Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'F.Bahçe şikeyi çok iyi öğrenmiş'

'F.Bahçe şikeyi çok iyi öğrenmiş'

Aziz Yıldırım’ın “Şikeyi Türkiye’ye G.Saray öğretti” sözlerine G.Saray’dan zehir zemberek karşılık geldi:

'F.Bahçe şikeyi çok iyi öğrenmiş'

FİNAL serisinin 4. maçında ve sonrasında yaşanan gerilim F.Bahçe ile G.Saray’ın karşılıklı açıklamalarıyla iyice zirveye tırmanıyor. Dün öğle saatlerinde sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın Mahmut Uslu ile birlikte yaptığı açıklamalara sarı-kırmızılılar gece saat 00.00’ı geçtikten sonra GS TV aracılığıyla cevap verdi.

F.Bahçe Aziz Yıldırım’ın Türkiye’de ilk şike yapan kulübün G.Saray olduğunu iddia etmesinin ardından G.Saray’ın maddelere ayırarak yaptığı açıklama şu şekilde:

“2008-09’da Efes’le oynanan final serisinde F.Bahçe 2-0 öndeyken durum 2-2’ye gelince F.Bahçe’den Murat Özaydınlı yine ‘TBF’yi nasıl getirdiysek öyle göndeririz’ demişti. Aradan yaklaşık olarak 5 sene geçti söylemler hala aynı.

HATTA o seride ortamı öyle germişlerdi ki, Efes şampiyon olunca taraftarları sahaya girmiş ve rakip takamın oyuncularına saldırılmıştı sahada.”

“BİZİ organize şekilde ve anonsla küfür etmekle suçluyorlar ancak hatırlanacağı gibi F.Bahçeliler, Kadınlar Basketbol Ligi’nde kaptanımız Işıl Alben’e anonsla, tüm salonda topluca küfür etmiş ve bu nedenle ceza almışlardı.”

“HER başarısızlıkta taraftara hesap erme korkusuyla hedef değiştirmeyi ve tehdit etmeyi alışkanlık haline getirdiler. 2011-14 arasında basketbola 75 milyon dolar harcadılar ama EuroLeague’de ilerleme kaydedemediler.”

“OBRADOVIC’İN giderek artan agresifliği yine ortaya çıktı. Yarı finaldeki rakipleri Karşıyaka’nın hocası Ufuk Sarıca’yı tartaklayan Obradovic, kimse kendisine dur demediği için sahaya girmeyi bile göze aldı.”

“FİNAL serisi devam ederken rakip oyunculara teklif yapmaları ilk kez olmadı. Oyuncumuz Ender Aslan’a teklifte bulundukları gibi bir dönem Efes’ten Kaya Peker’e de aynısını yaptılar.”

“İŞİ gündem tiyatrosuna kadınlarda Euroleague şampiyonu olduk, F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu küfürleriyle gündeme geldi. Kadınlar Ligi’nde şampiyon olduk, Uslu yaşadığı talihsiz olayı gündeme taşıdı.”

“F.BAhçe Başkanı AZİZ Yıldırım, şikeden bahsediyor. Şikeyi kimden öğrendiklerini bilmiyoruz ama çok iyi öğrendikleri ortada.”

Haberin Devamı