Mücadele

Mücadele

Son dakika mücadele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mücadele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mücadele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mücadele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mücadele gelişmeleri de dahil olmak üzere 85.044 mücadele haberi bulunmuştur. Tüm mücadele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.05.2024 İddaa
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupayı müzesine götürmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
10.05.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.
10.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Komisyonda kabul edildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Komisyonda kabul edildi Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.
9.05.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.05.2024 İddaa
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı İçişleri Bakanlığı, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için il emniyet müdür yardımcısı, organize suçlarla mücadele şubesi müdürü ile yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.
9.05.2024 Gündem
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi 2021 yılında Siemens Healthineers Türkiye tarafından hayata geçirilen, ‘Algoritmalar ve Bitkiler’ adlı serginin ardından bu kez de ‘Algoritmalar ve Hayvanlar’ adlı sergi çevrimiçi ziyarete açıldı. Sergide hayvan sağlığında tıbbi görüntülemenin önemine dikkat çekmek için farklı türde hayvanların tanı amacıyla çekilmiş MR ve bilgisayarlı tomografi görüntüleri sanatsal bir yorumla yer alıyor.
9.05.2024 Vitrin
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil"
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil" Adana'da bazı öğretmenler, İstanbul'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amacıyla yarın iş bırakma eylemi yapacak.
9.05.2024 Adana
Fenerbahçe Beko, 6'ncı kez Final Four'da
Fenerbahçe Beko, 6'ncı kez Final Four'da Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fransız ekibi Monaco'yu 80-79 yenerek seride durumu 3-2'ye getirdi. Sarı-lacivertliler, 5 yıl sonra Final Four'a katılma başarısı gösterdi.
8.05.2024 Şampiy10
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
8.05.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu.
8.05.2024 Süper Lig
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Tanyeli hastalığını anlattı: 47 kiloya düştüm
Tanyeli hastalığını anlattı: 47 kiloya düştüm Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli ile eşi İlker Sünneli önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaşan Tanyeli 47 kiloya kadar düştüğünü söyledi
8.05.2024 Magazin
Karagümrük Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Karagümrük Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük Trabzonspor maçı oynanacak. İlk maçta skor Bordo Mavili ekibin lehine 3-2 bitmişti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu sezonu kupayla taçlandırmak istiyor. Öte yandan ligde düşme potasında olan Karagümrük ise Türkiye Kupası'nda adını ilk kez finale yazdırmanın peşinde. Peki Karagümrük Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
8.05.2024 Futbol
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Arda Güler'e tarihi fırsat! Ancelotti Bayern Münih maçı öncesi yüzüne söyledi
Arda Güler'e tarihi fırsat! Ancelotti Bayern Münih maçı öncesi yüzüne söyledi La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde final vizesi almak için Bayern Münih'le mücadele edecek. Dev maç öncesi Ancelotti, son maçlarda süre verdiği Arda Güler ile bizzat bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan göç açıklaması! Yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız Türkiye’nin insani yardımlar konusunda, özellikle göçmenlerle ilgili alanda dünyada en büyük fedakarlığa katlanan ülkelerin başında geldiğini ifade eden Türkiye Büyük Milletler Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mücadele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mücadele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.