Murat Evgin

Murat Evgin

Son dakika Murat Evgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Evgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Evgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Evgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat evgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 murat evgin haberi bulunmuştur. Tüm murat evgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Evgin paylaştı: Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı
Murat Evgin paylaştı: Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı Müzisyen Murat Evgin, Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını, "Çocukluğumdan Şener ağabey ile bir anı... O sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı yeteneklerinden biri..." sözleriyle paylaştı.
13.05.2021 Magazin
“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…”
“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…” Kanal D’nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.“Yeni sezonda Kanal D’yle yepyeni bir yolculuk bekliyor bizi…”
8.09.2020 Televizyon
Sezen Aksu itirafı şaşırttı!
Sezen Aksu itirafı şaşırttı! Şarkıcı Murat Evgin, usta sanatçı Sezen Aksu ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
25.03.2020 Magazin
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti!
18. yıla Berrak Tüzünataç’lı parti! 18 yıllık İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin açılışı önceki akşam RX İstanbul’da düzenlenen parti ile kutlandı.
16.09.2019 Magazin
Ben bile şarkı söylüyorum
Ben bile şarkı söylüyorum Harbiye Açıkhava’da sahne alan MFÖ soğuk havaya rağmen gelen dinleyicilere “Sakın sesimiz kötü diye düşünmeyin ve şarkı söyleyin. Ben bile şarkı söylüyorum” dedi
27.10.2018 Magazin
Ponpon kızlarla klip
Ponpon kızlarla klip Müzisyen Murat Evgin “Yalan Yok Sevdim” isimli şarkısına Ukrayna’da klip çekti.
4.09.2018 Magazin
Murat Evgin ile Elif Evgin anlaşarak boşandı!
Murat Evgin ile Elif Evgin anlaşarak boşandı! Sanatçı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin ile eşi Elif Evgin'in geçen ağustos ayında anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı.
1.02.2018 Magazin
Kısa film uzun etki!
Kısa film uzun etki! Sabancı Vakfı’nın ‘Kısa Film Uzun Etki’ ismiyle düzenlediği ‘çocuk işçiler’ temalı Kısa Film Yarışması’nın kazananlarına ödülleri verildi.
18.01.2018 Magazin
Baba-oğul kitap tutkunu
Baba-oğul kitap tutkunu Erol Evgin’in kendisi gibi müzisyen oğlu Murat Evgin, geçtiğimiz gün oğlu Erim’le İstinyePark AVM’deydi.
24.09.2017 Magazin
Murat Evgin, Türkiye'yi temsil etti
Murat Evgin, Türkiye'yi temsil etti Murat Evgin, İspanya’da düzenlenen Conecta Fiction Uluslararası Televizyon Festivali’ne konuşmacı olarak katıldı.
4.07.2017 Kültür Sanat
Türkiye’yi temsil etti
Türkiye’yi temsil etti Murat Evgin, İspanya’da düzenlenen Conecta Fiction Uluslararası Televizyon Festivali’ne konuşmacı olarak katıldı.
3.07.2017 Magazin
Netflix’le iş birliği
Netflix’le iş birliği Murat Evgin, internet televizyonculuğunun dünya lideri Netflix Amerika’da yayınlanacak tarihsel dizi ‘Myths & Monsters’ın müziklerine imza attı.
12.06.2017 Magazin
Netflix Amerika'da ilk Türk!
Netflix Amerika'da ilk Türk! Netflix Amerika'da müzikleri yayınlanacak ilk Türk besteci olan Murat Evgin, dizi için epik tarzda müzikler besteledi.
12.06.2017 Televizyon
Gözün sakladıklarını keşfedin!
Gözün sakladıklarını keşfedin! Eda Su Neidik’in ‘İris’in Damlaları’ adlı resim sergisi açıldı. Neidik, eserleriyle sanatseverleri gözün sakladıklarına doğru keşfe çıkarıyor.
7.04.2017 Magazin
Erol Büyükburç’a buruk anma!
Erol Büyükburç’a buruk anma! Erol Büyükburç, vefatının ikinci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
15.03.2017 Magazin
İlk ders ustalardan!
İlk ders ustalardan! Film müziklerini yaparken farklı enstrümanlar kullanmayı seven besteci ve yorumcu Murat Evgin, yepyeni bir enstrüman yaptırdı.
31.01.2017 Kültür Sanat
Kayak keyfi
Kayak keyfi Murat Evgin de yarıyıl tatili için kayak tatilini seçenler arasındaydı.
26.01.2017 Magazin
Murat Evgin'e 17 yıllık sürpriz
Murat Evgin'e 17 yıllık sürpriz Müzisyen Murat Evgin, Defne Ongun Müminoğlu’nun 'Burcu ve Berk ile…' serisinde yer alan 'Müzik' adlı kitabı için hazırladığı cd ile geçtiğimiz gün Tüyap kitap fuarında çocuklarla buluştu.
22.11.2016 Magazin
Çocuklarla buluştu
Çocuklarla buluştu Murat Evgin, Defne Ongun Müminoğlu’nun ‘Burcu ve Berk ile…’ serisinde yer alan ‘Müzik’ adlı kitabı için hazırladığı cd ile geçtiğimiz gün Tüyap Kitap Fuarı’nda çocuklarla buluştu...
21.11.2016 Magazin
Boynuna Atatürk yazılı kolye taktı
Boynuna Atatürk yazılı kolye taktı Cannes’da düzenlenen Mipcom Fuarı’nın ardından 53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali dolayısıyla Antalya’da olan Murat Evgin, jüri üyeleri arasında yer alan Hollywood yıldızı Andie Macdowell ile bir araya geldi...
26.10.2016 Magazin
Seyirciden tam not
Seyirciden tam not Başrollerini Vahide Perçin, Yasemin Çonka ve Açelya Topaloğlu’nun paylaştığı ‘Kadınlar, filler ve saireler’ önceki akşam BKM’de seyirciyle buluştu...
7.10.2016 Magazin
Dost jesti
Dost jesti Müziklerini yaptığı dizilerde konuk oyuncu olarak rol alan Murat Evgin, bu defa yakın arkadaşı Yavuz Seçkin’in sinema filmi için kamera karşına geçti...
6.09.2016 Magazin
Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza Baba ölüyor mu?
Arka Sokaklar sezon finalinde Rıza Baba ölüyor mu? Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar ekibinin lideri Rıza Baba sezon finalinde ölüyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Arka Sokaklar son yayınlanan sezon finali fragmanı haberimizde yer alıyor...
29.06.2016 Magazin
Arka Sokaklar 407. bölümde Rıza Baba ölüyor mu? Zafer Ergin veda mı ediyor?
Arka Sokaklar 407. bölümde Rıza Baba ölüyor mu? Zafer Ergin veda mı ediyor? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 407. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar'da Rıza Baba vuruluyor. Peki Rıza Baba ölecek mi? Merak edilen soruların yanıtları ve Arka Sokaklar son yayınlanan 407. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...
24.06.2016 Magazin
Erol Evgin kimdir?
Erol Evgin kimdir? Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden olan Erol Evgin kimdir? Son günlerde gündemi meşgul eden başarılı isim Erol Evgin'in özel hayatı oldukça merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Erol Evgin 'in tüm bilgileri...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Evgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat evgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.