Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu

Son dakika murat akkoyunlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat akkoyunlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat akkoyunlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Akkoyunlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat akkoyunlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 murat akkoyunlu haberi bulunmuştur. Tüm murat akkoyunlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Galaya başrol oyuncusu katılmadı!
Galaya başrol oyuncusu katılmadı! “Zoraki Misafir” filminin galası önceki yapıldı. Başrol oyuncusu Uğur Yücel geceye katılmadı.
29.10.2021 Magazin
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
Naime Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Naime karakteri Ecem Erkek açıklama yaptı!
Naime Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Naime karakteri Ecem Erkek açıklama yaptı! Ecem Erkek Güldür Güldür'den ayrıldı mı? Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show'da "Naime" karakterini canlandıran Ecem Erkek ve usta oyuncu Murat Akkoyunlu'nun ayrıldığı bildirildi.
5.07.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
5 avukatlı mücadele
5 avukatlı mücadele İzmir’de bir sokak köpeğine eziyet ettikleri gerekçesiyle uyardığı grup tarafından darp edilen Şevket Çoruh, şahısların en ağır cezayı alması için hukuk savaşı başlatıyor.
22.09.2019 Magazin
Şevket Çoruh'a saldıranların restoranı birbirine kattığı görüntüler ortaya çıktı
Şevket Çoruh'a saldıranların restoranı birbirine kattığı görüntüler ortaya çıktı İzmir'de oyuncular Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ile organizatör Serhat Aydoğdu'nun gittikleri restoranda köpeğe eziyet ettikleri gerekçesiyle uyardıkları grup tarafından darbedildikleri saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
18.09.2019 Gündem
Şevket Çoruh, İzmir'deki darp ile ilgili görüntüleri paylaştı
Şevket Çoruh, İzmir'deki darp ile ilgili görüntüleri paylaştı İzmir'de meslektaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte sahnelediği tiyatro oyunundan sonra gittiği restoranın önünde köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulunduğu grubun saldırısına uğrayan oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından olayla ilgili bir video paylaştı. Ünlü oyuncunun 'Bunlar olurken biz karakoldaydık' notuyla paylaştığı görüntülerde Çoruh'a saldıran kişilerden birinin park levhasını köpeğe fırlatarak vurduğu da görülüyor.
15.09.2019 Magazin
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5' filminin galası, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Gala öncesi düzenlenen kokteyle filmin yönetmeni Murat Şeker, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı.
10.11.2018 Kültür Sanat
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamından düzenlenen CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yönetmeni ve oyuncuları, sinema salonu sahipleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da!
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da! 'Şevkat Yerimdar' dizisi, ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Yeni bölümüde, makyaj uzmanı, ses sanatçısı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.
7.02.2018 Televizyon
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer!
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer! FOX'un sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
15.11.2017 Televizyon
'Dört Köşe' görücüye çıktı!
'Dört Köşe' görücüye çıktı! Başrollerde Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan'ın yer aldığı, Ömer Faruk Yardımcı'nın yazıp yönettiği 'Dört Köşe' filmi görücüye çıktı. Birçok ünlü simanın katıldığı gala gösterimi Kanyon'da yapıldı.
5.10.2017 Kültür Sanat
'Dört Köşe'de geri sayım!
'Dört Köşe'de geri sayım! Başrollerini Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan'ın paylaştığı 'Dört Köşe' filmi için geri sayım başladı.
26.09.2017 Kültür Sanat
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor!
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor! Tiyatro ve sinema oyuncusu Şevket Çoruh'un geçtiğimiz yıl İstanbul'un kültür ve sanat hayatına kazandırdığı Baba Sahne, yeni sezonu 6 Ekim Cuma günü açacak.
5.09.2017 Kültür Sanat
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya! Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümde Şevkat kendisine kumpas kuranların peşine düşer. Esin sonunda galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Şevkat Yerimdar yepyeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...
29.09.2021 Gündem
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor?
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor? FOX TV'nin iddialı dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor...
12.07.2017 Televizyon
Şevket Çoruh ve Murat Akkoyun, 'Bir Baba Hamlet'te
Şevket Çoruh ve Murat Akkoyun, 'Bir Baba Hamlet'te Baba Sahne'nin yeni oyunu 'Bir Baba Hamlet', Shakespeare’in başyapıtı Hamlet'i kahkaha dolu bambaşka bir yorumla sunuyor.
29.05.2017 Kültür Sanat
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın paylaştığı “Şevkat Yerimdar” dizisi, Cuma günü FOX’ta izleyicisiyle buluşacak.
23.05.2017 Magazin
Pascal Nouma bakın hangi dizide oynayacak?
Pascal Nouma bakın hangi dizide oynayacak? FOX TV'nin yeni dizisinde Pascal Nouma da oynayacak...
23.05.2017 Televizyon
'Bir Baba Hamlet' geliyor!
'Bir Baba Hamlet' geliyor! Baba Sahne’nin yeni oyunu 'Bir Baba Hamlet', Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’yu, Emrah Eren’in yönetmenliğinde aynı sahne üzerinde buluşturuyor.
15.05.2017 Kültür Sanat
Arabamı salonu açmak için kapora olarak verdim
Arabamı salonu açmak için kapora olarak verdim Şevket Çoruh, tamamen kendi yatırımı olan ve İstanbul’un kültür sanat hayatına büyük emeklerle kazandırdığı Kadıköy’deki tiyatrosu ‘Baba Sahne’yi bu hafta açtı. Çoruh ile buluştum ve Baba Sahne’nin macerasını dinledim.
8.04.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Murat Akkoyunlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat akkoyunlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.