlüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem gönlüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 kerem gönlüm haberi bulunmuştur. Tüm kerem gönlüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin güzellik merkezinde akılalmaz olay kamerada
Ünlülerin güzellik merkezinde akılalmaz olay kamerada Levent’te ünlü isimlerin müşterisi olduğu güzellik merkezine gelen genç bir kadın, 6 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 4 bin 500 liralık ücreti ödemeden kaçtı. "Cüzdanım arabada" diyerek 15 liralık çantasını kasaya bırakan kadının kaçışı kameralara yansırken, soğukkanlı tavırları ise “bu kadarına da pes” dedirtti.
5.09.2019 Yaşam
Elif Gönlüm ve dedektifine şok!
Elif Gönlüm ve dedektifine şok! Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, manken ve sunucu Gül Gölge'yi özel dedektifle izletmekten dava açıldı. Özel dedektif tutarak Gül Gölge'nin fotoğraf ve videolarını çektirerek kurduğu internet sitesinde yayınladığı iddiasıyla Elif Gönlüm hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' ve 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 9 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi.
24.07.2019 Magazin
Sadettin Saran: "İnşallah 18 spor salonu daha yaparız"
Sadettin Saran: "İnşallah 18 spor salonu daha yaparız" Kırıkkale'de, Saran Holding tarafından yaptırılan Atatürk Spor Salonu törenle açıldı. Törende konuşan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, ilk spor salonunu 18 yıl önce açtıklarını belirterek, "İlk spor salonunu 2000 yılında Hakkari-Çukurca'da açtık. 'Gücümüz yettiği müddetçe, 10 yılda 10 spor salonu yapmaya çalışacağız' demiştik. Çok şükür bugün 18'inci spor salonumuzu, yine kendi memleketimizde açıyoruz. İnşallah 18 spor salonu daha yaparız" dedi.
18.10.2018 Fenerbahçe
Yardım için Sezen söylediler
Yardım için Sezen söylediler İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına Sezen Aksu şarkılarını seslendirdi
3.10.2018 Magazin
Hobilerim işe dönüştü
Hobilerim işe dönüştü ‘Tealife’ adını verdiği çay markasını beğeniye sunan Elif Gönlüm, “Farklı çaylar alıp dostlarıma karışımları heyecanla sunardım. Bu, en keyif aldığım hobilerimden biriydi, profesyonel olarak yapabilirim diyerek yola çıktım” dedi
16.06.2018 Magazin
Bahçeşehir Koleji seride 2-1 öne geçti
Bahçeşehir Koleji seride 2-1 öne geçti Türkiye Basketbol 1'inci Ligi Play-Off final serisi üçüncü karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji, Afyon Belediyespor'u 85-75 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.
30.05.2018 Basketbol
Özel davetle açılış yaptılar
Özel davetle açılış yaptılar Kerem Gönlüm ve Elif Gönlüm’ün hayata geçirdiği Steakhouse&Sports Bar konseptli Baskqet, önceki gün kapılarını özel bir davetle açtı.
2.03.2018 Magazin
Elif Gönlüm'den 'Taj Mahal' paylaşımı!
Elif Gönlüm'den 'Taj Mahal' paylaşımı! Eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm ün eşi Elif Gönlüm'ün Hindistan tatili sürüyor.
23.01.2018 Magazin
Gül Gölge Saygı'dan dedektif şikayeti!
Gül Gölge Saygı'dan dedektif şikayeti! Manken ve sunucu Gül Gölge Saygı'nın bir dönem yakın arkadaşı olan basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm'e, kurduğu internet sitesinde kendisini karalamak ve mesajlarla tehdit etmek suçlamasıyla açtığı hapis istemli dava sürerken flaş bir gelişme daha yaşandı.
6.01.2018 Magazin
Kerem Gönlüm: Sanki bir oyunun içerisindeyiz
Kerem Gönlüm: Sanki bir oyunun içerisindeyiz Basketbolcu Kerem Gönlüm, eşi Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı arasında karşılıklı suçlamalara dayanan ve 4 yıldır süren dava süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi.
