Murat Bardakçı

Murat Bardakçı

Son dakika murat bardakçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat bardakçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat bardakçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Bardakçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat bardakçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 murat bardakçı haberi bulunmuştur. Tüm murat bardakçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı 'Bilim Kurulu’ üçüncü kez toplanıyor! Bakan Kurum: Her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı 'Bilim Kurulu’ üçüncü kez toplanıyor! Bakan Kurum: Her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’nın üçüncüsü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla 7 Nisan Cuma günü saat 15.00’de İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin direncini afetlere karşı artırma hedefiyle 360 derecelik bütüncül bir yöntemle kurgulanan Modelle ilgili uygulamaya konacak kararlar da toplantının sonunda açıklanacak. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Kurum, mesajında, “Yükselen Anadolu’muz için tüm dünyaya örnek olabilecek bir çalışmayla Ulusal Risk Kalkanı Modeli çatısında bilim insanlarımızla her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz. Kurul üyelerimiz deprem bölgesinde saha incelemesi yaptı. Yarın yapacağımız toplantıyla izlenimlerini, yapacaklarımızı konuşacağız” dedi.
6.04.2023 Ekonomi
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor?
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan altılı masaya “Nişestend u goftend u ber-hâstend” İran atasözüyle göndermede bulunurken 'Oturdular konuştular dağıldılar.' ifadesini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, ne anlama geliyor? İşte İran atasözü Nişestend u goftend u ber-hâstend’ın anlamı…
30.11.2022 Gündem
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
3.09.2021 Magazin
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti!
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti! Türk Sanat Müziği sanatçısı, koro şefi İnci Çayırlı vefat etti. Onur Akay, acı haberi "Türk sanat müziğinin usta ismi Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı'yı maalesef kaybettik" sözleriyle duyurdu.
1.09.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı!
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı! Zeki Müren için daha önce "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı” iddiasında bulunan Özdemir Erdoğan, iddiasının arkasında olduğunu söyledi.
8.03.2021 Magazin
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti?
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? TRT'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve tarihi konusu ile dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden gündeme gelen Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk, tarihte siyasi ve askeri yönü ile ön plana çıkan devlet adamlarındandır. Nizamülmülk Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısının oluşmasında başrol oynamış, devlet işlerinde aldığı kararlar ile döneminin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Nizamülmülk, Sultan Alparslan'ın veziri Sultan Melikşah'ın Hace'si, büyük devlet adamıdır. Peki, Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? Nizamülmülk'ün tarihteki önemi ne? İşte Nizamülmülk hakkında merak edilenler...
1.02.2021 Gündem
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi!
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi! Topkapı Sarayı'nın eski müdürü, dünyanın sayılı el yazması ve minyatür sanatı uzmanlarından Dr. Filiz Çağman (81), son yolculuğuna uğurlandı.
12.01.2021 Gündem
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan '28 Şubat' eleştirisi
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan '28 Şubat' eleştirisi Kadın ve Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Instagram üzerinden katıldığı canlı yayında, soruları yanıtladı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar, üniversite yıllarına denk gelen 28 Şubat dönemini eleştirerek, "Bir yandan aydınlık yarınlardan bahsedilir. Bir yandan kadın haklarından dem vurulur. Ama bir yandan da benim gibi daha birçok bu vatanın evladı, kız çocuklarını en temel hakkı olan eğitim hakkından mahrum ederler" dedi.
5.06.2020 Gündem
Devlet Bahçeli: Köksüzler bekayı itiraf edemez
Devlet Bahçeli: Köksüzler bekayı itiraf edemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Beka dediğimiz zamanlar üstü gerçek aslında tarihle ilgilidir. Tarih olmak, tarihi olmak, tarihe gömülmek, tarihe yön vermek, tarihi inşa etmek farklı farklı anlamlar ihtiva etmektedir. Tarih cahilleri bekayı bilmez, ecdadı özümsememiş köksüzler bekayı itiraf edemez." değerlendirmesinde bulundu.
28.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Mehmet Akif Ersoy'un evi müze olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Mehmet Akif Ersoy'un evi müze olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan açıklamasında "İstiklal marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı İstiklal Caddesi'ndeki Mısır Apartmanı'nın 4. katındaki evini kamulaştırdık. Evini müze haline getiriyoruz. Türkiye'nin yeni Mehmet Akiflere, Kemal Tahirlere ihtiyacı bulunuyor." dedi.
