MEB resmen duyurdu! 81 ile genelge gönderildi, yüzde 20 ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile genelge gönderildi, yüzde 20 ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen duyurdu. 81 ile genelge gönderildi. MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız açıkladı. Yabancı dil derslerinde ders saatlerinin yüzde 20'sinin uzaktan yapılması ile ilgili çalışma başlatıldı. Yıldız, "Müfredatın yüzde 20'sini uzaktan eğitim yoluyla verebilir, dolayısıyla genelgelerimizi valiliklerimize gönderdik. Özel öğretim kurumlarımız istediği takdirde dünyanın herhangi bir yerinde en iyi yabancı dil hocasını bulup, böylelikle sınıftaki öğrenciyle buluşturabilecek. Bunu ön bir çalışma olarak özel öğretim kurumları için başlattık sadece yabancı dilde. Kamu ve özel ayrımı gözetmeksizin tüm eğitim kurumlarımızda kalıcı hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.
27.03.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Yüzde 60'ı tamamlandı
MEB duyurdu! Yüzde 60'ı tamamlandı MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, "Türkiye genelinde sayıları 860 civarında olan temel liselerin yaklaşık yüzde 60'ı dönüşüm sürecini tamamladı. Gelecek eğitim öğretim yılı itibarıyla özel okula dönüşerek öğrencilere hizmet verecekler" dedi.
3.07.2019 Eğitim
MEB harekete geçti!  "Merdiven altı" kurslara ağır cezalar geliyor
MEB harekete geçti! "Merdiven altı" kurslara ağır cezalar geliyor Milli Eğitim Bakanlığı, kapatılacak özel eğitim kurslarında "merdiven altı" yapılaşmaların önüne geçmek için müeyyidelerin ağırlaştırılacağı, denetimlerin sıkılaştırılacağı yeni bir sistemi hayata geçirecek. MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız,"Sadece para cezası değil daha ciddi müeyyideler gelecek" dedi.
2.02.2019 Eğitim
'En çakma tören!'
'En çakma tören!' Tören kısa sürünce vatandaş isyan etti
29.09.2021 Gündem