Murat Dalkılıç Sevgilisi

Murat Dalkılıç Sevgilisi

Son dakika Murat Dalkılıç sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Dalkılıç sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Dalkılıç sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Dalkılıç Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat dalkılıç sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 murat dalkılıç sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm murat dalkılıç sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı!
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı! Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş’ın müzik grubu Şiar için stüdyoya girdi. Dalkılıç, Şiar’ın yeni şarkısı "Delil"i sevgilisiyle birlikte söyledi.
15.06.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası kalp krizi geçirdi
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası kalp krizi geçirdi Ünlü Şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç'ın babası 64 yaşındaki Mehmet Sedat Dalkılıç Kuşadası'nda kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Dalkılıç'ın sağlık durumunun kritik olduğu yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtildi. Murat Dalkılıç ise babasının durumunu öğrenmek için hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.
26.11.2021 Magazin
Murat Dalkılıç: Konuşmuyorum!
Murat Dalkılıç: Konuşmuyorum! Şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
4.07.2020 Magazin
Murat Dalkılıç aşka geldi! 'Huzurum, mutluluğum...'
Murat Dalkılıç aşka geldi! 'Huzurum, mutluluğum...' Şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'in doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafla kutladı.
24.11.2019 Magazin
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi Oyuncu İbrahim Büyükak 36. yaşını eşi Nurdan Beşen ve yakın dostlarıyla Cihangir’deki Emily’s Garden’da kutladı.
22.08.2019 Magazin
Murat Dalkılıç aşka geldi
Murat Dalkılıç aşka geldi Popçu Murat Dalkılıç oyuncu sevgilisi Hande Erçel'le olan fotoğrafını sosyal medya hesabından 'Mi Amor' (Aşkım) notuyla paylaştı
12.08.2019 Magazin
Murat Dalkılıç Hande Erçel'den vazgeçti
Murat Dalkılıç Hande Erçel'den vazgeçti Popçu Murat Dalkılıç, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde Kadir Doğulu'nun olduğu 'Ustalar Alemi' filminde sevgilisi Hande Erçel'i oynatacaktı. Ama vazgeçti.
16.04.2018 Magazin
Eşinin rolünü eski aşkına verdi!
Eşinin rolünü eski aşkına verdi! Boşanacakları konuşulan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un başrolünü paylaşacakları filmin kadrosunda kriz çıktı.
7.08.2017 Magazin
'Evlilik bana göre değil'
'Evlilik bana göre değil' Evliliklerinin ikinci yılında sürekli 'boşanacakları' iddiasıyla gündeme gelen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
6.08.2017 Magazin
Merve'ye romantik mesaj!
Merve'ye romantik mesaj! Murat Dalkılıç, sevgilisi Merve Boluğur’un doğum gününü Instagram’dan duygusal bir mesajla kutladı: “Uğurundan şüphe etme hiç arkadaş...
16.09.2014 Magazin
İşte Merve'nin gerçek 'aşk'ı!
İşte Merve'nin gerçek 'aşk'ı! Murat Dalkılıç sevgilisi Merve Boluğur'u aldatmıştı...
23.02.2014 Magazin
Murat Dalkılıç Merve'yi fena aldattı!
Murat Dalkılıç Merve'yi fena aldattı! Ünlü popçuyu yırtık kot yaktı...
19.02.2014 Magazin
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi!
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi! Londra’da yaşayan Eda Dora ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç Suadiye’de bir mekân açtı. Dalkılıç ve sevgilisi önceki gece kulüpten çıkarken görüntülendi.
1.12.2023 Magazin
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
14.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası!
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
6.11.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu!
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etmişti. Dalkılıç, son olarak sevgilisiyle yeni bir paylaşım yaptı.
19.09.2023 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç; geçtiğimiz günlerde kendisine gelen tepkilere Instagram hesabından cevap vermişti. Dalkılıç'ın paylaşımı sonrası kendisi de konu hakkında konuşarak gündem olan Boluğur, sonraki gün bir AVM'de yeni sevgilisi Mert aydın ile görüntülenmiş; kendisine eski eşini soran gazetecilerle gerginlik yaşamıştı. Merve Boluğur önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı...
13.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Dalkılıç Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat dalkılıç sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.