19.12.2018 Siyaset
Erdoğan, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nu ağırladı
Erdoğan, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nu ağırladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür Ve Sanat Politikaları Kurulu'nu Çankaya Köşkü'nde konuk etti.
25.10.2018 Gündem
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Atatürk'ün o fotoğrafı iki il arasında tartışma konusu oldu
Atatürk'ün o fotoğrafı iki il arasında tartışma konusu oldu Uşak'ın Eşme ilçesindeki Takmak Köyü sakinleri, Atatürk'ün Uşak'ta 3 Eylül 1922'de konakladığı sırada köylerinde çekildiğini iddia ederek ve 'Ordular ilk hedefinizi Akdeniz'dir ileri' emrinin simgesi haline gelen fotoğrafın komşuları Afyon ili tarafından sahiplenilmek istendiğini öne sürdü
23.04.2018 Gündem
Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde çok çarpıcı olay!
Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde çok çarpıcı olay! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde Sudanlı bir genç Fahreddin Paşa'yı anarak 'Fahreddin' diye bağırmış. Bu olay oradaki herkesi şaşırmasına neden olmuş.
29.09.2021 Gündem
NATO tatbikatında yaşanan skandal bitmedi! Hala görevde
NATO tatbikatında yaşanan skandal bitmedi! Hala görevde Norveç'teki NATO tatbikatında yaşanan skandalın ardından yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
İşte NATO’daki skandalı ortaya çıkaran Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt
İşte NATO’daki skandalı ortaya çıkaran Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt Norveç'teki NATO tatbikatında yaşanan skandalı deşifre eden Türk subayının kumpas mağduru Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü tarihçi Halil İnalcık kabri başında anıldı
Ünlü tarihçi Halil İnalcık kabri başında anıldı Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Fatih Camisi haziresinde İnalcık'ın ilmine, kişiliğine, mirasına yakışır bir yerde defnetme imkanı olduğunu belirterek, "İnşallah burada Osmanlı tarihinin çok kıymetli şahsiyetleri ile beraber, Halil İnalcık hocamız ebediyete kadar istirahat edecek." dedi.
29.09.2021 Gündem
'Ayıptan da öte bir iş'
'Ayıptan da öte bir iş' Murat Bardakçı, ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisindeki hataları sıralamaya devam ediyor.
27.03.2017 Televizyon
Bardakçı 'Payitaht Abdülhamid dizisi hatalı' dedi
Bardakçı 'Payitaht Abdülhamid dizisi hatalı' dedi 'Payitaht Abdülhamid'le ilgili bir yazı kaleme alan Murat Bardakçı, "İlk bölümü hatalarla doluydu" diyerek yapılan yanlışları sıraladı.
1.03.2017 Televizyon
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı
2. Abdülhamid'in torununun cenazesi omuzlarda taşınmadı Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in, torunu olan Bülent Osman, Fatih Cami haziresine defnedildi. Cenaze Fatih Sultan Mehmet'e saygı gereği bel hizasında taşındı.
29.09.2021 Gündem
Hakan Fidan'la ilgili tartışmanın aslı ortaya çıktı!
Hakan Fidan'la ilgili tartışmanın aslı ortaya çıktı! Murat Bardakçı 15 Temmuz darbe ihbarıyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu.
29.09.2021 Gündem
Murat Bardakçı skandalı ortaya çıkardı!
Murat Bardakçı skandalı ortaya çıkardı! Habertürk Gazetesi yazarı Murat Bardakçı bugünkü köşe yazısında Zaman Gazetesi tarafından yapılan bir skandala yer verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Tarihçilerin şeyhi’ne veda
‘Tarihçilerin şeyhi’ne veda Türk tarihçiliğinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Halil İnalcık, Fatih Camii Haziresi’nde toprağa verildi.
28.07.2016 Yaşam
Hatay’da çıkartılan mozaikteki yazı acaba doğru mu okundu?
Hatay’da çıkartılan mozaikteki yazı acaba doğru mu okundu? Hatay’da bundan 2 bin 400 sene önce, Roma döneminde yapıldığı ve üzerinde eski Yunanca “Neş’eli ol, hayatını yaşa” sözlerinin yazılı olduğu söylenen bir mozaik bulundu. Sosyal medyada capsleri yapılan dünyanın konuştuğu mozaikle ilgili uzmanlar da incelemeler yapıyor.
27.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Murat Bardakçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat bardakçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.