Murat Dalkılıç İnstagram

Murat Dalkılıç İnstagram

Son dakika Murat Dalkılıç instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Dalkılıç instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Dalkılıç instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Dalkılıç İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat dalkılıç instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 murat dalkılıç instagram haberi bulunmuştur. Tüm murat dalkılıç instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Dalkılıç'tan üzen haber geldi! ‘Herkesten çok özür dilerim’
Murat Dalkılıç'tan üzen haber geldi! ‘Herkesten çok özür dilerim’ Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan hayranlarını üzen bir haber geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.
23.02.2024 Magazin
Flaş gelişme! Pişman mı oldu?
Flaş gelişme! Pişman mı oldu? Merve Boluğur’la evliliğini bitirme kararı alan popçu Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki "Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de" kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi.
30.08.2017 Magazin
Ve kritik tarih belli oldu!
Ve kritik tarih belli oldu! Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur’dan boşanacağı yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğrulamıştı.
20.08.2017 Magazin
'Evlilik bana göre değil'
'Evlilik bana göre değil' Evliliklerinin ikinci yılında sürekli 'boşanacakları' iddiasıyla gündeme gelen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
6.08.2017 Magazin
Murat ve Merve'den 'ayrılmadık' pozu!
Murat ve Merve'den 'ayrılmadık' pozu! Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur, evlilikleri üzerinde kara bulutların dolandığı iddiasını yaptığı paylaşımla yalanladı.
22.05.2017 Magazin
Bu çocuk şimdi aşklarıyla gündemde
Bu çocuk şimdi aşklarıyla gündemde Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.
17.03.2015 Magazin
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı Sosyal medya platformları üzerinden Eda Dora ile aşk yaşadığını duyuran ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. İkilinin dövmelerini ve bu dövmelerin anlamlarını paylaşan Dora, bu özel anıyı Instagram sayfasının hikayeler bölümünde takipçileriyle paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi
Merve Boluğur küstü! Gazetecilerle konuşmadı, telefonuyla ilgilendi Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç; geçtiğimiz günlerde kendisine gelen tepkilere Instagram hesabından cevap vermişti. Dalkılıç'ın paylaşımı sonrası kendisi de konu hakkında konuşarak gündem olan Boluğur, sonraki gün bir AVM'de yeni sevgilisi Mert aydın ile görüntülenmiş; kendisine eski eşini soran gazetecilerle gerginlik yaşamıştı. Merve Boluğur önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı...
13.08.2022 Magazin
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor?
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor? Zeynep Bastık ile Tolga Akış’tan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerini sosyal medya hesabından da doğrulayan Akış, boşanma ile ilgili ilk kez konuştu. Peki, Zeynep Bastık ile Tolga Akış neden boşanıyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı!
Merve Boluğur makyajsız halini paylaştı! Son olarak işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile ayrılmasıyla gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu paylaştı. Boluğur'un bu paylaşımına, binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.02.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'ı düşürdü!
Murat Dalkılıç'ı düşürdü! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.
26.09.2021 Magazin
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş!
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş! Yaptığı açıklamalar ve paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Instagram'dan yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu paylaştı.
22.03.2021 Magazin
Kadir Şeker hakkındaki 'kiralık katil' soruşturmasında takipsizlik kararı
Kadir Şeker hakkındaki 'kiralık katil' soruşturmasında takipsizlik kararı Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker (20)’e yöneltilen ‘kiralık katil’ suçlaması bulunan soruşturmada savcılık, takipsizlik kararı verdi. Yalancı şahitlik yapması için Özgür Duran’ın annesi Mübbeyyen Güner tarafından tehdit edildiği belirten Yusuf Özten, durumu CİMER’e bildirince savcılıkça takipsizlik kararı verildi.
10.02.2021 Gündem
Murat Dalkılıç: Beni bir salın ya
Murat Dalkılıç: Beni bir salın ya Üç yıl aşk yaşadığı Hande Erçel’den ayrılalı 2.5 ay olan Murat Dalkılıç'ın, milli voleybolcu Derya Çayırgan’la aşk yaşadığı iddia edildi.Dalkılıç, aşk iddialarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
1.09.2020 Magazin
Hande Erçel'e mesaj yağdı!
Hande Erçel'e mesaj yağdı! Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi’yle hasret giderip, oyun oynadı.
7.06.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım Ünlü oyuncu Merve Boluğur "Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim go¨ndermiyorum. O¨yle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" dedi.
29.05.2020 Magazin
Aylin Mavi paylaşımı!
Aylin Mavi paylaşımı! Popçu Murat Dalkılıç, oyuncu sevgilisi Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi ile çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabına ekledi.
27.05.2020 Magazin
'Madem evdeyiz, istediğimiz kadar dağıtabiliriz'
'Madem evdeyiz, istediğimiz kadar dağıtabiliriz' Hande Erçel corona virüs önlemleri kapsamında dışarı çıkmayan isimler arasında. Resme olan yeteneğiyle de tanınan Erçel, Instagram'dan ev halini paylaştı.
20.03.2020 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Murat Dalkılıç İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat dalkılıç instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.