Mozilla

Mozilla

Son dakika Mozilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mozilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mozilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mozilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mozilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 mozilla haberi bulunmuştur. Tüm mozilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? VGM burs başvurusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. VGM burs başvurusunda istenilen şartları karşılayan ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL burs veriliyor. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? 2021 VGM burs başvurusu şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
11.09.2021 Eğitim
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Hindistan'daki siber saldırılar 2020'de yüzde 194 arttı
Hindistan'daki siber saldırılar 2020'de yüzde 194 arttı Hindistan İçişleri Bakanlığından bir yetkilinin, Hindistan Bilgisayar Acil Durum Müdahale Ekibi (CERT-In) verilerine dayandırdığı açıklamasına göre, ülkedeki siber saldırılar 2020'de yaklaşık yüzde 194 artarak 1,15 milyonu aştı.
24.03.2021 Bilim ve Teknoloji
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF online vize sınavları başladı. ATA AÖF vize sınav programı ile sınav esnasında uyulacak kurallar için bir de bilgilendirme metni yayımlandı. Buna göre sınavda artık cevapları işaretledikten sonra geri dönmek engellendi. Sınav ekranında önceki sorulara ve boş bıraktığınız sorulara tekrar geri gitmek engellendi. Bir soruyu cevapladıktan ya da “boş bırak” seçeneğini işaretledikten sonra “Sonraki” butonunu kullanarak bir sonraki soruya geçiş yapabilecek. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.11.2020 Eğitim
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor Bir yılda 70 milyar dolar reklam geliri elde eden sosyal medya devi Trump'ın mesajını engellemedi, 'Kâr için nefreti durdur' kampanyası başladı. Facebook'a reklam vermeyeceğini ilan eden son firma, Unilever'in dondurma şirketi oldu.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
HAVELSAN, yerli yazılımla konuşturacak
HAVELSAN, yerli yazılımla konuşturacak Uzaktan çalışma koşullarında yüksek güvenlik sağlayan yerli video konferans ürünü HAVELSAN Diyalog, yoğun testlerin tamamlanmasıyla bu ay içinde kullanıma sunulacak.
4.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik Google Chrome ve Mozilla Firefox ile rekabet etmek isteyen Opera, bu alanda kendisini rakiplerinden ayırabilmek için kullanıcılarına sürekli olarak yeni özellikler sunuyor. Şirketin bu alanda sunduğu yeni özellik ise Okuyucu Modu oldu.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı Dünya devi Google'ın başındaki isim olan Sunder Pichai, uzun yıllardır Google çatısı altında çalışıyor. Son olarak Google'ın kaptan koltuğuna oturan Pichai'nin yıllık maaşı açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Mozilla, yeni tarayıcısını duyurdu
Mozilla, yeni tarayıcısını duyurdu Mozilla’nın yeni internet tarayıcısı, VR kullanıcıları için özel olarak geliştirildi.
23.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Firefox Facebook'tan korunmak için eklenti geliştirdi
Firefox Facebook'tan korunmak için eklenti geliştirdi Mozilla'nın bünyesinde yer alan ve son güncellemler ile hızına hız katan Firefox, Facebook'tan korunmak isteyenlere özel eklenti geliştirdi.
29.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Mozilla, yeni tarayıcısını android ve İOS için sundu!
Mozilla, yeni tarayıcısını android ve İOS için sundu! Mozilla'nın Chrome'a kafa tutan yeni tarayıcısı Firefox Quantum'u iOS ve Android platformları üzerinden indirmek mümkün.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'a 'ekran paylaşma' özelliği geldi!
Facebook'a 'ekran paylaşma' özelliği geldi! Facebook, kullanıcıların yayınları daha kolay gerçekleştirmeleri için canlı yayınlara ekran paylaşma özelliği getirdi.
19.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Mozilla onlara destek vermeyecek!
Mozilla onlara destek vermeyecek! Mozilla'dan gelen açıklamaya göre Firefox, bu tarihten sonra Windows XP ve Vista'yı desteklemeyi durduracak!
5.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Adobe, Flash için son tarihi verdi
Adobe, Flash için son tarihi verdi İnternetin başından bu yana var olan az sayıda teknolojiden birisi olan Flash için Adobe, teknolojinin destekleneceği son tarihi açıkladı
26.07.2017 Bilim ve Teknoloji
'YÖK Doktora Bursu' güz dönemi başvuruları başladı
'YÖK Doktora Bursu' güz dönemi başvuruları başladı YÖK Başkanlığı, "100 tematik alanda 2 bin YÖK Doktora Bursu" i·çi·n yükseköğreti·m kurumlarının güz dönemi· başvurularının başladığını bildirdi.
6.05.2017 Eğitim
Mozilla, Pocket'ı satın aldığını duyurdu!
Mozilla, Pocket'ı satın aldığını duyurdu! Daha sonra incelemek istenilen içeriklerin bir arada toplanmasını sağlayan Pocket, Mozilla tarafından satın alındı. Peki Mozilla, Pocket'ı neden satın aldı?
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır?
YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Dünyanın en büyük video payalaşım sitesi olan Youtube'da MP3 Dönüştürme nasıl yapılır? YouTube MP3 Dönüştürme hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte YouTube MP3 Dönüştürme hakkında merak edilen tüm detaylar...
22.06.2016 Bilim ve Teknoloji
33 milyon Twitter hesabı çalındı
33 milyon Twitter hesabı çalındı İnternette dolaşan geniş çaplı hacker saldırısı haberleri Twitter kullanıcılarını tedirgin etti. İddialara göre, yaklaşık 33 milyon Twitter kullanıcısının bilgileri ele geçirildi ve satışa çıkarıldı
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Firefox'a binlerce eklenti geliyor
Firefox'a binlerce eklenti geliyor Firefox, yakında binlerce Chrome eklentisinin istilasına uğrayabilir! Nasıl mı?
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Tarayıcıların tartışılmaz şampiyonu Chrome!
Tarayıcıların tartışılmaz şampiyonu Chrome! Bazı kullanım verilerine göre IE'nin altında kalan Chrome, tartışmasız liderliğini ilan etti!
3.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Firefox eklentileri zararlı gizleyebilir!
Firefox eklentileri zararlı gizleyebilir! Popüler Firefox eklentilerinin PC'leri sessizce ele geçirmeye olanak tanıyan saldırılara açık olduğu ortaya çıktı...
6.04.2016 Bilim ve Teknoloji
2008'de Chrome geldi; işler değişti!
2008'de Chrome geldi; işler değişti! Chrome'un piyasaya çıktığı 2008'den bugüne kadar, bakın tarayıcı dünyası nasıl alt üst oldu...
27.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Mozilla'dan yeni bir internet tarayıcısı geliyor
Mozilla'dan yeni bir internet tarayıcısı geliyor Firefox’un geliştiricisi olan Mozilla, yeni bir internet tarayıcısı geliştirdi. Servo adını taşıyan bu tarayıcının ne zaman yayınlanacağı belli oldu.
20.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Google Chrome liderliğe çok yakın!
Google Chrome liderliğe çok yakın! Yeni bir rapora göre, Microsoft'un mevcut web tarayıcılarının kullanıcı sayısında çarpıcı bir düşüş yaşanıyor...
4.03.2016 Bilim ve Teknoloji
17 dev şirketten Apple'a destek geldi!
17 dev şirketten Apple'a destek geldi! ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) kullanıcıların telefon şifrelerine erişim talebine karşı mahkeme kararına direnen Apple'a teknoloji dünyasından destek artıyor.
4.03.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mozilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mozilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.