Murat Özaydınlı

Murat Özaydınlı

Son dakika murat özaydınlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat özaydınlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat özaydınlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Özaydınlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat özaydınlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 murat özaydınlı haberi bulunmuştur. Tüm murat özaydınlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece...
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde beraber çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.
5.03.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Ali Koç'tan bir hamle daha!
Ali Koç'tan bir hamle daha! Koç, Yıldırım’ın yönetiminde yer alan Ömer Temelli’ye teklifte bulundu.
17.11.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi!
Aziz Yıldırım'dan 2018 hamlesi! Ali Koç’un adaylığı sürecinin taraftarlardan büyük destek bulması Başkan Aziz Yıldırım’a da kolları sıvattırdı…
20.09.2017 Fenerbahçe
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Büyük Kulüp efsane başkanını uğurladı...
Büyük Kulüp efsane başkanını uğurladı... Türkiye’nin en köklü derneklerinden olan İstanbul Büyük Kulüp, dün 21 yıllık başkanı Duran Akbulut’u son yolculuğuna uğurladı
25.03.2017 Yaşam
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!'
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!' FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşma için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Silivri'ye geldi.
20.02.2017 Fenerbahçe
Mustafa Koç mezarı başında anıldı
Mustafa Koç mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ölümünün 1'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında ailesi, sevenleri ve Koç Holding Topluluğu çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törenle anıldı.
29.09.2021 Gündem
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi 'FETÖ'nün, 'futbolda şike'soruşturması ve dava sürecinde 'kumpas' kurduğuyla ilgili iddianame, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
9.12.2016 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye gönderme!
Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye gönderme! Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından sarı-lacivertli camiaya Beşiktaş cephesinden gönderme yapıldı.
3.08.2016 Fenerbahçe
‘Bence’ye büyük ilgi
‘Bence’ye büyük ilgi Fenerbahçe Asbaşkanlarından Murat Özaydınlı’nın eşi Gülçin Özaydınlı, 10 yıllık resim serüvenini özetleyen eserlerini ‘Bence’ isimli ilk kişisel sergisiyle sanatseverlerin beğenisine sundu...
12.05.2016 Magazin
Caroline Koç, Mustafa Koç'u Sevgililer Günü'nde yalnız bırakmadı
Caroline Koç, Mustafa Koç'u Sevgililer Günü'nde yalnız bırakmadı Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Mustafa Koç hayatını kaybetti
Mustafa Koç hayatını kaybetti Mustafa Koç, saat 11:30 sularında helikopter ambulansla taşındığı Amerikan Hastanesi'de hayatını kaybetti. Kalp krizi geçiren ve Beykoz Devlet Hastenesine kaldırılan Mustafa Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi yapıldı. Ancak evinde geçirdiği kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenaze namazı Pazar günü Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde kılınacak. Mustafa Koç’un dedesi Vehbi Koç’un yanına defnedileceği, mezarlıkta çalışmaların henüz başlanmadığı gözlendi.
21.01.2016 Yaşam
Ahmet Çakar’dan Aziz Yıldırım’a…
Ahmet Çakar’dan Aziz Yıldırım’a… Ahmet Çakar, canlı yayında açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım’a saygısız dedi.
30.09.2015 Fenerbahçe
'Bizi tahrik etmesinler'
'Bizi tahrik etmesinler' Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Antalyaspor galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
31.08.2015 Fenerbahçe
Ali Koç F.Bahçe'ye döndü
Ali Koç F.Bahçe'ye döndü Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan Ali Koç, 3 yıl aradan sonra sarı lacivertli kulübe döndü.
17.06.2015 Fenerbahçe
Yönetim ibra edildi!
Yönetim ibra edildi! Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
30.05.2015 Fenerbahçe
Başkan'a Koç gibi destek!
Başkan'a Koç gibi destek! Ali Koç ve Nihat Özdemir, pazar günkü seçimde Aziz Yıldırım’a destek olacak
24.05.2015 Fenerbahçe
Özaydınlı'dan şok tweet
Özaydınlı'dan şok tweet Fenerbahçeli eski yönetici Murat Özaydınlı, Kaan Kural'a attığı tweetle herkesi şoke etti.
18.06.2014 Galatasaray
'F.Bahçe şikeyi çok iyi öğrenmiş'
'F.Bahçe şikeyi çok iyi öğrenmiş' Aziz Yıldırım’ın “Şikeyi Türkiye’ye G.Saray öğretti” sözlerine G.Saray’dan zehir zemberek karşılık geldi:
12.06.2014 Galatasaray
Yıldırım'ı çıldırtan hakem G.Saraylı mı?
Yıldırım'ı çıldırtan hakem G.Saraylı mı? Fenerbahçe Grundig - Halkbank maçında Aziz Yıldırım'ı çıldırtan hakem Erdal Akıncı hakkında eski Fenerbahçeli yöneticiden şok iddia geldi!
30.04.2014 Futbol
F.Bahçeli yöneticiden gönderme!
F.Bahçeli yöneticiden gönderme! Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Özaydınlı saha kapatma cezaları ile ilgili Galatasaray'ı çok kızdıracak bir açıklama yaptı.
14.03.2014 Futbol
Yıldırım'dan Başbuğ'a ziyaret
Yıldırım'dan Başbuğ'a ziyaret Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Cezaevi'nde bulunan Ergenekon davası tutuklusu Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'u ziyaret etti.
21.02.2014 Futbol
Özaydınlı patladı: Özür diliyorum!
Özaydınlı patladı: Özür diliyorum! Eski F.Bahçe yöneticisi Murat Özaydınlı twitter üzerinden sert açıklamalarda bulundu
18.02.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Murat Özaydınlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat özaydınlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.