Murat Boz Sevgili

Murat Boz Sevgili

Son dakika Murat Boz sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Boz sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Boz sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Boz Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat boz sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 murat boz sevgili haberi bulunmuştur. Tüm murat boz sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış?
Murat Boz ile Aslı Enver bakın neden barışmış? Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de beraber görüntülenen Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya gelme hikayesinin perde arkası ortaya çıktı. İşte Murat Boz ile Aslı Enver hayranlarını yakından ilgilendiren o haber...
6.06.2017 Magazin
Murat Boz: Elveda deme bana sakın!
Murat Boz: Elveda deme bana sakın! Murat Boz yeni ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver'e Instagram hesabından şarkılı bir barış mesajı gönderdi. Murat Boz, 'Elveda deme bana sakın!' dedi.
17.05.2017 Magazin
Murat Boz  intiharı son anda önledi!
Murat Boz intiharı son anda önledi! Sevgilisi Aslı Enver'le ilişkisini bitiren ve zor günler geçiren Murat Boz, Facetime'la intihar etmek isteyen bir kişiyi ikna etti.
10.05.2017 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı!
Murat Boz ve Aslı Enver 15 gün önce ayrıldı! Magazin gündeminin bir numaralı konusu haline gelen Murat Boz-Aslı Enver çiftinin ayrılığına dair bomba bir iddia geldi.
9.05.2017 Magazin
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması!
Bahar Candan'dan Murat Boz açıklaması! Adı Murat Boz ile anılan Bahar Candan, sessizliğini bozdu. Bahar Candan ile Murat Boz hala görüşüyorlar mı?
7.05.2017 Magazin
Şoke eden sözler! Aslı zarar görmesin diye...
Şoke eden sözler! Aslı zarar görmesin diye... ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Candan kardeşlerle kaçamak haberleri sonrası Murat Boz'dan çok sert açıklamalar geldi.
7.05.2017 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Nerede konuşacağım?
Nerede konuşacağım? Murat Boz, tatil yaptığı Gümüşlük’teki villasında sesinin kaydedildiği gerekçesiyle dava açtı. Mahkeme sonucu ise Boz’u memnun etmedi. Boz, “Kendi evimde sesim kaydediliyorsa, ailemle nerede konuşabileceğim” dedi
1.11.2017 Magazin
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti!
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti! 'İstanbullu Gelin' dizisinde son bölümde derin dekolteli kıyafetleri tercih ettiği gözlenen Aslı Enver'in göğüs estetiği yaptırdığını dikkatli izleyici hemen fark etti.
28.09.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum!
Eliz Sakuçoğlu: Erkeğime çok iyi bir kadın olurum! Eliz Sakuçoğlu, aşkları, ayrılıkları ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri samimi bir şekilde açıkladı. İşte Eliz Sakuçoğlu'nun çok konuşulacak röportajı...
17.09.2017 Magazin
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti?
Aslı Enver bakın Murat Boz'u neden affetti? Nihal-Bahar Candan kardeşlerle çapkınlıkta yakalanan Murat Boz'u, Aslı Enver affetmişti. Çift 2018'de evlenme kararı alınca Aslı'nın evlenme şartıyla affettiği anlaşıldı.
17.08.2017 Magazin
Aslı Enver ile Murat Boz el ele yakalandı!
Aslı Enver ile Murat Boz el ele yakalandı! Aslı Enver ile popçu sevgilisi Murat Boz, Alaçatı'da el ele görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Bu fotoğraflarla ortaya çıktı! Merve Boluğur...
Bu fotoğraflarla ortaya çıktı! Merve Boluğur... Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.
14.08.2017 Magazin
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi!
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi! Popçu Murat Boz'la aralarının açık olduğu iddia edilen Aslı Enver, sevgilisinin film seti ziyaretinden fotoğraf paylaştı.
9.08.2017 Magazin
Yeni sezonda yokum
Yeni sezonda yokum Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri merak konusu oldu. Can, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacağını duyurdu
5.08.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu bakın neresine dövme yaptırdı?
Eliz Sakuçoğlu bakın neresine dövme yaptırdı? Bacağında, kolunda, karnında ve göğüslerinin ortasında dövmeleri bulunan Eliz Sakuçoğlu, dövmelerine bir yenisini daha ekledi. İşte Eliz Sakuçoğlu'nun yeni dövmesi...
6.08.2017 Magazin
Aslı Enver şarkıcı mı oluyor?
Aslı Enver şarkıcı mı oluyor? İstanbullu Gelin'de seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken Aslı Enver için müzik şirketleri sıraya girdi.
18.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Boz Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat boz sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.