12.08.2017 Magazin
Şampiyon Sakarya Büyükşehir Belediyespor!
Şampiyon Sakarya Büyükşehir Belediyespor! Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu 6. ve son hafta maçında, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Nesine.com Eskişehir Basket'i 98-88 mağlup etti.
4.06.2017 Basketbol
Erdenay: 'G.Saray'dan ayrılacağım demişti'
Erdenay: 'G.Saray'dan ayrılacağım demişti' Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Milli Takım ve takımın başına geçecek yeni koçla ilgili görüşlerini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Gözünü madalyaya dikti!
Gözünü madalyaya dikti! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, finallerine ev sahipliği yapacakları 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda madalya kazanmak istediklerini söyledi.
6.09.2016 Basketbol
Kaf Kaf şampiyon dinlemedi
Kaf Kaf şampiyon dinlemedi Pınar Karşıyaka, başa baş giden karşılaşmada Anadolu Efes'i 67-66 yenerek yarı finale yükseldi.
17.02.2016 Basketbol
Karşıyaka ezip geçti!
Karşıyaka ezip geçti! Pınar Karşıyaka, 2 ve 3. periyotlarda sadece 14 sayı bulabilen Trabzonspor'u deplasmanda 76-43 yenerek gruptaki 2. galibiyetini aldı.
2.02.2016 Basketbol
Kaf Kaf hata yapmadı
Kaf Kaf hata yapmadı Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, evinde ağırladığı Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 87-83 mağlup etti.
10.01.2016 Basketbol
Karşıyaka Galatasaray'ı devirdi!
Karşıyaka Galatasaray'ı devirdi! Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Galatasaray Odeabank'ı konuk etti
24.12.2015 Basketbol
Karşıyaka yine kazanamadı!
Karşıyaka yine kazanamadı! THY Avrupa Ligi C Grubu'nun 9. haftasında Pınar Karşıyaka, Lokomotiv Kuban'a 88-78 yenildi.
10.12.2015 Basketbol
Karşıyaka nefes aldı
Karşıyaka nefes aldı THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Polonya ekibi Stelmet Zielona Gora'yı 77-66 mağlup eden Pınar Karşıyaka, grupta üç maç sonra kazanarak ikinci galibiyetini aldı.
13.11.2015 Basketbol
Kaf-Kaf Fırtına'yı kopardı!
Kaf-Kaf Fırtına'yı kopardı! Türkiye Basketbol 1. Ligi 4. hafta maçında Pınar Karşıyaka ile Trabzonspor Medical Park karşı karşıya geldi
31.10.2015 Trabzonspor
Kerem Gönlüm 14. kez Euroleague'de
Kerem Gönlüm 14. kez Euroleague'de THY Avrupa Ligi'nde en fazla forma giyen Türk oyuncu olan Kerem Gönlüm, Pınar Karşıyaka için mücadele edecek.
12.10.2015 Basketbol
Son şampiyon kaldığı yerden
Son şampiyon kaldığı yerden Spor Toto Basketbol Ligi'nde 2015-2016 sezonunun ilk hafta maçında Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Sompo Japan'ı deplasmanda 96-79 yendi.
10.10.2015 Basketbol
Sarıca zaman istedi
Sarıca zaman istedi Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Kısa süre içinde yine her maçı kazanmaya aday, son topa kadar mücadele eden bir takım olacağız" dedi.
29.09.2015 Basketbol
Gabriel ve Palacios Karşıyaka'da kaldı
Gabriel ve Palacios Karşıyaka'da kaldı Pınar Karşıyaka, şampiyon kadrosundan iki önemli oyuncusunu takımda tutmayı başardı.
27.07.2015 Basketbol
Karşıyaka Janning ile anlaştı
Karşıyaka Janning ile anlaştı Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, transferde hız kesmiyor.
21.07.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Gönlüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem gönlüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.