Moskova Borsası'nda Türk Lirası işlemleri başlıyor
Moskova Borsası'nda Türk Lirası işlemleri başlıyor Moskova Borsası'nda Türk Lirası-Rus Rublesi ve Hong Kong Doları-Rus Rublesi vadeli işlem sözleşmelerinin alım satımı yapılacak.
28.02.2023 Ekonomi
Dünya borsalarında son durum ne? Rus borsası durduruldu mu? Ruble ne kadar oldu?
Dünya borsalarında son durum ne? Rus borsası durduruldu mu? Ruble ne kadar oldu? Rusya Ukrayna savaşı resmen başladı! Tüm dünya Rusya’ya tepki gösterirken, NATO’nun nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Krizin ilk başladığı andan itibaren Rus borsasındaki ve rublesindeki değer kayıpları devam ediyordu. Savaşın başlamasıyla birlikte Rus borsası ve rublesi dip seviyeyi gördü. ülkedeki tüm piyasalarda işlemler durduruldu. Rusya Merkez Bankası, döviz piyasasına müdahaleye hazırlanıyor. Peki, Dünya borsalarında son durum ne? Rus borsası durduruldu mu? Rus borsasında işlem yapılıyor mu? Rusya Merkez Bankası döviz piyasasına müdahale edecek mi? İşte detaylar…
24.02.2022 Ekonomi
Rusya fena çakıldı!
Rusya fena çakıldı! Petrol fiyatlarındaki düşüşün devam etmesi ve Asya piyasalarındaki dalgalanmalar nedeniyle Moskova Borsası haftaya yüzde 4 kayıpla başladı.
12.01.2016 Ekonomi