Muhtar azaları maaş (para) alıyor mu 2024, muhtar azaları ne iş yapar, silah taşıma ruhsatı alabilir mi?
Muhtar azaları maaş (para) alıyor mu 2024, muhtar azaları ne iş yapar, silah taşıma ruhsatı alabilir mi? Yerel seçimler sona ererken, Muhtarların yardımcısı olarak görev alan muhtar azalarının ne iş yaptıkları ve maaş alıp almadıkları sorgulanamaya başlandı. Peki, muhtar azaları aylık alıyor mu, muhtar azaları ne demek, ne iş yapar? Muhtar azaları ne kadar maaş alıyor?
1.04.2024 Gündem
Zam geldi, maaşlar 4 bin 253 lira oldu! Resmen başladı...
Zam geldi, maaşlar 4 bin 253 lira oldu! Resmen başladı... Binlerce kişi bekliyordu Zam müjdesinin ardından harekete geçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Maaşlar asgari ücret seviyesine çekildi. Muhtar maaşları ile ilgili yeni düzenleme yapıldı. Muhtar maaşları 4 bin 253 liraya çıkarıldı.
15.04.2022 Çalışma Hayatı
Muhtar maaşları ve vergi düzenlemesi ile ilgili kritik gelişme! AK Parti duyurdu: Torba yasa teklifi...
Muhtar maaşları ve vergi düzenlemesi ile ilgili kritik gelişme! AK Parti duyurdu: Torba yasa teklifi... Muhtar maaşları ve vergilerle ilgili son dakika açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Muhtar maaşlarını Asgari Ücret seviyesine Çeken, Vergi Usul Kanunuyla kaçakçılık suçunun zincirleme suç kapsamına alınmasını da içeren evim şirketleri mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz” dedi.
25.03.2022 Ekonomi
2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? 50 bin muhtarı ilgilendiriyor…
2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? 50 bin muhtarı ilgilendiriyor… Maaş katsayısında yapılan artışlar, muhtar maaşlarını da arttırdı. Bu artıştan 50 bin 278 muhtar yararlanacak. Peki 2020 yılında muhtar maaşları ne kadar oldu? Şehirlere göre muhtar maaşlarında değişiklik olacak mı? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem